Beoordelingen Garagebedrijf C. Kiefte

9,1
20 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 20 beoordelingen

Jolanda uit Julianadorp

09-01-2020
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik stond met pech. De medewerker van Garage Kiefte was er binnen een paar minuten. Heeft de auto weer aan de praat gekregen en toen ik bij de garage kwam werd er gelijk een nieuwe accu in gezet. Wat een service!


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Julianadorp

03-05-2019
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Onlangs mijn betaalkaarten laten zitten in de benzinepomp. Teruggegeven door een klant aan Cor Kiefte. Hij heeft hem netjes voor mij bewaard. Eerlijke mensen gelukkig dat die er zijn. Bedankt Cor.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Julianadorp

17-01-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Eerlijk bedrijf waar ik al jaren kom.
Vakkundig en zeer redelijk geprijsd.


Ja, ik beveel dit aan

Thea uit Julianadoro

29-06-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijke mensen. Eerlijke behandeling. Wat er is wordt verholpen aan je auto waardoor je weer zeker bent an alles en blij rijdt.


Ja, ik beveel dit aan

Hein uit DEN HELDER

11-06-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Watze uit Aldeboarn

26-11-2017
1,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: TOP SERVICE wordt er met grote letters geschreven ! Nou niks is minder waar . Via MoriƩn in Wieuwerd werd ik door verwezen naar C.Kiefte in Julianadorp , want dat was een hele goeie garage die automatenbakken spoelde (flushen) . Ik daarheen gebeld en afspraak gemaakt ! Moest 380 euro kosten en ze waren er zo'n 2,5 uur mee bezig ongeveer en moest er om half 2 zijn de volgende middag . Na 1 uur en 5 minuten reed ik weer huiswaards , en dat terwijl er ook nog een koppeling was afgesprongen , zodat er allemaal olie onder mijn bus was gespoten . Maar goed , eerst helemaal geen problemen gehad en dus dacht dat de bak nu okay was ! Na verloop van tijd begon de bak kuren te krijgen en ging naar mijn autodealer in Drachten . Die hebben hem aan de computer uitgelezen en bleek er een magneetklep niet te werken ! Ben ik daarop naar Allround Repair Shop in Wijnjewoude gereden met hakken en stoten ! En wat bleek het geval te zijn , er zat geen 7 liter in de automatenbak meer zoals het hoort , maar 0,6 liter . Daar vonden ze het euvel . Er bleek in oliekeerring dubbel in gezet te zijn na het bakspoelen . Volgens dat bedrijf hoor je het filter wat er binnen in zit ook te vervangen , wat ook niet gebeurd was , plus een nieuwe pakking onder het deksel wat eraf moet om dat filter te vervangen . Maar goed , ik gebeld naar Garage Kiefte over dit geval om tot een oplossing te komen . (Iedereen kan fouten maken toch ?) Kreeg ik eerst ene Richard aan de telefoon en die zei dat hij even zou overleggen en met een uurtje zou terug bellen . Maar alles wat kwam , geen telefoontje . Na 2 dagen gewacht te hebben , zelf maar weer gebeld . Kreeg ik iemand anders aan de lijn . Die wist meteen waar ik het over had , maar daar viel niet mee te praten ! Had het anders maar niet over dat ik had moeten zien dat er olie onder de auto lag , en dat ik wel een spoor van olie op de weg had moeten zien ! Ik had dan de olie ook nog moeten peilen met de peilstok , terwijl er helemaal geen peilstok op zit ! Dan denk je bij zo'n bedrijf tot een oplossing te komen , want goed , daar was de fout gemaakt , en dan wordt je zo afgescheept ! Wat mij betreft mogen ze van mij de "Gouden Eikel" krijgen . En ik denk ook dat ik "Radar" hier maar van op de hoogte breng !


Ed uit Julianadorp

10-07-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Julianadorp

17-02-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Auto was snel klaar, schakelt weer super. Geen getreuzel en goed advies!


Ja, ik beveel dit aan

richard uit julianadorp

24-11-2016
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: TOP SERVICE, Bij een storing waar de dealer niet uit kwam en al heel wat geld gekost heeft, waren hun met een uurtje klaar en storing opgelost


Ja, ik beveel dit aan

ronald uit Julianadorp

05-05-2015
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: bij wisseling winterbanden ons gemeld dat het tijd was voor de distributieriem. Iets dat eigenlijk een half jaar eerder bij de APK ook gemeld had moeten worden door een andere garage.
Mooie offerte gemaakt. Geen kosten voor gebruik leenauto anders dan benzine en uiteindelijke prijs precies zoals in de offerte.


Ja, ik beveel dit aan