Beoordelingen Garage van Vlijmen BV

9,0
32 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
11 t/m 20 van 32 beoordelingen

Ingrid en Ezra uit Rotterdam

11-07-2014
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Begin juni een occasion aangeschaft bij garage van Vlijmen. De aankoop is naar alle tevredenheid verlopen en Teun was een goede en betrouwbare hulp die zeker niet opdringerig was en ons rustig een keus liet maken. Nog 1 maal terug geweest voor het uitlijnen van de auto wat zonder probleem werd gedaan. Garage van Vlijmen zullen wij zeker aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

G.J. uit Sliedrecht

10-07-2014
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Rotterdam

12-03-2014
8,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Goede service!


Ja, ik beveel dit aan

rick uit oud beijerland

02-01-2014
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: ben eind vorig jaar hier voor een auto wezen kijken werd vriendelijk ontvangen en het voelde gelijk vertrouwt dat bleek ook wel toen ik de auto kwam halen en er een vlek op het dak zat die we nog niet gezien hadden dit had de eigenaar ook niet gezien en heeft het super netjes opgelost door het te laten spuiten,
ik heb veel plezier van deze auto en hoop het nog lang te hebben ik raad iedereen die wat zoekt aan om hier eens lang te gaan.


Ja, ik beveel dit aan

Dave uit Sint Michielsgestel

22-12-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 6 dec wezen kijken naar een gebruikte BMW. Werd vriendelijk te woord gestaan. Alle zaken werden duidelijk/helder besproken. 11 dec opgehaald. Auto werd netjes afgeleverd. Nog 10,- benzinegeld van Teus gekregen omdat de benzinemeter in het rood stond. super!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Kerkdriel

21-12-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben op 13 december een opel astra gekocht bij van vlijmen. En werden zeer vriendelijk geholpen.De auto werd netjes afgeleverd en gepoetst. Vandaag terug geweest, ivm radio die niet goed was. Dit werd opgelost door middel van een nieuwe radio.(super garage) ECHTE AANRADER.


Ja, ik beveel dit aan

cor uit rotterdam

17-12-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Was op zoek naar een goede Opel Vectra en kwam via MP bij Garage van Vlijmen terecht .

Het voelde gelijk goed en we werden verwelkomt met een bakje koffie omdat we even moesten wachten .

We konden rustig kijken in hun mooie showroom zonder lastig te worden gevallen door opdringerige verkopers !

we hebben er een leuke deal gedaan en ben uiterst tevreden over alles,hebben zelfs nog een maand garantie gekregen plus een nieuwe APK en een kleine beurt op de Opel Vectra !

Bedankt

Cor en Caroline Collens




Ja, ik beveel dit aan

Mario

25-10-2013
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Netjes geholpen en te woord gestaan . neemt de tijd voor je. Inruil prijs was precies wat ik in mijn hoofd had. Nette auto voor teruggekocht. Vooralsnog geen problemen hiermee. 6 mnd garantie. Service is uitstekend.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Zevenhuizen

05-09-2013
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zelden zo'n goede service gehad! Alles word gewoon goed geregeld zoals het hoort.6 maanden garantie, poetsbeurt + apk bij aflevering zelfs de motor glimt!
Service, prijs afspraak ging allemaal op een relaxte manier.
Voor onze volgende auto zullen we zeker weer aan dit bedrijf denken!


Ja, ik beveel dit aan

F. uit Roosendaal

10-04-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk, neemt de tijd voor al u vragen, afspraak is afspraak
een voorbeeld voor veel garagebedrijven!


Ja, ik beveel dit aan