Beoordelingen Garage Vrencken

9,0
81 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 81 beoordelingen

Patrick uit Grevenbicht-papenhoven

29-03-2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Heel goede vakmensen hebben ontzettend veel passie aan hun werk.Hebben ons zelfs telefonisch zeer goed geholpen werkelijk perfect.


Ja, ik beveel dit aan

R uit Grevenbicht

29-03-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Marjan uit Grevenbicht

29-03-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Nette garage, vriendelijke mensen met verstand van zaken


Ja, ik beveel dit aan

Marjan uit Grevenbicht

28-03-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Nette garage, vriendelijke mensen met verstand van zaken


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Stein

28-03-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goed eerlijk bedtijf wat weet waar ze over praten goede adviezen proberen me je mee te denken altijd oplossingsgericht veel ervaring!!


Ja, ik beveel dit aan

John uit Grevenbicht

27-03-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijke mensen die proberen met je mee te denken en alle uitgevoerde werkzaamheden goed uitleggen. Al jaren een zeer tevreden klant.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit grevenbicht

23-03-2018
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een ongelooflijk slecht garagebedrijf die erg grof en klantonvriendelijk is. Grote ruzie gehad over een reparatie. Altijd uit de hoogte doen, ook als hun automaat het niet doet bij de wasstraat. Even onvriendelijk, allebei. Ga maar eens bij Garagebedrijf wessels, op en top vriendelijk en een fantastische klantvriendelijkheid en service. Dat zo'n bedrijf als Vrenkcen nog overleeft.


André uit Obbicht

10-03-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Betrouwbare vak garage, deskundig personeel, klantvriendelijk, staan ook snel klaar bij storing/autopech om het probleem te verhelpen.


Ja, ik beveel dit aan

Stefan uit Grevenbicht

07-02-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede ervaring met kwaliteit en service voorop


Ja, ik beveel dit aan

B

26-12-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan