Beoordelingen Garage van Vlijmen BV

8,9
28 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
11 t/m 20 van 28 beoordelingen

Dave uit Sint Michielsgestel

22-12-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 6 dec wezen kijken naar een gebruikte BMW. Werd vriendelijk te woord gestaan. Alle zaken werden duidelijk/helder besproken. 11 dec opgehaald. Auto werd netjes afgeleverd. Nog 10,- benzinegeld van Teus gekregen omdat de benzinemeter in het rood stond. super!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Kerkdriel

21-12-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben op 13 december een opel astra gekocht bij van vlijmen. En werden zeer vriendelijk geholpen.De auto werd netjes afgeleverd en gepoetst. Vandaag terug geweest, ivm radio die niet goed was. Dit werd opgelost door middel van een nieuwe radio.(super garage) ECHTE AANRADER.


Ja, ik beveel dit aan

cor uit rotterdam

17-12-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Was op zoek naar een goede Opel Vectra en kwam via MP bij Garage van Vlijmen terecht .

Het voelde gelijk goed en we werden verwelkomt met een bakje koffie omdat we even moesten wachten .

We konden rustig kijken in hun mooie showroom zonder lastig te worden gevallen door opdringerige verkopers !

we hebben er een leuke deal gedaan en ben uiterst tevreden over alles,hebben zelfs nog een maand garantie gekregen plus een nieuwe APK en een kleine beurt op de Opel Vectra !

Bedankt

Cor en Caroline Collens




Ja, ik beveel dit aan

Mario

25-10-2013
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Netjes geholpen en te woord gestaan . neemt de tijd voor je. Inruil prijs was precies wat ik in mijn hoofd had. Nette auto voor teruggekocht. Vooralsnog geen problemen hiermee. 6 mnd garantie. Service is uitstekend.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Zevenhuizen

05-09-2013
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zelden zo'n goede service gehad! Alles word gewoon goed geregeld zoals het hoort.6 maanden garantie, poetsbeurt + apk bij aflevering zelfs de motor glimt!
Service, prijs afspraak ging allemaal op een relaxte manier.
Voor onze volgende auto zullen we zeker weer aan dit bedrijf denken!


Ja, ik beveel dit aan

F. uit Roosendaal

10-04-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk, neemt de tijd voor al u vragen, afspraak is afspraak
een voorbeeld voor veel garagebedrijven!


Ja, ik beveel dit aan

John uit Vlaardingen

13-01-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: gasrvrij vriendelijk en geen mooie praat perfect en komt afspaak echt na ,zowel eigenaar als monteurs .


Ja, ik beveel dit aan

Sebastiaan uit Nieuw lekkerland

20-09-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: heel GOED BEDRIJF

goed vakkundig personeel

Altijd sociaal leuk gezellig!!!

GEWOON DE MOEITE WAARD!!!
KOM OOK HIER JE AUTO KEUREN !!


Ja, ik beveel dit aan

Marianne uit Gouda

06-04-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: netjes geholpen, alles werd duidelijk uitgelegd, niks was een probleem om wat aan de auto te doen! helemaal goed! ik zou hier zo weer terug heen gaan.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

29-03-2012
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan