Beoordelingen Garagebedrijf Roos

8,7
2180 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,4
2141 t/m 2150 van 2180 beoordelingen

Anoniem

24-01-2012
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

gerold uit almere

24-01-2012
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Een klantvriendelijke medewerkster die blijk geeft te bescikken over de nodige deskundigheid


Ja, ik beveel dit aan

Thea en Eddy uit Almere

23-01-2012
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij zijn zeer tevreden over Garage Roos.
de medewerkers zijn altijd erg aardig en vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-01-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kleine en grote onderhoudsbeurt voor Hyundai H300.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-01-2012
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Almere

18-01-2012
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige, kleinschalige garage , waar je als klant meteen bij je naam herkend wordt. Vriendelijke service


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Almere

18-01-2012
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ben eigenlijk maar 1 keer bij jullie langsgeweest, maar vond de klantvriendelijkheid, en de service zeer goed


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Almere

17-01-2012
7,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Natuurlijk is mijn auto gewoon in onderhoud. Dat gaat prima. Dat is normaal natuurlijk. Servicegerichtheid van garage Roos blijkt echter pas echt als je plots langs komt met een probleem en je wordt vriendelijke en adequaat geholpen. En garage Roos voldoet aan mijn verwachtingen wat betreft hun service.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-01-2012
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Hanne uit almere

17-01-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: De mensen van dit bedrijf staan altijd voor je klaar, ook buiten kantooruren. Hebben passie voor het merk BMW. Je wordt goed geholpen en je krijgt voor niets een leenauto mee. Waar vind je dit nog tegenwoordig? Een echte aanrader voor alle gepassioneerde BMW-rijders.


Ja, ik beveel dit aan