Beoordelingen Garagebedrijf Thevissen

9,5
240 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,3
221 t/m 230 van 240 beoordelingen

Kelvin uit Eygelshoven

31-08-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben meerdere keren voor diversen werkzaamheden en apk bij dit bedrijf geweest en ben zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden,service, duidelijke uileg en de prima prijs/kwaliteitverhouding.Een aanrader voor alle mensen in of buiten de regio.Meneer en mevrouw Thevissen zijn zeer klantvriendelijk,eerlijk en behulpzaam,de ontvangst is hartelijk en onder het genot van een kopje koffie kan men op de apk wachten.Een leenauto of thuis ophalen/naar huis brengen is helemaal geen probleem.Ik heb bij dit bedrijf een zeer goed gevoel en waar ik tevreden over ben zal ik zeker blijven !!!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

31-08-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Marja en Paul uit Kerkrade

30-08-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al meer dan 10 jaar(met meerdere autos) klant bij dit bedrijf. In al die jaren zeer deskundig geholpen, tegen een eerlijke prijs. Ophaal/breng-service bij kleinere afstanden gratis.Zowel de heer als mevrouw Thevissen is geen moeite teveel!


Ja, ik beveel dit aan

Bertie uit Heerlen

30-08-2012
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer deskundig, goede uitleg en niet te duur.tevsn altijd ruilauto aanwezig. Je hebt het gevoel goed en betrouwbaar behandeld te worden.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Eygelshoven

30-08-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Onze ervaringen met garagebedrijf Thevissen zijn uitmuntend. Goed, betrouwbaar,deskundig werk bij een goede prijs/kwaliteit verhouding en een uitstekende service.
Bij een voor mij persoonlijk objectieve/subjectieve beoordeling is score negen het hoogst mogelijke.
Onze dank voor de door u geboden diensten, Carla & Wim Hanssen.


Ja, ik beveel dit aan

Diana uit Landgraaf

25-08-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

pierre uit eygelshoven

23-08-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Marij uit Eygelshoven

22-08-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben zeer tevreden heel klantvriedelijk en behulpzaam ook bij onaangemelde kleine problemen die zich onverwacht aandienen.


Ja, ik beveel dit aan

Hub uit Kerkrade

21-08-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kom hier al sinds jaren en ben zeer tevreden .Heel betrouwbaar en altijd heel erg behulpzaam en vriendelijk .Een aanrader voor betrouwbare service en onderhoud .


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit 6461 BX Kerkrade

21-08-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Jaren lang betrouwbaar en eerlijk,goede service,alles open en eerlijk te bespreken en daarna perfect afgehandeld!!!!!


Ja, ik beveel dit aan