Beoordelingen Garage van Vlijmen BV

9,0
34 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 34 beoordelingen

Zahid uit Gorinchem

04-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top service!


Ja, ik beveel dit aan

Evelien uit Hoogmade

26-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een half jaar geleden een audi a1 gekocht bij garage van Vlijmen. Ik werd ontzettend vriendelijk geholpen. Geen praatjes maar heldere taal. Alle tijd en ruimte voor een proefrit. En altijd bovag garantie van 6 maanden. Na een half jaar een kleine reparatie aan een zendertje. Ik kreeg een leenauto mee totdat m'n auto klaar was. Na twee dagen alles weer in orde. De auto rijd fantastisch! Ik kan iedereen deze garage aanbevelen!! Teus en Wilco, ontzettend bedankt!!.
Groeten van Evelien Wolvers uit Hoogmade.


Ja, ik beveel dit aan

aart uit giessenburg

03-12-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: dit is een garage waar de service hoog in het vaandel staat
Geen moeilijke (dure)receptie je bespreekt je probleem gewoon met de monteurs.
Daarnaast is het nog goed te doen om prive een auto te rijden als je in dese garage je onderhoud laat doen .Want hier betaal je nog een normale prijs voor een reparatie aan je auto.Ook voor het kopen van een andere auto kan je hier goed slagen. Je weet als je hier een andere auto koopt dat je een betrouwbare auto koopt waar je nog jaren in kan rijden .


Ja, ik beveel dit aan

Am uit Hardinxveld giessendam

13-11-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb een bijzonder goede ervaring met dit bedrijf. Zeer goede service en vriendelijke mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Dordrecht

27-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voelt gelijk vertrouwd aan, nemen de tijd voor je.
Prima service


Ja, ik beveel dit aan

Fam uit Bleskensgraaf

07-10-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Erg tevreden, Fijn bedrijf..


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Nieuw-Lekkerland

05-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gekocht april 2017

Vriendelijke mensen!!
Uitstekende service!!
Prijs/kwaliteit top!!


Ja, ik beveel dit aan

Erik-Jan uit Bleskensgraaf

17-10-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg fijn geholpen aan onze volgende auto.
Deskundigheid en bereidbaarheid was erg plezierig
Erg blij met onze andere auto.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Putten

30-05-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Sinds half mei 2016 een golf 6 gekocht,hij staat nog in de virtuele 3d showroom👍🏻👍🏻 van de vlijmen site.
Nu een poosje verder en totaal geen problemen met de auto.
Super geholpen en alles erop en dr an,apk beurtje ect,bij aflevering.
Ze zijn eerlijk en dat zie je niet vaak in de autobranche.

Bedankt vlijmen we genieten erg van de golf 6

Gr fam luiken


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Nieuw - Lekkerland

21-04-2016
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een jaar geleden een gebruikte auto gekocht , nu was er een reparatie nodig wat nogal duur uitpakte, Maar met Teus gepraat en een goede prijs afgesproken om de auto te maken ,Teus en de monteurs hartelijk bedankt voor de goede service. we zijn prima geholpen


Ja, ik beveel dit aan