Beoordelingen GIJS Automotive

8,9
30 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 30 beoordelingen

andre uit Wateringen

12-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Carlo heeft ook onze tweede auto netjes afgeleverd en alles geregeld met de verkoper.
Leuk dat hij op de dag van halen even belde om te vertellen over onze nieuwe aankoop.


Ja, ik beveel dit aan

Piet

18-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na mijn BMW 325i 2012 met een 6-cylinder atmosferische motor, wilde ik nog eens een zelfde type motor hebben maar dan met (bi-) turbo.Dus dat moest dan een 340i worden.
Bij Nederlandse BMW dealers koop je dat alleen boven de 60K euro’s en dan komen ze ook
2e hands uit Duitsland.Dus die winst van 15-20k die ze daarop maken dacht ik ook zelf wel te kunnen verdienen.
Na een aantal aanbiedingen op Mobile.de bekeken te hebben had ik , na het aanvragen bij diverse ’ Duitse-auto-importeurs’ over de te verwachten BPM toch wel het gevoel gekregen
dat dat de juiste weg voor mij was.
Deze importeurs komen op aanvraag vrij snel met de geschatte BPM over de brug, en met een hele standaard lijst van af te nemen diensten en bijbehorende prijzen.Een min of meer standaard beeld bij al deze bedrijven, op 1 na , die antwoorde pas na 3 dagen met de vraag om welke auto het ging! Over interesse gesproken !
Toen ik weer een auto gevonden had en ik dacht ‘dat is-em’,ging ik opnieuw zoeken met wie ik in zee zou gaan.Ik mailde Gijsautomotive en kreeg vrijwel onmiddellijk een enthousiaste mail terug met ‘wat een fantastische auto heb je gevonden Piet…’
Die betrokkenheid sprak mij erg aan en ik heb onmiddellijk contact gezocht.Op de ochtend dat ik Carlo ontmoette en we samen koffie dronken, was de auto van Mobile.de verdwenen…..
Samen nog eens verder gekeken en er was nog een kandidaat alleen wat duurder, maar wel
xdrive en nog meer toeters en bellen.Wel betrof het een aanbieding van een particulier. Maar waar andere inporteurs al in hun beschrijving aangeven dat ze daar niet op ingaan, was dit voor Carlo niet meteen een probleem aangezien de auto interessant was!
Ook het feit dat deze auto niet in de min of meer standaard poule van auto dealers net over de grens in Duitsland stond (waar de meeste import bedrijven in vissen, en alleen een telefoontje voor de deal vaak volstaat…) maar in Bayern net tegen de Techische grens aan, was voor Carlo geen probleem zich hiervoor te gaan inzetten.
Dat werd hem dus ook; een prachtige niet van nieuw te onderscheiden witte BMW 340i xdrive met alles er en er aan.
Carlo bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Zefran uit Krommenie

02-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer betrokken en gepassioneerd persoon. Het is wel even slikken want je geeft iemand na 1 gesprek een flinke som geld op basis van alleen een offerte, maar je wordt beloond met een mooie wagen die jij samen met Carlo hebt uitgezocht. Hij voor de technische zaken en jij voor de looks. Zeer dankbaar want ik rijd nu een E-klasse 220d. Ziet er niet alleen goed uit. Rijd goed en is geladen met opties.
Overigens herken ik zijn aanpak, want vanuit mijn eigen adviesbureau (Asra-Advies) ben ik ook altijd op deze manier betrokken bij mijn cliënten.
Ga je bouwen of ontwikkelen of heb je een juridisch vraagstuk. Bel of mail gerust (06-41719261/ zefran@asra-advies.nl).


Ja, ik beveel dit aan

J.C.M van der Voort uit s,Gravenzande

16-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: We hebben de auto opgehaald en hem 900 km samen terug gereden en mijn advies is koop altijd een auto bij een echte liefhebber ,het was een top ervaring om met Gijs een auto te kopen .


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Den Haag

13-05-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring met GIJS Automotive bij importeren van een gebruikte auto uit Duitsland.
Op dinsdagmiddag eerste afspraak nadat ik een mooie auto spotte op internet, Carlo vond een nog mooiere en op donderdag was de deal in Duitsland rond en stuurde Carlo de eerste foto's van onze droomauto.
Carlo regelt de importkeuring en zorgt dat de auto na een week blinkend voor de deur staat.
Goede geeft uitgebreide uitleg.


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit De Lier

13-05-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik wilde een auto uit Duitsland kopen en heb er een aantal gevolgd gedurende enkele maanden. Toen het eenmaal zover was heeft Carlo direct actie ondernomen. Nadat de auto in Nederland was, is deze keurig netjes afgeleverd. Een plaatje om te zien.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Vlaardingen

16-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Carlo heeft voor mij een Volvo Xc60 uit Belgie geimporteerd.
Carlo heeft mij geholpen om binnen mijn budget het maximale er uit te halen.
Goede service en goede hulp bij de zoektocht. Carlo heeft door gedoe bij de verkopende partij extra moeite moeten doen in een drukke periode voor hem. Chapoh!! Door de extra en maximale inzet van Carlo heb ik de auto die ik zocht voor duizenden euro,s onder de nederlandse prijs kunnen binnenhalen.


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit 's-Gravenhage

03-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed tot uitstekend. Meer dan tevreden. Zeer zeker aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Marcus

29-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Alles netjes geregeld !!


Ja, ik beveel dit aan

andre uit Wateringen

29-04-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op zoek naar een bijzondere amg kom je al snel in Duitsland uit. Maar hoe krijg je zo'n auto veilig thuis en wat moet moet je allemaal doen om de auto op kenteken te zetten. Met een beetje regionaal zoeken kwam ik bij Gijs automotive uit. Carlo gaf me een bpm schatting wanneer hij de auto voor mij zou importeren, maar kwam ook met de nodige goede tips in mijn zoektocht. Uiteindelijk heb ik een auto met al mijn gewenste opties gevonden en is Carlo de auto gaan halen. Hij appte me foto's en hij belde mij zelfs onderweg in de auto naar Nederland. Carlo kwam met een mooi verhaal over het bijzondere plaatsje Hoyerweerda en heeft alles hier in Nederland voor me geregeld. Het wachten duurt natuurlijk erg lang als je met je nieuwe auto op pad wilt en ik heb dan ook nog nooit zo met smart op een belastingaanslag zitten wachten. De aanslag was zelfs lager dan gedacht wat natuurlijk een leuke verrassing was. Alles wordt top geregeld door Carlo en ik kan hem dan ook zeker aanbevelen.
Carlo bedankt.


Ja, ik beveel dit aan