Beoordelingen Garage Zijlstra

9,9
18 beoordelingen
  • Service 9,9
  • Deskundigheid 9,9
  • Prijs/kwaliteit 9,9
1 t/m 10 van 18 beoordelingen

E uit Heerhugowaard

24-04-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De voorbije jaren heb ik mij voor het onderhoud aan mijn voertuigen, steevast gewend tot de merkdealer. Op aanraden van mijn buurvrouw heb ik in strijd met mijn gewoonte, het onderhoud bij garage Zijlstra laten uitvoeren. Dit is achteraf een goede keus gebleken.

Zo hebben de mannen mij o.a. van goed advies voorzien en hebben zij als onderdeel van de grote beurt, een moeilijk toegankelijk filter vervangen, die de dealer - gezien de hoge mate van vuil en schimmelafzetting - de voorbije jaren heeft overgeslagen.

En dit allemaal tegen een gunstig - of zoals zij dit zelf zouden zeggen: ‘normaal’ - tarief.

Kortom; een zeer gedegen, plezierig, betaalbaar en transparant garagebedrijf, met een uitstekend serviceniveau. Zo heb ik Garage Zijlstra mogen ervaren.


Ja, ik beveel dit aan

Guus uit Zaandijk

17-04-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Helemaal goed, kwaliteit versus prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Beverwijk

04-04-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een nette prijs/kwaliteitsverhouding. Verstand van zaken en zodra er iets afwijkt/veranderd/opvalt bij een reparatie wordt er direct contact opgenomen waardoor er geen verrassingen achteraf zijn. Denken ook met je mee om tot een zo goed mogelijke en goedkoop mogelijke afloop te komen. Een eerlijk bedrijf met een hoog servicegehalte!


Ja, ik beveel dit aan

ton uit heerhugowaard

28-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Met vertrouwen laat ik mijn auto repareren. Sven en Lionel informeren heel duidelijk eventuele gebreken. Prijsafspraken worden gemaakt. Service is uitstekend. De prijzen voor reparaties zijn voor de klant zeer acceptabel. Ook wordt no cure no pay gehanteerd.


Ja, ik beveel dit aan

Jaimy uit Wormerveer

26-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Netjes ,eerlijk en vriendelijk !
Goede service ☺


Ja, ik beveel dit aan

Marianne uit Heerhugowaard

16-03-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Sven en Lionel zijn zeer vakkundig, betrouwbaar, eerlijk en vriendelijk. Ze leggen alles heel duidelijk uit over de komende reparatie, kilometer-beurt en APK. Ze berekenen bovendien een eerlijke prijs. Ik ben heel blij met hen.


Ja, ik beveel dit aan

Elsa uit Zaandam

06-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben heel erg blij met deze garage.


Ja, ik beveel dit aan

Rami uit Krommenie

14-02-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Via een vriend ben ik langs geweest en met een hartelijk welkom ontvangen!
Goede service en geen nummertje voor het bedrijf.
Ook goed geholpen met al mijn vragen.


Ja, ik beveel dit aan

Daphne uit Zaandam

31-01-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Erg fijn bedrijf, die duidelijke afspraken met je maken.


Ja, ik beveel dit aan

Terry uit Alkmaar

30-01-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service voor een goede prijs!


Ja, ik beveel dit aan