Beoordelingen Garagebedrijf Thevissen

9,5
241 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,3
231 t/m 240 van 241 beoordelingen

Piet uit 6461 BX Kerkrade

21-08-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Jaren lang betrouwbaar en eerlijk,goede service,alles open en eerlijk te bespreken en daarna perfect afgehandeld!!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Mr. Drs. R. uit Den Haag

19-08-2012
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik woon niet meer in het Zuiden van het land, maar blijf elke keer terugkeren naar Thevissen als ik vragen heb over mijn auto's of onderhoud en dergelijke nodig heb. Nooit te beroerd om extra uitleg te geven en een stapje verder te gaan. Ze leveren gewoon heel goed werk.


Ja, ik beveel dit aan

Elisabeth uit Heerlen

19-08-2012
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Het blijft voor een leek vaak de vraag of een bedrijf je wel echt goed helpt. Zijn de reparaties ├ęcht nodig en zijn de kosten ervoor ook wel representatief. In het kort gezegd gaat het om vertrouwen dat je als klant zoekt, vertrouwen in deskundigheid en oprechtheid van het bedrijf. Garagebedrijf Thevissen is voor ons zo'n bedrijf en de deskundige manier van werken, hoge service en goede uitleg, waarbij steeds overleg plaatsvindt, laat ons als klant steeds weer vertrouwen op de kwaliteit van hun werk en daarmee onze veiligheid als gezin.


Ja, ik beveel dit aan

A-L uit Eygelshoven

19-08-2012
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Staan altijd klaar om een oplossing te zoeken
Geven goede uitleg bij problemen, de voorgestelde oplossingen en de afwerking daarna.
Nemen bij afwijkingen van afgesproken reparatiebedragen vooraf kontact op


Ja, ik beveel dit aan

Drs. Jo uit Eygelshoven

19-08-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ter zake deskundig voor alle merken auto's
Zeer klantgericht en klantvriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Kerkrade

15-08-2012
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: zeer vriendelijk en behulpzaam als er problemen zijn.
Goede communicatie over het probleem
Zeer veel vakkennis
Zeer aan te bevelen


Ja, ik beveel dit aan

Hub uit Landgraaf

15-08-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kom er al jaren. Buitengewoon deskundig, altijd eerlijk advies. Alles volgens afspraak anders krijg je telefoontje met vraag wat je als klant wil. Dus geen verrassingen, topwerk voor redelijke prijs.


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Heerlen

15-08-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Deskundig, hulpvaardig, vriendelijk en betaalbaar: wat wil een automobilist nog meer?


Ja, ik beveel dit aan

henk uit kerkrade

08-08-2012
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: zeer vertrouwbaar en je word er altijd geholpen als je een probleem heb met de auto


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Landgraaf

07-08-2012
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: De kwaliteit van dienstverlening is uitstekend, zeer vakkundig, open en tegen een absoluut faire prijs/kwaliteit. Als er Michelin sterren zouden bestaan voor garage bedrijven, dan zou deze garage er zeker een verdienen!!


Ja, ik beveel dit aan