Beoordelingen Auto Weijenberg B.V.

9,2
49 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 49 beoordelingen

Menno uit Uden

31-01-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vorig jaar augustus een hele mooie A4 avant gekocht met alles er op en er aan! Lang naar gezocht en gevonden bij dit familiebedrijf in Heesch! Paar kleine dingetjes zijn direct na aankoop goed verholpen ( volumeknop radio, defect portierslot, slotje benzineklep ).

Mijn auto begon een paar weken geleden ineens te stotteren. Ramon gebeld, breng maar langs! Bougies vervangen. Ging een paar dagen goed, toch weer stotteren! Ramon weer gebeld, bleek het de bobine te zijn. Leenauto mee gekregen. Een kleine week verder deed de auto het weer, nu ging er echter een lampje branden op het dashboard ( EPC ). Ramon weer gebeld, nu bleek er een injector kapot te zijn! Alles is netjes gemaakt binnen de garantie. Pech kun je met iedere auto hebben maar de manier hoe ze dit voor me opgelost hebben, super! Complimenten voor het hele team! Ik kan weer iedere dag genieten van mijn prachtige Audi!


Ja, ik beveel dit aan

Thom uit Amstelveen

28-01-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Een garantie blijkt echt garantie te zijn tot en met de leenauto toe. Super netjes. Ik ben blij dat ik hier ooit terecht gekomen ben met mijn Audi die te veel olie verbruikte.


Ja, ik beveel dit aan

Remco uit Someren

10-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele mooie witte Audi A4 Avant gekocht. Heel deskundig en vriendelijk geholpen. Laatst een kleine storing gehad. Ik heb een telefoontje gepleegd, kon dezelfde dag langskomen en binnen een klein uurtje was het probleem verholpen. Super service!


Ja, ik beveel dit aan

Roel uit Ridderkerk

06-10-2018
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Slechte ervaring
Slechte service
Zeer onvriendelijk contact


Harrie uit Gieterveen

22-09-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: IN 1 WOORD GEWELDIIIIIIIIG DIT KOM JE MAAR ZO NIET TEGEN.
DESKUNDIGHEID EN KLANTVRIENDELIJKHEID TEN TOP.
AUDI Q5 RIJDT WEER ALS EEN ZONNETJE.
IK HOEF NIET NA TE DENKEN WAAR MIJN Q5 DE VOLGENDE KEER HEEN GAAT VOOR ONDERHOUD.
EEN GROTE PLUIM VOOR HET BEDRIJF ZOWEL DE EIGENAAR EN NIET TE VERGETEN DE MONTEURS.
HARTELIJK DANK VOOR DE REPARATIE EN TOT ZIENS


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Haarlem

04-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een heel fijn familiebedrijf, prettig zakendoen en goed en eerlijk advies. Na een probleempje met de auto alles zeer professioneel opgelost. Auto opgehaald en weer teruggebracht van heesch naar Haarlem echt top service


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Deventer

27-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Als gepensioneerd auto dealer denk ik te weten waarover ik spreek. Perfecte Mercedes CLS63 AMG gekocht met daarbij een prima aflevering. Bij dit bedrijf ben je klant zoals je klant wilt zijn. Ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

Jonathan uit België

21-04-2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Top
Men motor 2.0tfsi laten maken bij deze specialisten i.v.m. Het olieverbruik hiervan.
Men wagen voelt weer gezond aan.
Bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

Rianne uit Beuningen

26-11-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top-service, zeer vriendelijk en klantgericht! Zeer ervaren Audi-specialist! Ik kan iedereen Auto Weijenberg aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit ´s-Gravendeel

09-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: top


Ja, ik beveel dit aan