Beoordelingen Garagebedrijf Mocking

9,2
4 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 4 van 4 beoordelingen

Herman uit Odijk

18-05-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heel fijn bedrijf waar je deskundig geholpen word,en ze altijd proberen om het zo snel mogelijk te doen zodat je weer vlug de weg op kan. Altijd tijd voor een bakkie en een praatje. Verschillende auto's bij hun gekocht en altijd veelplezier van gehad


Ja, ik beveel dit aan

Phil uit De Meern

15-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik kom al vele jaren bij Garagebedrijf Mocking, zelfs nadat ik verhuisd ben uit Odijk kom ik er nog. Mijn vrouw heeft er recent voor de 2e keer een auto gekocht.

Ik heb positieve ervaringen, snel, vriendelijk en adequaat geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Odijk

14-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben al ruim twintig jaar klant bij dit prettige familiebedrijf. Mede dank zij hun technische ondersteuning en eerlijke adviezen, heb ik met mijn laatste twee auto's meer dan een half miljoen kilometers gereden, zonder noemenswaardige extra kosten. Een autobedrijf waar met kennis ook nog echt 'gesleuteld' kan worden aan de auto's. Ook buiten de werktijden, indien noodzakelijk makkelijk benaderbaar voor vragen of advies. Recentelijk weer een jonge gebruikte wagen bij hen aangeschaft. Ook een uitstekend adres voor importauto's van aankoop tot aflevering in Nederland.


Ja, ik beveel dit aan

Arnout

23-04-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer netjes en vriendelijk geholpen!


Ja, ik beveel dit aan