Beoordelingen GB Garage Bakker

8,1
9 beoordelingen
  • Service 8,1
  • Deskundigheid 8,1
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 9 van 9 beoordelingen

Jacco uit Alkmaar

17-06-2016
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom al jaren bij garage Bakker en mijn ervaringen zijn alleen maar positief. Ik heb het gevoel altijd binnen te kunnen lopen en vaak wordt ik meteen geholpen. De monteurs geven blijk van een goede vakkennis en de reparaties zijn altijd goed uitgevoerd.


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Westerbork

16-07-2014
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Tijdens onze vakantie in Schoorl begaf de stuurbekrachtiging het van onze auto. Na een telefoontje aan garage Bakker stond de monteur binnen 10 minuten op de stoep. Een korte check wees uit dat er een sensor gebroken was. We kregen een leenauto mee en onze eigen wagen was binnen één dag gerepareerd. Super goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Schoorl

31-03-2014
3,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik ben niet zo van de slechte beoordelingen op het internet, wat je kan er een hoop schade mee doen. Nu twee slechte ervaringen met dit garagebedrijf. Toegegeven, daarvoor ook goede ervaringen maar die waren ook niet goedkoop.
De eerste: remleiding doorgesleten tegen chassis. Kan gebeuren, maar vlak na een APK? Dan worden de remleidingen nagekeken of ze vrij liggen. Is dus niet gedaan. Ze zetten er een nieuw stuk van een meter tussen met koppelingen, geen overleg of ik misschien de hele leiding vernieuwd wil hebben. Ze zijn 2,5 uur met dat stukje bezig, hoeveel kan je buigen aan een meter leiding?
De tweede: geleerd van de eerste ervaring spreek ik de reparatie door en de tijd die besteed mag worden. Bij de merkdealer staat er twee uur voor die reparatie, dus zo lang mag het duren. Als ik de auto kom halen staat er 4,5 uur op de rekening. Ik help ze herinneren aan de afspraak, ze passen de rekening aan naar 4 uur, nog steeds niet wat er afgesproken is. Was veel werk werd er gezegd.
Ik schrijf nu een brief over beide voorvallen, in de hoop dat er wordt gereageerd. Niets gehoord. Heb uiteraard slechts 2 uur betaald, maar nog steeds teveel betaald.
Soms kan je beter naar je merkdealer gaan, is per uur een tientje duurder, maar de kennis is er wel.


Oscar uit Burgerbrug

04-03-2014
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

rutger uit schoorl

22-02-2013
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jaap-jan uit Alkmaar

25-02-2012
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klantvriendelijk, deskundig en een plezierig bedrijf om te komen. Vol vertrouwen dat je auto in goede handen is.


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Alkmaar

16-01-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Jaarlijkse API en onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan

Ria uit Schoorldam

22-10-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-04-2011
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan