Beoordelingen Garage van Vlijmen BV

8,9
28 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 28 beoordelingen

Tom uit Nieuw-Lekkerland

05-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gekocht april 2017

Vriendelijke mensen!!
Uitstekende service!!
Prijs/kwaliteit top!!


Ja, ik beveel dit aan

Erik-Jan uit Bleskensgraaf

17-10-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg fijn geholpen aan onze volgende auto.
Deskundigheid en bereidbaarheid was erg plezierig
Erg blij met onze andere auto.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Putten

30-05-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Sinds half mei 2016 een golf 6 gekocht,hij staat nog in de virtuele 3d showroom👍🏻👍🏻 van de vlijmen site.
Nu een poosje verder en totaal geen problemen met de auto.
Super geholpen en alles erop en dr an,apk beurtje ect,bij aflevering.
Ze zijn eerlijk en dat zie je niet vaak in de autobranche.

Bedankt vlijmen we genieten erg van de golf 6

Gr fam luiken


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Nieuw - Lekkerland

21-04-2016
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een jaar geleden een gebruikte auto gekocht , nu was er een reparatie nodig wat nogal duur uitpakte, Maar met Teus gepraat en een goede prijs afgesproken om de auto te maken ,Teus en de monteurs hartelijk bedankt voor de goede service. we zijn prima geholpen


Ja, ik beveel dit aan

petra uit nieuw lekkerland

06-04-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Nadat een andere garage mij vertelde dat de kosten in de papieren zou lopen.. en ik het niet vertrouwde.. naar van vlijmen geweest.. en tjee wat ben ik hier goed geholpen ondanks dat ze het erg druk hadden en ik geen afspraak had super geholpen.. en bleken de kosten helemaal niet hoog te zijn... eerlijkheid duurt het langste.. garage v vlijmen heeft mij erbij als klant!


Ja, ik beveel dit aan

André uit Nieuw-lekkerland

15-05-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heel goed bedrijf klantvriendelijk en uitermate goede service


Ja, ik beveel dit aan

Ingrid en Ezra uit Rotterdam

11-07-2014
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Begin juni een occasion aangeschaft bij garage van Vlijmen. De aankoop is naar alle tevredenheid verlopen en Teun was een goede en betrouwbare hulp die zeker niet opdringerig was en ons rustig een keus liet maken. Nog 1 maal terug geweest voor het uitlijnen van de auto wat zonder probleem werd gedaan. Garage van Vlijmen zullen wij zeker aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

G.J. uit Sliedrecht

10-07-2014
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Rotterdam

12-03-2014
8,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Goede service!


Ja, ik beveel dit aan

rick uit oud beijerland

02-01-2014
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: ben eind vorig jaar hier voor een auto wezen kijken werd vriendelijk ontvangen en het voelde gelijk vertrouwt dat bleek ook wel toen ik de auto kwam halen en er een vlek op het dak zat die we nog niet gezien hadden dit had de eigenaar ook niet gezien en heeft het super netjes opgelost door het te laten spuiten,
ik heb veel plezier van deze auto en hoop het nog lang te hebben ik raad iedereen die wat zoekt aan om hier eens lang te gaan.


Ja, ik beveel dit aan