Beoordelingen Garagebedrijf Weijers B.V.

8,9
141 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 141 beoordelingen

Jordi uit Twello

22-01-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik heb sinds een paar maanden een eigen autootje en nu bleek de startmotor wat te haperen. Mijn ouders komen al jaren met hun auto's voor onderhoud. Langs gegaan en dezelfde middag al weer klaar. Helemaal toppie!!! Dank jullie wel!


Ja, ik beveel dit aan

Renate uit Wilp

18-01-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Eind vorig jaar voor het eerst een grote beurt incl APK gedaan bij Weijers. Afspraak maken ging makkelijk en snel en een leenauto was geen enkel probleem! Halverwege de dag werd ik al netjes gebeld dat de auto weer klaar was.
Vanochtend problemen met de accu, één telefoontje en ik kon direct langskomen. À la minuut werd er een nieuwe accu ingezet (gratis montage!) en met 10 minuten kon ik weer verder. Ook heb ik gemerkt dat de monteurs verder kijken dan enkel naar het probleem waar je voor komt. Dat noem ik nog eens een topservice!!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Apeldoorn

02-01-2019
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een los zittend kapje voor de verwarming werd snel en zonder kosten weer vast gezet.
De bijrijder heeft weer warme voeten, wel zo fijn in deze periode van het jaar


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Assen

19-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij het klaar zetten van de auto bleek de verwarming het niet te doen. Naarstig is gezocht naar een oplossing. We kregen een leenauto mee en konden de auto na 2.5 uur weer ophalen. De verwarming doet het weer. Zonder garantie toch gemaakt; een betere service kun je niet krijgen.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Apeldoorn

15-11-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jo uit Bunde

27-10-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn keuze was gevallen op een MX5 Kaminari, er werd mij duidelijk uitgelegd hoe e.e.a. functioneerde waarna de proefrit volgde.
Onder het genot van een kop koffie werd de deal gesloten.
Ik ben zeer tevreden over de afhandeling.
Bij thuiskomst bleken de matten er niet in te zitten, even een belletje en werd afgesproken dat ik ze t.z.t. gratis zou mogen ophalen daar ik nou niet echt in de buurt woon.
Tot mijn verbazing kreeg ik sávonds van garage Weijers een bericht in mijn mailbox dat ze onderweg waren.
Dat is pas service chapeau.
Netjes geregeld waarvoor mijn dank.


Ja, ik beveel dit aan

Joke uit Apeldoorn

13-05-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Hoe dom kan je zijn! Een auto vol met afval en dan valt het grofvuilpasje langs de handrem in het middenconsole!
Even langs Weijers en het is zó weer gepiept. Gewoon service. En dat ervaren we al jaren bij deze garage.
Een Top bedrijf met Top personeel!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Els uit COLMSCHATE

21-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben al jaren bij de Garage Weijers B.V ik kan niet anders zeggen dat ik ondzettend tevreden ben,en zal hun ook graag aanbevelen aan iedereen.


Ja, ik beveel dit aan

Freddy uit Apeldoorn

08-03-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer tevreden , klantvriendelijk. Een luisterend oor en zeer vakkundig personeel Hier ga je voor je plezier heen . De complimenten voor de snelle hulp...
Van mij een dikke 10


Ja, ik beveel dit aan