Beoordelingen Gebr. Klumper Auto's

9,0
55 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 55 beoordelingen

Anoniem

04-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bought a used car from Klumper auto, last month. The customer service was great and friendly. The car was well inspected and as described in the advertisement. Anything we asked was carefully examined and answered.


Ja, ik beveel dit aan

Rik uit Papendrecht

03-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer positieve ervaringen met de aankoop van mijn huidige auto. De mensen denken mee in oplossingen en komen afspraken na.
Kortom, in mijn ogen een zeer eerlijk bedrijf waar ik met plezier zal terugkomen.


Ja, ik beveel dit aan

E.J.R. van der uit Eefde

31-10-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Marèl uit Huissen

31-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Snelle handelingen, makkelijk, duidelijk en klantgericht


Ja, ik beveel dit aan

Wilco uit Barchem

31-10-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij zijn al jaren klant voor onderhoud aan onze auto's. Ook hebben we al diverse "nieuwe" auto's bij Klumper Auto's aangeschaft.


Ja, ik beveel dit aan

Carmen uit Enschede

31-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig contact, eerlijk en no nonsens.


Ja, ik beveel dit aan

ger uit vorden

31-10-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Geen gladde verkoper met mooie verhalen.
Gewoon het is wat het is.

Je weet wat je koopt


Ja, ik beveel dit aan

Simon uit Gouda

18-10-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima auto gekocht bij de Gebr. Klumper. Deden absoluut niet moeilijk twee kleine defecten na aanschaf te repareren. Erg klantvriedelijk en een mooie prijs voor de auto. Kortom de moeite waard om vanuit Gouda te komen voor de aanschaf van mijn auto


Ja, ik beveel dit aan

K. uit Rha

24-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag mijn "nieuwe" auto opgehaald bij dit bedrijf. Voor mij de eerste keer dat ik hier kwam maar zeker niet de laatste keer. zeer vriendelijk personeel dat meedenkend en professioneel handelt. Jullie hebben er een nieuwe klant bij!


Ja, ik beveel dit aan

JH uit Warnsveld

19-09-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan