Beoordelingen Gebr. Klumper Auto's

9,0
63 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 63 beoordelingen

Ramona uit Doetinchem

18-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: ik werd prettig en goed behandeld,menssen waren netjes en aardig,niks op aan temerken.


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Uden

14-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele vriendelijke mensen, prettige ontvangst , super service . Net het extra puntje op de I zetten, zo wil je gewoon geholpen worden bij een garagebedrijf en of verkoop. Kortom een echte aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Wieger uit Damwald

03-01-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We werden keurig geholpen. En zijn erg tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Michelle uit Warnsveld

03-01-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke, betrouwbare verkoper. Adequate en vlotte afhandeling van de verkoop.


Ja, ik beveel dit aan

Matthijs uit Heerde

28-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heerlijk nuchter en recht toe recht aan bedrijf. De dorpsgarage bij uitstek. Proefrit maken na sluitingstijd was geen probleem. Er werd ruim tijd voor mij uitgetrokken.
Mij werd vooraf duidelijk verteld wat er nog aan de auto gedaan moest worden en wie dat voor zijn rekening neemt. Eerlijke prijs voor de inruilauto besproken en de onderhandeling was een feestje om te doen.
Ik kreeg het gevoel dat men alles wilde doen om mij een prettige ervaring te geven.

Bij aflevering was alles goed geregeld. Zelfs nieuwe ruitenwissers gemonteerd omdat de oude wat rumoerig waren vonden ze. De vooraf bekende gebreken waren keurig opgelost.

Nu rijden we met veel plezier en vertrouwen in een mooie auto. Gebroeders Klumper, bedankt voor de medewerking aan dit kerstcadeau.


Ja, ik beveel dit aan

H uit Eefde

27-12-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima. Vriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Zutphen

07-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super netjes en klantvriendelijk bedrijf. Alles keurig geregeld daar. Zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Eefde

29-11-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bought a used car from Klumper auto, last month. The customer service was great and friendly. The car was well inspected and as described in the advertisement. Anything we asked was carefully examined and answered.


Ja, ik beveel dit aan

Rik uit Papendrecht

03-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer positieve ervaringen met de aankoop van mijn huidige auto. De mensen denken mee in oplossingen en komen afspraken na.
Kortom, in mijn ogen een zeer eerlijk bedrijf waar ik met plezier zal terugkomen.


Ja, ik beveel dit aan