Beoordelingen Garage Zeeuw BV

9,0
83 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 83 beoordelingen

Frank uit Gouda

20-10-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Uitetekende service, voor een klein onderdeel naar zuid gereden om mij snel te kunnen helpen!


Ja, ik beveel dit aan

A uit Schiedam

09-08-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goed en snel geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Christine uit Utrecht

19-07-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vandaag was ik van Utrecht onderweg naar Rotterdam toen er ineens een vreemd lampje met het woord STOP erbij op het dashboard ging branden. Mijn auto reed echter nog prima en verder gebeurde er niets vreemds. Omdat ik op tijd bij een sollicitatiegesprek moest zijn, besloot ik maar door te rijden en na het gesprek een garage op te zoeken. Door goede beoordelingen (4 sterren) koos ik voor Garage Zeeuw. Deze goede beoordelingen zijn zij meer dan waard! De aardige mensen bij de receptie lieten meteen een monteur naar mijn auto kijken. Hij zag direct dat het een kapot remlicht betrof. Nadat hij alle verlichting had gecontroleerd, het lampje had vervangen en ik van een lekkere kop koffie had genoten, kon ik mijn weg naar huis vervolgen. En dat alles voor iets minder dan 8 Euro.
Dank jullie wel vriendelijke deskundige mensen van Garage Zeeuw voor deze geweldige service!


Ja, ik beveel dit aan

Sjors uit Schiedam

21-02-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al onze bedrijfsauto's gaan voor onderhoud naar de Zeeuw, snel een afspraak en duidelijke / korte lijnen.


Ja, ik beveel dit aan

Monique uit Schiedam

29-09-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren met heel veel plezier laat ik mijn auto daar keuren. Prima service.


Ja, ik beveel dit aan

Else uit Vlaardingen

25-09-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed bereikbaar. Hulpvaardig. Deskundig. Betaalbaar. Vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Donovan uit Schiedam

03-07-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Sinds ik mijn oldtimer heb kom ik hier. Altijd prima service, nemen de tijd om problemen op te lossen, deskundig en vriendelijk personeel, gaan door tot het probleem is opgelost. Top garage!


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Breda

03-04-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Snelle en deskundige reparaties en beurten, zeer klantvriendelijk, geen onnodige poespas. Prima!


Ja, ik beveel dit aan

Annemieke uit Schiedam

12-03-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: We worden altijd goed geholpen. Duidelijke uitleg over wat er aan de auto mankeert waarbij ze de tijd nemen om het uit te leggen en indien we dat willen laten ze het ons zien. Auto op de brug en ze laten zien wat er eventueel aan de onderkant van de auto aan de hand is. Van te voren wordt er altijd gebeld en een benadering van de kosten gegeven(en deze klopt altijd).
Zijn zeer tevreden over garage Zeeuw.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-03-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan