Beoordelingen Garagebedrijf Weijers B.V.

9,0
148 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 148 beoordelingen

De Slaapfabriek uit Teuge

13-05-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd behulpzaam en nooit te beroerd om even te helpen. Ideaal ook voor onze gasten als ze pech met de auto hebben. Topbedrijf met een uitstekende service en heel vriendelijk personeel


Ja, ik beveel dit aan

kevin uit Twello

12-05-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Weijers kent een super goede service waarbij ze denken in oplossingen, niet facturen. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel. Zelfs buiten werktijd, in het weekend op een zondag, is een monteur (Kevin) bereid mij uit te brand te helpen nadat ik mijzelf heb buitengesloten van de auto. Super!


Ja, ik beveel dit aan

Gert uit Zwolle

28-04-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Louis uit Lichtenvoorde

25-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een half jaar geleden een BMW gekocht bij Weijers voor ruim 8500 euro. Hij reed perfect. Na een week was het echter al helemaal mis. Natuurlijk meteen gebeld en kon meteen komen. Onderdelen werden besteld en de auto werd meteen gerepareerd onder garantie en ik kreeg een vervangende auto mee. Daarna nog twee keer hetzelfde(echter niet hetzelfde probleem). Koffie stond klaar geen enkel kwaad woord en de onderdelen werden meteen besteld en de auto meteen gerepareerd onder garantie. Inmiddels zitten er voor een kleine 2000 euro aan nieuwe onderdelen op de auto en dan praten we nog niet eens over de werkuren. Voorbeeldig hoe ze het allemaal hebben opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Leeuwarden

13-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Gert uit Apeldoorn

01-04-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Warnsveld

08-02-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Eerlijk,behulpzaam en klantvriendelijk!!
Via via bij deze garage gekomen zelf woonachtig in Warnsveld.
Het begon vorige jaar met een storing in het motormanagement van mijn oude auto hier over contact gehad als ik in de buurt was kon ik aankomen dan lezen we de computer even uit..( ik was een geheel onbekende voor hun) zo gezegt zo gedaan ..service van de zaak zei hij...dat was nog eens top service..Nu na een maand of 2 was het echt over met de auto kreeg hem niet meer aan de praat overleg gehad laat de auto maar afspelen na Teuge daar hebben ze er nog nagekeken maar overleden was het antwoord..samen na een optie gekeken voor een andere auto omdat wij een auto nodig zijn ivm kinderen met beperkingen en veel / spontane ziekenhuizen moeten bezoeken.
Samen met de zoon van de eigenaar gezeten en tot een mooie oplossing gekomen zowel financieel maar vooral een technisch goede auto ,waar we zonder zorgen mee oppad kunnen..
Nu een trotse eigenaar van een auto van garage Weijers en het voelt vertrouwd en veilig. ...mannen echt top service super bedankt ..


Ja, ik beveel dit aan

Jordi uit Twello

22-01-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik heb sinds een paar maanden een eigen autootje en nu bleek de startmotor wat te haperen. Mijn ouders komen al jaren met hun auto's voor onderhoud. Langs gegaan en dezelfde middag al weer klaar. Helemaal toppie!!! Dank jullie wel!


Ja, ik beveel dit aan

Renate uit Wilp

18-01-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Eind vorig jaar voor het eerst een grote beurt incl APK gedaan bij Weijers. Afspraak maken ging makkelijk en snel en een leenauto was geen enkel probleem! Halverwege de dag werd ik al netjes gebeld dat de auto weer klaar was.
Vanochtend problemen met de accu, één telefoontje en ik kon direct langskomen. À la minuut werd er een nieuwe accu ingezet (gratis montage!) en met 10 minuten kon ik weer verder. Ook heb ik gemerkt dat de monteurs verder kijken dan enkel naar het probleem waar je voor komt. Dat noem ik nog eens een topservice!!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Apeldoorn

02-01-2019
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een los zittend kapje voor de verwarming werd snel en zonder kosten weer vast gezet.
De bijrijder heeft weer warme voeten, wel zo fijn in deze periode van het jaar


Ja, ik beveel dit aan