Beoordelingen Garage Westland

9,1
18 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 18 beoordelingen

manfred uit leiden

24-11-2013
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Per toeval kwam ik terecht bij dit probleem ivm een probleem met mijn handrem. Spontaan naar binnen gelopen en gevraagd of er tijd was om hiernaar te kijken. Zonder probleem met een bakje koffie kon ik wachten op de snelle diagnose. Het kon evt gelijk gerepareerd worden en er was ook nog tijd voor een onderhoudsbeurt. Bij het betalen werd geattendeerd dat bij evt toekomstige service de auto ook gehaald kon worden waar wij inmiddels meerdere malen gebruik van hebben gemaakt.
Wat ons betreft Top.


Ja, ik beveel dit aan

c.b.c. uit Oisterwijk

18-10-2013
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Hoogerheide

13-09-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Bij Autowestland, staat de klant voorop. Zelden maak je zo'n goede service mee. Ik had een paar mankementjes aan de auto, maar ik mocht deze gewoon op hun kosten laten verhelpen bij een garage in de buurt.


Ja, ik beveel dit aan

Noud uit Den Haag

31-08-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Konden snel terecht, vervolgens goed geholpen voor een hele schappelijke prijs.
Helemaal top!!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-07-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dit bedrijf is het voorbeeld voor andere autobedrijven. De service staat op een eenzaam hoog niveau, de benadering is persoonlijk, de prijzen scherp en men is deskundig. Ik woon niet in Wateringen, maar rijd hier graag heen voor onderhoud aan mijn auto.


Ja, ik beveel dit aan

Petra uit Roermond

06-12-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service and prijs/kwaliteit verhouding bij de aanschaf van een gebruikte auto.
Het was de reis vanuit Roermond waard!


Ja, ik beveel dit aan

P uit Poeldijk

01-11-2012
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb niks te klagen, ben er al jaren klant in ieder geval.


Ja, ik beveel dit aan

ada uit oegstgeest

27-09-2012
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Een goede ervaring.
Ik mis allen het invulformulier van Moneyback. Kunt u mij dat sturen?


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

27-09-2012
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Problemen met mijn uitlaat en mocht gelijk langs. Aardige mensen en een leenauto was ook geen probleem. Allemaal prima


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Nieuwerkerk a/d IJssel

29-03-2012
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zonder afspraak langsgereden mensen waren zeer druk met zomerwissel en hadden eigenlijk koffiepauze na een heerlijk kopje koffie uitgebreid tijd gekregen en alle vragen zijn deskundig beantwoord wat een service is echt een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan