Beoordelingen Auto Weijenberg B.V.

9,2
40 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 40 beoordelingen

Jaap uit ´s-Gravendeel

09-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: top


Ja, ik beveel dit aan

Albert uit Zwijndrecht

13-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 4 jaar geleden een Q 5 gekocht bij Weijenberg.
Gezien de afstand bij de Audi dealer in Dordrecht in onderhoud maar dat gaat niet zo soepel als je de auto er niet gekocht hebt.
Bij elk bezoek werd er opgemerkt : O dat is die import auto en een trekhaak was al helemaal onmogelijk.
Maar bij Weijenberg is (bijna)alles mogelijk.
Trekhaak binnen een dag geregeld. Afneembaar perfect en je ziet er niets van.
Na 4 jaar mijn Q 5 bij Weijenberg ingeruild voor een Jongere Q5 diesel 258 pk .
Hier wordt Klant nog met een hoofdletter K geschreven.
Het is een verademing om na mijn ervaring bij de merkdealer bij Weijenberg te komen.
Als je een Audi zoekt zou ik zeker eens langs gaan.


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Heesch

22-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Gert uit Hattem

09-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 2 jaar terug voor het eerst in contact gekomen en een Porsche gekocht. Toen al erg tevreden over de ontvangst, de service en, ondanks dat het ruim een uur rijden is, klant gebleven. Toen al vermeld, maar dealers kunnen veel leren over service, klantbenadering, klantbehandeling en deskundigheid van dit bedrijf! Ook qua onderhoudsprijzen aan te raden, je krijgt exact hetzelfde als bij de dealer maar betaald een stuk minder.
Onlangs kleine storing aan mijn dagelijkse auto, wederom snel en goed geholpen en even wachtend 'verliefd' geworden op een mooie Audi A6 in de showroom. Goede inruilprijs voor mijn auto, goede garantie en de Audi is tip/top afgeleverd! Iedereen zorgt ervoor dat je met een grote grijns het pand verlaat! Top!


Ja, ik beveel dit aan

Gil uit Sittard

13-07-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Top bedrijf!!!
Mijn Audi A5 tip top in orde gemaakt en betaalbaar.
Zeer ervaren, top service en super vriendelijk.
Wordt elke dag op de hoogte gehouden van de stand van zaken en houden zich strikt aan de afspraak!!!
Nog nooit elders meegemaakt en eindelijk eens een betrouwbare top garage gevonden.
Is een anderhalf uur rijden ZEKER WAARD!!!
Remon bedankt nog voor alles👍🏽


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Veldhoven

30-05-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Na aankoop van een Audi A6 Allroad (die in prijs al voordeliger was dan bij de dealers), was er ten tijde van het verlopen van de garantieperiode sprake van het ietwat weglekken van koelvloeistof, dat hebben ze gemaakt en ondertussen kreeg ik een prima A6 vervangende auto mee. Een paar dagen na deze reparatie lekte er olie uit de motor. Weijenberg kwam direct de auto bij mij thuis in Veldhoven ophalen en wederom vervangend vervoer neerzetten. Nog bij hen in de garage na het repareren van een bepaalde pakking, bleek starten niet te lukken, de startmotor was ineens defect. De 'wet van Murphy' leek wel van toepassing. Weijenberg heeft een nieuwe startmotor besteld en ingebouwd wat naast al veel uren monteuren ook nog de kosten van de startmotor met zich meebracht. Ik was zelf niet thuis en Weijenberg heeft de vervangende auto in het weekend opgehaald en mijn eigen auto weer op de oprit afgeleverd. Heesch-Veldhoven ca. 50 km. Na het weekend belde ik Ramon Weijnberg over hoe alles verlopen was en dat werd tot een detail toegelicht. Op de vraag wat de kosten zijn was het antwoord 0, geen kosten. Ramon Wijenberg gaf aan het nog niet eens na te willen zien of de garantie verstreken is, dit is voor ons gaf hij aan en wil niets van betaling weten. Zolang we nu te maken hebben met garage Wijenberg in Heesch is het steeds een warm bad waar ik in terecht gekomen ben. Hierom krijgen ze van mij een hele dikke 10 voor de totale behandeling, benadering en service, echt een Topbedrijf waar ik met plezier kom. De warme douche voor garage Wijenberg in Heesch !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30-5-2017, Piet Verbaant


Ja, ik beveel dit aan

Trees uit Escharen

29-04-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel fijn familie bedrijf , eerlijk,gastvrij.
Wij zijn heel blij met onze Audi A4 Avant en is perfect en schoon en mooi opgepoetst afgeleverd.wij hebben er een heel goed gevoel over en zullen vele veilige km kunnen rijden.
Wij hebben een perfect adres gevonden bij Weijenberg.


Ja, ik beveel dit aan

Monique uit Schaijk

02-03-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor ons was alles super goed geregeld en met veel enthousiasme! Top!!


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Capelle aan den IJssel

04-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Het is een professioneel familie bedrijf wat echt begaan is met hun klanten. Duidelijk en een gevoel van eerlijke behandeling. Ben erg goed geholpen en natuurlijk niet onbelangrijk met een heerlijk bakje koffie zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Thom uit Amstelveen

08-12-2016
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik heb een Audi A4 met veel te veel olieverbruik. Omdat de arrogante Audi denkt te kunnen zeggen dat het niet een fabrieksfout is, moest ik zelf laten repareren.
Bij Weijenberg ben ik hartstikke tevreden. Leuke mensen. Komen hun afspraken goed na.


Ja, ik beveel dit aan