Beoordelingen Garagebedrijf Weijers B.V.

8,9
136 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 136 beoordelingen

Jo uit Bunde

27-10-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn keuze was gevallen op een MX5 Kaminari, er werd mij duidelijk uitgelegd hoe e.e.a. functioneerde waarna de proefrit volgde.
Onder het genot van een kop koffie werd de deal gesloten.
Ik ben zeer tevreden over de afhandeling.
Bij thuiskomst bleken de matten er niet in te zitten, even een belletje en werd afgesproken dat ik ze t.z.t. gratis zou mogen ophalen daar ik nou niet echt in de buurt woon.
Tot mijn verbazing kreeg ik sávonds van garage Weijers een bericht in mijn mailbox dat ze onderweg waren.
Dat is pas service chapeau.
Netjes geregeld waarvoor mijn dank.


Ja, ik beveel dit aan

Joke uit Apeldoorn

13-05-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Hoe dom kan je zijn! Een auto vol met afval en dan valt het grofvuilpasje langs de handrem in het middenconsole!
Even langs Weijers en het is zó weer gepiept. Gewoon service. En dat ervaren we al jaren bij deze garage.
Een Top bedrijf met Top personeel!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Els uit COLMSCHATE

21-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben al jaren bij de Garage Weijers B.V ik kan niet anders zeggen dat ik ondzettend tevreden ben,en zal hun ook graag aanbevelen aan iedereen.


Ja, ik beveel dit aan

Freddy uit Apeldoorn

08-03-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer tevreden , klantvriendelijk. Een luisterend oor en zeer vakkundig personeel Hier ga je voor je plezier heen . De complimenten voor de snelle hulp...
Van mij een dikke 10


Ja, ik beveel dit aan

F. uit Twello

05-03-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Via een aanbeveling van mijn overbuurman, heb ik mijn Kia bij Weijers in onderhoud gegeven en heb daar nog geen moment spijt van gehad. Snelle service, proactief meedenken voor betaalbare oplossingen van problemen en goede kennis in huis. Onlangs zelfs een aankoopkeuring voor een BMW X3 daar laten doen en heb daar gouden advies ontvangen, dat me een hoop geld heeft bespaard naar de toekomst. Kortom zeer tevreden klant.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

02-03-2018
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

J.

29-01-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Probleem met de auto, binnen 1 dag stond hij alweer klaar! Geweldige service!


Ja, ik beveel dit aan

Robert Jan uit Kampen

10-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb onlangs met en via Kevin een MX 5 gekocht. Hij heeft de auto van een derde partij gekocht (na een zoekopdracht) en aan mij met garantie verkocht. Hij is zeer deskundig en weet voor alles een oplossing. Mijn voornemen is om een nog zeer lang de auto bij hem in onderhoud te hebben en te houden.


Ja, ik beveel dit aan

Alex

21-12-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke verkoper. Gaf me het gevoel dat er toch nog eerlijke verkopers zijn ipv de anderen die de meest rare verhalen ophangen om maar een auto te verkopen. Fantastische showroom vol met MX 5jes, maar ook die ene speciale. Hij had de perfecte auto voor mij gevonden in Duitsland.

Weijers is een mooi familiebedrijf (zijn vader was er ook, dus ik ga er vanuit een familiebedrijf) met een hart voor speciale auto's. Mx5 fans kunnen hun hart op. Bedankt voor de goede zorgen van mijn auto. Ben er trots op.

Dat ik een 8 geef voor prijs/kwaliteit is omdat ik nu nog niet echt goed kan beoordelen of deze ook in verhouding is. Zal daarvoor iets meer met de R8 moeten rijden ;-)


Ja, ik beveel dit aan