Beoordelingen Auto Weijenberg B.V.

9,1
32 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 32 beoordelingen

Robert uit Capelle aan den IJssel

04-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Het is een professioneel familie bedrijf wat echt begaan is met hun klanten. Duidelijk en een gevoel van eerlijke behandeling. Ben erg goed geholpen en natuurlijk niet onbelangrijk met een heerlijk bakje koffie zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Thom uit Amstelveen

08-12-2016
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik heb een Audi A4 met veel te veel olieverbruik. Omdat de arrogante Audi denkt te kunnen zeggen dat het niet een fabrieksfout is, moest ik zelf laten repareren.
Bij Weijenberg ben ik hartstikke tevreden. Leuke mensen. Komen hun afspraken goed na.


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Grave

28-11-2016
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer goed. Professionele hulp en vaardigheid


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Heesch

28-08-2016
9,5

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Problemen met dak lekkage van mijn Mercedes Benz SLK 250 opgelost door een uitstekende samenwerking van Auto Weijenberg Exclusief met Mercedes specialist van Driel in Liempde. Heel hartelijk dank voor alle inspanningen!


Ja, ik beveel dit aan

Dave uit Boxtel

01-07-2016
8,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Geïnformeerd naar sideskirts voor een Audi A5. Werd meteen geholpen en maakte er het team maakte er meteen werk van. Werd op de hoogte gehouden over de stand van zaken en kon deze na 4 werkdagen gespoten en wel laten plaatsen door een van de medewerkers van Weijenwerg. Super werk wat ze hebben geleverd tegen een mooie prijs


Ja, ik beveel dit aan

Dave uit Boxtel

01-07-2016
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Pier uit Annen

25-05-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Echt familie bedrijf en dat merk je. Dit bedoel ik in de goede zin van het woord. Ramon, zijn vrouw en zijn moeder zien het belang van goede, persoonlijke service. Ze steken zichtbaar energie in het bedrijf. Afspraken worden zeer correct nagekomen.

En ze hebben prachtige auto's staan!

Al met al erg tevreden over mijn aankoop en de garage waar ik deze kocht.

Het was de 200 km reizen vanuit noord Nederland waard!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-05-2016
1,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Als het teveel gevraagd is om op een uitgebreide email te reageren waaraan ik een paar uur heb gewerkt op vrijdagavond en dinsdagavond nog geen reactie dan willen ze niet erg van hun auto's af. Er zou maandag gereageerd worden, ze bedoelen zeker volgende week maandag ? Die BMW haal ik dus mooi ergens anders.


Gert uit Hattem

19-03-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top bedrijf! Top service. Hier kunnen de dealers nog veel van leren..
Vorig jaar een Porsche 911 gekocht, alles super netjes verlopen. Ook garantie zaken goed, snel en deskundig opgelost zonder gemor.
Dit bedrijf gaat qua service verder dan vele duurdere dealerbedrijven!
Ik woon er 100 km vandaan maar ik kom terug voor onderhoud en gezien de mooie collectie occasions is er grote kans dat ik daar weer zal slagen. Aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Baarn

15-03-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fantastische mensen. Geweldige service, en na vier jaar lang ervaring kunnen vaststellen dat ik dit het beste autobedrijf vind wat ik ken. Heb mijn Audi A5 hier gekocht en al die tijd in onderhoud gehad, ook al woon en werk ik op grote afstand van Heesch. Gewoon helemaal super!


Ja, ik beveel dit aan