Beoordelingen Garagebedrijf Teerink BV

8,4
121 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 121 beoordelingen

Egbert uit Assen

18-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Doordat we speciaal op zoek waren naar een van de laatst geleverde Citroen Xsara Picasso,s kwamen we vanuit Assen bij Garage Teerink. Daar hebben we onze oude Picasso geruild tegen een van de jongste die er rijden. We zijn bij die garage werkelijk op een fantastische manier geholpen. De nadruk lag daar op de service, de deskundigheid en eerlijke afwerking. En dat is ons in de praktijk ook gebleken. Toen we, na de koop overeenkomst, nog wat extra wensen hadden werden die zonder moeilijk te doen meteen uitgevoerd en afgewerkt. Kortom, we zijn heel tevreden over Garage Teerink. Fam. Muggen, Assen.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Zelhem

21-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Met dit bedrijf heb ik een goede ervaring betreft aanschaf van een gebruikte auto, er wordt ruim tijd voor je genomen (met een kop koffie) en bekeken welke auto het beste bij je past (model en prijs).
Wat betreft onderhoud en reparatie heb ik ook een goede ervaring, de monteurs beschikken over een zeer goede deskundigheid en denken mee over hoe het probleem het beste kan worden opgelost en staan direct voor je klaar (super).


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Zelhem

18-11-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn zeer vriendelijk en goed geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Anouk uit Gendringen

26-10-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb hier een nieuwe auto gekocht. Bedrijf straalt vertrouwen uit, waardoor ik sowieso mijn eerst APK en beurt hier laat doen. Verder dus nog geen ervaring mee. Tip: Een presentje bij het kopen van een nieuwe auto was leuk geweest!


Ja, ik beveel dit aan

André uit Doetinchem

23-09-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Etten Gld.

23-09-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al sinds de vorige eeuw houden zij ons mobiel. Zij denken onvoorwaardelijk mee om problemen op te lossen en laten je nimmer in de steek. Ouderwetse service en gedegen vakkennis die verder gaat dan je durft te verwachten. Daar rijd ik graag een paar kilometer verder voor.


Ja, ik beveel dit aan

Trudy uit Wehl

02-09-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig geholpen, no nonsens bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

willy uit Doetinchem

29-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

W. uit Doetinchem

28-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Huub uit Ulft

31-07-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al vele jaren klant bij deze garage. Vakkundig en vriendelijk personeel. Elk vraag en/of probleem, wordt serieus genomen en zo mogelijk opgelost.


Ja, ik beveel dit aan