Beoordelingen Garagebedrijf H. Schreuder B.V.

9,3
14 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 14 beoordelingen

Camel uit Utrecht

31-07-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fijne, open en eerlijke man. Duidelijk, vriendelijk en goede service. Al met al is het een garage waar je een goed gevoel bij krijgt!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer betrouwbaar. Geen fratsen. Goede afspraken mee te maken. Niet elke auto hoeft een "supercar" te zijn. Ze houden je veilig op de weg voor een eerlijke prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Cor uit Aalsmeer

15-08-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Dit hechte team staat al vele jaren klaar om de klanten echt te ontzorgen.


Ja, ik beveel dit aan

Monique uit Bussum

21-10-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Cor uit Aalsmeer

20-10-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een zeer fijn gemoedelijk garagebedrijf , behalve de baas Han, is ook het overige personeel erg aardig en behulpzaam, de prijzen zijn goed, ik heb nog nooit het gevoel gehad dat ik teveel betaald heb, zeer goede service , bijna altijd een leenauto beschikbaar. Ik raad deze garage van harte bij een ieder aan!


Ja, ik beveel dit aan

Anton

02-04-2014
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb alleen per e-mail contact gehad met betrekking tot een mogelijke aankoop,
reactie was snel en correct.


Ja, ik beveel dit aan

uit Sassenheim

06-02-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In 2010 mijn auto ingeruild bij garage Schreuder.
Al vanaf de aanschaf van de andere auto zeer tevereden. Auto is sindsdien er ook in onderhoud. Als ik soms langs kom voor iets kleins is het meestal service. Bij een beurt oid krijg ik altijd een leen auto mee. Garage Schreuder is een geweldig bedrijf, ziet er netjes, je word keurig te woord gestaan, is deskundig en geeft fantastische service. Iets wat tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend is. Maar bij garage Schreuder wel.
Zeer aan te bevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Kudelstaart

18-04-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een geweldig garagebedrijf. Eerlijk advies, denken altijd met je mee en indien je pech hebt,staan ze direct voor je klaar. Daarnaast altijd een vriendelijk woord. Echt een klasse garage. Eigenaar Han Schreuder staat ook in Aalsmeer en omgeving zeer goed bekend. Een hardwerkende en eerlijke eigenaar.


Ja, ik beveel dit aan

Pim uit Barendrecht

04-01-2012
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb bij dit bedrijf een gebruikte Fiat Panda gekocht, voor een scherpe prijs en ik vind dat ik zeer correct geholpen ben.
Vriendelijke eigenaar en vriendelijk personeel,er straalt vertrouwen uit en afspraken worden nagekomen.
Aanrader wat mij betreft.


Ja, ik beveel dit aan

fj uit aalsmeer

28-10-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan