Beoordelingen GIJS Automotive

8,8
28 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 28 beoordelingen

Zefran uit Krommenie

02-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer betrokken en gepassioneerd persoon. Het is wel even slikken want je geeft iemand na 1 gesprek een flinke som geld op basis van alleen een offerte, maar je wordt beloond met een mooie wagen die jij samen met Carlo hebt uitgezocht. Hij voor de technische zaken en jij voor de looks. Zeer dankbaar want ik rijd nu een E-klasse 220d. Ziet er niet alleen goed uit. Rijd goed en is geladen met opties.
Overigens herken ik zijn aanpak, want vanuit mijn eigen adviesbureau (Asra-Advies) ben ik ook altijd op deze manier betrokken bij mijn cliënten.
Ga je bouwen of ontwikkelen of heb je een juridisch vraagstuk. Bel of mail gerust (06-41719261/ zefran@asra-advies.nl).


Ja, ik beveel dit aan

J.C.M van der Voort uit s,Gravenzande

16-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: We hebben de auto opgehaald en hem 900 km samen terug gereden en mijn advies is koop altijd een auto bij een echte liefhebber ,het was een top ervaring om met Gijs een auto te kopen .


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Den Haag

13-05-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring met GIJS Automotive bij importeren van een gebruikte auto uit Duitsland.
Op dinsdagmiddag eerste afspraak nadat ik een mooie auto spotte op internet, Carlo vond een nog mooiere en op donderdag was de deal in Duitsland rond en stuurde Carlo de eerste foto's van onze droomauto.
Carlo regelt de importkeuring en zorgt dat de auto na een week blinkend voor de deur staat.
Goede geeft uitgebreide uitleg.


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit De Lier

13-05-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik wilde een auto uit Duitsland kopen en heb er een aantal gevolgd gedurende enkele maanden. Toen het eenmaal zover was heeft Carlo direct actie ondernomen. Nadat de auto in Nederland was, is deze keurig netjes afgeleverd. Een plaatje om te zien.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Vlaardingen

16-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Carlo heeft voor mij een Volvo Xc60 uit Belgie geimporteerd.
Carlo heeft mij geholpen om binnen mijn budget het maximale er uit te halen.
Goede service en goede hulp bij de zoektocht. Carlo heeft door gedoe bij de verkopende partij extra moeite moeten doen in een drukke periode voor hem. Chapoh!! Door de extra en maximale inzet van Carlo heb ik de auto die ik zocht voor duizenden euro,s onder de nederlandse prijs kunnen binnenhalen.


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit 's-Gravenhage

03-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed tot uitstekend. Meer dan tevreden. Zeer zeker aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Marcus

29-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Alles netjes geregeld !!


Ja, ik beveel dit aan

andre uit Wateringen

29-04-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op zoek naar een bijzondere amg kom je al snel in Duitsland uit. Maar hoe krijg je zo'n auto veilig thuis en wat moet moet je allemaal doen om de auto op kenteken te zetten. Met een beetje regionaal zoeken kwam ik bij Gijs automotive uit. Carlo gaf me een bpm schatting wanneer hij de auto voor mij zou importeren, maar kwam ook met de nodige goede tips in mijn zoektocht. Uiteindelijk heb ik een auto met al mijn gewenste opties gevonden en is Carlo de auto gaan halen. Hij appte me foto's en hij belde mij zelfs onderweg in de auto naar Nederland. Carlo kwam met een mooi verhaal over het bijzondere plaatsje Hoyerweerda en heeft alles hier in Nederland voor me geregeld. Het wachten duurt natuurlijk erg lang als je met je nieuwe auto op pad wilt en ik heb dan ook nog nooit zo met smart op een belastingaanslag zitten wachten. De aanslag was zelfs lager dan gedacht wat natuurlijk een leuke verrassing was. Alles wordt top geregeld door Carlo en ik kan hem dan ook zeker aanbevelen.
Carlo bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

Maxine uit Den Haag

07-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Carlo and his GIJS Automotive is an extraordinary car dealer. He is honest, hard working, helpful, and goes out of his way to make the purchase of a car the best experience it can be. Carlo is a very unusual car dealer due to his transparency and generosity; and his love of cars is infectious. I would highly recommend him to anyone who asks, and cannot imagine going to anyone else for my car-needs. Well done Carlo!


Ja, ik beveel dit aan

Raoul uit Moordrecht

14-11-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ongelofelijke goede service met een persoonlijke benadering. Het bedrijf gaat tot het uiterste om de juiste auto bij de juiste klant te plaatsen.
Alles Top wat wij hebben ervaren!


Ja, ik beveel dit aan