Beoordelingen Garagebedrijf Roos

8,7
2181 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,4
11 t/m 20 van 2181 beoordelingen

Martijn uit Amsterdam

12-08-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dirk Jan is een zeer professionele garagehouder. Mijn TTS gefixt voor 1/2 van de prijs van de Audi dealer. Toppertje!


Ja, ik beveel dit aan

Perdiep uit Almere

12-08-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: ik heb een heel goed ervaring met dit bedrijf.
goed service en betrouwbaar .


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Almere

11-08-2019
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-08-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Almere

09-08-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Altijd prettig om bij Garage Roos te komen voor zaken die ik gedaan wil hebben aan mijn F30 BMW !


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit almere

09-08-2019
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Om van het gezeur van mijn vrouw af te zijn heb ik eindelijk eens mijn bus naar Roos gebracht. Vertel het niet verder maar ze had gelijk en vanaf nu zeur ik bij anderen; Roos is een topbedrijf waar kwaliteit, prijs en communicatie top zijn.


Ja, ik beveel dit aan

SiSo IT Services uit Almere

08-08-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Erg goede service en zeer klantvriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Miranda uit Almere

07-08-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Roos denkt mee met de klant. Ik moest een nieuwe gordel omdat de bestuurdersgordel onvoldoende functioneerde. De aanschaf en daarna het inzetten koste mij als klant veel geld. Daarom heb ik eerlijk in de groep gegooid dat ik hem elders voor inkoop kon aanschaffen en dat mijn vriend hem er dan wel wilde inzetten.
Geen probleem voor Roos. Kreeg zelfs nog tips mee voor het inzetten. En ik ben van mening dat je het dan goed begrepen hebt. En zo juist klanten aan je bind. Want uiteraard moest de auto nog steeds APK goed gekeurd worden. En waren er voor mij helaas ook nog wat andere storingen die door Roos opgelost moesten worden. Die zijn prima opgelost. Dus ik ben dik tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Shiulan uit Almere Poorr

07-08-2019
8,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Super tevreden! Uiterst behulpzaam en klantvriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

07-08-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fantastic. Special thanks to Quentin!


Ja, ik beveel dit aan