Beoordelingen Garagebedrijf Thevissen

9,5
242 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,3
211 t/m 220 van 242 beoordelingen

Piet uit Landgraaf

23-09-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben al een jaar of 10 (met verschillende auto’s) een zeer tevreden klant bij het bedrijf van Dhr. en Mw. Thevissen, met alleen maar positieve ervaringen! Geweldig vakmanschap, zeer betrokken en uitstekende service voor een faire prijs. Deze mensen zijn zeer vriendelijk en uiterst behulpzaam bij mogelijke problemen en het naar huis brengen/weer thuis ophalen tijdens een servicebeurt/reparatie is normaal. Ik heb bij dit bedrijf een zeer goed gevoel en ben blij hier klant te kunnen zijn!


Ja, ik beveel dit aan

Ingrid uit Landgraaf

20-09-2012
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Deskundigheid dik aanwezig, kunt er met elk probleem terecht, en zoeken samen een oplossing. Zelfs als je aan de kant van de weg staat en je belt wordt je geholpen, waar vind je dat nog....gewoon geweldig...


Ja, ik beveel dit aan

ron uit kerkrade

17-09-2012
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Wolfgang uit Kerkrade

16-09-2012
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Hier wird seit mehr als 15 Jahren mein Fahrzeug fachmännisch repariert. Ehrliche und fachmänische Arbeit. Reparaturtermine werden immer eingehalten. Hier wird einen auch bei Kleinigkeiten geholfen.


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Kerkrade

14-09-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kom al jaren voor onderhoud van mijn auto bij dit bedrijf,goede service, goede kwaliteit zijn zeer deskundig en hebben een goede prijs,en zijn zeer vriendelijk.

leo.


Ja, ik beveel dit aan

Iris uit Kerkrade

14-09-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: ik ben al meer dan 20 jaar klant bij dit bedrijf. ten aller tijden wordt mij heel goed geholpen, is het met afspraken of vakkundigeid.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Brunssum

14-09-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben al 25 jaar klant van dit bedrijf met alleen maar positieve ervaringen! Nog nooit iemand meegemaakt met meer vakkennis! Een voorrecht om hier klant te zijn!


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Landgraaf

12-09-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al een aantal jaren, met verschillende auto's, een tevreden klant bij Thevissen. De service is ongekend. Dhr. en Mw. Thevissen zijn zeer betrokken en halen het onderste voor je uit de kan.
Betrouwbaar en vakkundig.


Ja, ik beveel dit aan

Guido uit Landgraaf

11-09-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bij Garagebedrijf Thevissen wordt je altijd zeer goed geholpen, en is niets teveel. In het bedrijf is veel kennis aanwezig van veel verschillende automerken. Je krijgt altijd duidelijk uitgelegd wat er aan de hand is met je auto, en wat er aan je auto gedaan moet worden. Kortom prima service en vakmanschap!


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Landgraaf

10-09-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jarenlang een prima service voor een eerlijke prijs. Je blijft hier dus gewoon klant!


Ja, ik beveel dit aan