Beoordelingen Garagebedrijf Wim Jaspers VOF

9,2
45 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 45 beoordelingen

Petra uit Someren

27-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super garage word altijd goed en rechtvaardig behandeld


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Best

30-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heb bij Wim twee auto"s gekocht een voor mijn zoon een Opel Astra en nu een Opel Mokka voor mijzelf beide keren netjes behandeld en afspraken goed nagekomen


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Best

30-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heb bij Wim twee auto"s gekocht een voor mijn zoon een Opel Astra en nu een Opel Mokka voor mijzelf beide keren netjes behandeld en afspraken goed nagekomen


Ja, ik beveel dit aan

N uit leunen

14-01-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In oktober bij garage Jaspers een Ford Focus gekocht.
tijdens de eerste maand bleek dat er een storing zat in het elektrisch circuit. Melding van de deur open bleef branden.
Jaspers heeft er toen een nieuw deurslot ingezet. Helaas kwam de storing na enige tijd weer terug en is de auto opnieuw ter reparatie aangeboden. Uiteindelijk hebben ze ontdekt dat er een kabelbreuk zat, die alle ellende veroorzaakte. De contacten, zowel bij de verkoop, aflevering als bij de reparaties verliepen steeds in een prettige sfeer en er werd moeite gedaan om het probleem op te lossen. Uiteindelijk is het probleem keurig onder garantie opgelost.Een garagehouder, die uitstraalt dat hij hard voor de zaak heeft en probeert de klant zo goed mogelijk te helpen


Ja, ik beveel dit aan

Johan

26-05-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ervaring is goed heb mijn Toyota Auris ingeruild voor een Toyota RAV4.

Klantvriendelijke behandeling geeft je de tijd om over inruil na te denken en wordt later zoals afgesproken netjes gebeld en komen tot een deal. Auto wordt 3 dagen later persoonlijk afgeleverd op huisadres(dit doet niemand klasse)


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Schijf

20-05-2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Nadat ik tot grote tevredenheid mijn auto vorig jaar bij Wim gekocht had, heeft ook mijn dochter hier een mooie auto gekocht. Eerst aangegeven wat ze precies zocht en Wim belde een paar weken later dat hij iets gevonden had. En dat was een schot in de roos. Prima auto , maar wel met de opmerking van Wim dat hij niet tevreden was over de riemschijven, want die trilden licht bij het remmen. Kijk het maar even aan en als het erger wordt dan kom je maar terug. En zo geschiede. Keurig opgelost, nieuwe schijven gezet. Zelfs geen brandstof kosten voor het leenwagentje. Allemaal in de garantie, geen gezeur en keurig opgelost. Echt een top bedrijf. Een ferme handdruk en houdoe.
Bedankt Wim.


Ja, ik beveel dit aan

Wil uit Velp

04-02-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Deze garage is geweldig! Betrouwbare zorg voor je auto en een service waar je U tegen zegt. Een voorbeeld voor velen.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Schijf

22-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben deze week onze auto opgehaald bij garagebedrijf Jaspers.
Dit was gelijk de eerste kennismaking met Wim zelf. Wat een passie voor zo’n vak heeft deze man. We waren genoodzaakt om alle afspraken via mail en telefoon vast te leggen, omdat we niet uit de buurt komen van Someren. Alle zaken zijn door Wim keurig netjes met vertrouwen geregeld. Zonder verder gezeur, prima een pluim!


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Best

27-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed behandeld en prettige mensen in omgang 👍👍


Ja, ik beveel dit aan

Ingrid uit Eindhoven

10-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aangenaam verrast door deze garage. Ik heb mijn auto ingeruild hier. Geen moeilijk gedoe en ik kreeg een goede prijs terug voor mijn oude auto. Maar zeker betreft de service kunnen veel garages nog leren van deze ondernemer. De deal was rond, de wagens meteen door de garage overgeschreven en ik kreeg heel attent een bloemetje als bedankje voor de aankoop. Eenmaal buiten bleek er een verse kras te zitten op de auto. Hier werd geen enkel probleem van gemaakt en de kap werd netjes overgespoten. In de tussentijd kreeg ik een even grote auto mee als leenwagen. Alles perfect geregeld, een prettige ervaring. Deze garage gaat mij zeker nog terugzien!


Ja, ik beveel dit aan