Beoordelingen Gelderland Auto's B.V.

8,7
91 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 91 beoordelingen

Bastiaan uit Leusden

21-08-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Keurig, eerlijk en betrouwbaar bedrijf. Vriendelijke mensen die kennis hebben van hun vak. Mijn auto kan er voorlopig weer tegen aan! Bedankt Autohuis Gelderland.


Ja, ik beveel dit aan

marie uit Amersfoort

17-03-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: behulpzame en aardige verkoper


Ja, ik beveel dit aan

Nicole uit Zaandam

17-08-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: 1-6-2017 recensie geplaatst over mijn Renault. Inmiddels zijn we er goed uitgekomen en heb ik zelfs weer een auto daar gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Nicole uit Zaandam

01-06-2017
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: vorig jaar juli een renault 7 persoons gekocht bij autohuis gelderland. Het service lampje ging branden dus ik voor een onderhoud naar een renault garage bij mij in de buurt. Ook de kachelweerstand deed het niet dus daar zou even naar gekeken worden en tja als we er dan toch zijn laten we hem dan ook maar keuren dan hoeft ie volgende maand niet. Wat schetste de verbazing van de renaultgarage. alle onderdelen die vorig jaar door autohuis gelderland waren vervangen zijn defect. daarnaast waren alle technische elementen versleten of aan vervanging toe en vroegen de monteurs zich af hoe die ooit door de vorige apk is gekomen gezien de vele mankementen. Dit was zeker niet binnen een jaar ontstaan en had op zijn minst als te verwachten reparaties ergens genoteerd moeten worden. Tja 6 maanden bovag garantie zijn voorbij, sta je dan. Maar de onderdelen ie wel zijn vervangen bij de vorige apk , dynamo en kachelweerstand dat is een garantiedingetje en nu gaat autohuis heeeeeel erg moeilijk doen. Ze zouden contact met mij opnemen is niet gebeurt. Ik vind dit echt heeeeel erg slordig. Afijn ik zou dus morgen op vakantie gaan met mijn auto maar inmiddels mag ik er niet meer mee rijden totdat dit is opgelost en ik ga producten waar ik garantie op heb toch echt niet zelf betalen. Ik lees allemaal positieve reacties maar daar kan ik mij op dit moment totaal niet in vinden en hoop ten zeerste op een tegenreactie en natuurlijk een oplossing zodat ik wellicht straks een positief einde over deze narigheid kan schrijven!!!!! maar nog een auto kopen bij autohuis gelderland...Geen haar op mijn hoofd!!!NOOIT meer!


Sherwan uit Schijndel

30-09-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een BMW gekocht , helaas zonder garantie maar toch heeft ons deze bedrijf geholpen met ons probleem onze auto gaf gelijk de 2 de na aankoop motor storing en gelukkig deden ze helemaal niet moeilijk en hebben ze voor ons de auto gemaakt we zijn erg tevreden en raden mensen aan dat ze hier een auto moeten kopen het is een betrouwbare en erg vriendelijke bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Marja uit Zaandam

22-04-2016
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben in Februari 2016 een Renault Grand scenic gekocht, zonder extra garantie, helaas achteraf want na 2 maanden kregen we door pure pech een olielek, wat uiteindelijk een fikse rekening opleverde.
Het mooie van Autohuis Gelderland vind ik dat ondanks het feit dat we geen garantie hadden, ze toch bereid waren ons een klein deel van de rekening te vergoeden.
Deze domper voor ons, kreeg daardoor tocht een lichtpuntje, mijn man en ik kunnen dat enorm waarderen, inmiddels rijdt de auto weer perfect.


Ja, ik beveel dit aan

Titia

21-04-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service en je wordt altijd vriendelijk behandelt, zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Frederick uit Ommen

16-02-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een geweldige ervaring ! Kocht een gebruikte auto en de service en klantgerichte omgang was zo vriendelijk en daarbij werd rekening gehouden met persoonlijke omstandigheden.Kompliment ! Daar kom je graag terug als je in de toekomst weer een wagen nodig heb.


Ja, ik beveel dit aan

Sandro uit Eindhoven

29-03-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: wij vinden het een betrouwbaar bedrijf we werden vriendelijk en deskundig geholpen en de koffie ontbrak zeker niet wij raden dit bedrijf aan als je een andere auto zoekt ga er eens langs


Ja, ik beveel dit aan

Dirkjan uit Nijmegen

08-03-2015
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Na aankoop van een auto een klein mankementje , afspraak gemaakt , dit na volle tevredenheid opgelost . Fris en net bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan