Beoordelingen Garagebedrijf Wim Jaspers VOF

9,1
41 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 41 beoordelingen

Johan

26-05-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ervaring is goed heb mijn Toyota Auris ingeruild voor een Toyota RAV4.

Klantvriendelijke behandeling geeft je de tijd om over inruil na te denken en wordt later zoals afgesproken netjes gebeld en komen tot een deal. Auto wordt 3 dagen later persoonlijk afgeleverd op huisadres(dit doet niemand klasse)


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Schijf

20-05-2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Nadat ik tot grote tevredenheid mijn auto vorig jaar bij Wim gekocht had, heeft ook mijn dochter hier een mooie auto gekocht. Eerst aangegeven wat ze precies zocht en Wim belde een paar weken later dat hij iets gevonden had. En dat was een schot in de roos. Prima auto , maar wel met de opmerking van Wim dat hij niet tevreden was over de riemschijven, want die trilden licht bij het remmen. Kijk het maar even aan en als het erger wordt dan kom je maar terug. En zo geschiede. Keurig opgelost, nieuwe schijven gezet. Zelfs geen brandstof kosten voor het leenwagentje. Allemaal in de garantie, geen gezeur en keurig opgelost. Echt een top bedrijf. Een ferme handdruk en houdoe.
Bedankt Wim.


Ja, ik beveel dit aan

Wil uit Velp

04-02-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Deze garage is geweldig! Betrouwbare zorg voor je auto en een service waar je U tegen zegt. Een voorbeeld voor velen.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Schijf

22-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben deze week onze auto opgehaald bij garagebedrijf Jaspers.
Dit was gelijk de eerste kennismaking met Wim zelf. Wat een passie voor zo’n vak heeft deze man. We waren genoodzaakt om alle afspraken via mail en telefoon vast te leggen, omdat we niet uit de buurt komen van Someren. Alle zaken zijn door Wim keurig netjes met vertrouwen geregeld. Zonder verder gezeur, prima een pluim!


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Best

27-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed behandeld en prettige mensen in omgang 👍👍


Ja, ik beveel dit aan

Ingrid uit Eindhoven

10-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aangenaam verrast door deze garage. Ik heb mijn auto ingeruild hier. Geen moeilijk gedoe en ik kreeg een goede prijs terug voor mijn oude auto. Maar zeker betreft de service kunnen veel garages nog leren van deze ondernemer. De deal was rond, de wagens meteen door de garage overgeschreven en ik kreeg heel attent een bloemetje als bedankje voor de aankoop. Eenmaal buiten bleek er een verse kras te zitten op de auto. Hier werd geen enkel probleem van gemaakt en de kap werd netjes overgespoten. In de tussentijd kreeg ik een even grote auto mee als leenwagen. Alles perfect geregeld, een prettige ervaring. Deze garage gaat mij zeker nog terugzien!


Ja, ik beveel dit aan

Jozef uit Neer

18-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onze oudste dochter was op zoek naar een grotere auto i.v.m. een gezinsuitbreiding. Bij Wim Jaspers vond zij een prachtige Hyundai 3.0 i station. Een prachtige auto met voldoende ruimte en niet veel kilometers op de teller. Er moest wel een kleine schade gerepareerd worden en we misten een hoedenplank. We kregen direct een prima inruilprijs en de vraagprijs van de station was ook reëel. Dat behoefde dus geen enkele onderhandeling meer. Alles werd conform afspraak afgewerkt. Geen enkel minpuntje te vinden bij Autobedrij Wim Jaspers uit Someren. Onze eerste ervaring met dit autobedrijf .... TOP!!!


Ja, ik beveel dit aan

Marloes uit Wageningen

21-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wat een topservice! Mooie auto voor een goede prijs, Wim zorgt ervoor dat je tevreden zijn garage verlaat. Zelfs nog een bloemetje gekregen bij het ophalen van de auto, omdat wij in februari een baby verwachten! Ontzettend attent. Als wij in de buurt zouden wonen zouden we zeker ons onderhoud hier laten doen. Hier zouden veel garages een voorbeeld aan mogen nemen.


Ja, ik beveel dit aan

willie uit Someren

21-11-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: altijd behulpzaam om een oplossing te zoeken bij reparatie en apk


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Deurne

20-10-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een aantal maanden geleden heb ik een Nissan Qashqai aangekocht bij dit bedrijf. En ik ben zeer te spreken over de garage. Op de vakantie bleek mijn accu kapot te zijn, na een belletje met de garage werd er al gezegd dat het onder de garantie valt, dus gewoon een nieuwe in laten zetten, en de rekening werd terugbetaald. Maar ook voor de kleinere reparaties, word niet moeilijk over gedaan. Dit bedrijf is zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan