Beoordelingen GIJS Automotive

8,9
23 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 23 beoordelingen

Ruud uit 's-Gravenhage

03-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed tot uitstekend. Meer dan tevreden. Zeer zeker aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Marcus

29-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Alles netjes geregeld !!


Ja, ik beveel dit aan

andre uit Wateringen

29-04-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op zoek naar een bijzondere amg kom je al snel in Duitsland uit. Maar hoe krijg je zo'n auto veilig thuis en wat moet moet je allemaal doen om de auto op kenteken te zetten. Met een beetje regionaal zoeken kwam ik bij Gijs automotive uit. Carlo gaf me een bpm schatting wanneer hij de auto voor mij zou importeren, maar kwam ook met de nodige goede tips in mijn zoektocht. Uiteindelijk heb ik een auto met al mijn gewenste opties gevonden en is Carlo de auto gaan halen. Hij appte me foto's en hij belde mij zelfs onderweg in de auto naar Nederland. Carlo kwam met een mooi verhaal over het bijzondere plaatsje Hoyerweerda en heeft alles hier in Nederland voor me geregeld. Het wachten duurt natuurlijk erg lang als je met je nieuwe auto op pad wilt en ik heb dan ook nog nooit zo met smart op een belastingaanslag zitten wachten. De aanslag was zelfs lager dan gedacht wat natuurlijk een leuke verrassing was. Alles wordt top geregeld door Carlo en ik kan hem dan ook zeker aanbevelen.
Carlo bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

Maxine uit Den Haag

07-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Carlo and his GIJS Automotive is an extraordinary car dealer. He is honest, hard working, helpful, and goes out of his way to make the purchase of a car the best experience it can be. Carlo is a very unusual car dealer due to his transparency and generosity; and his love of cars is infectious. I would highly recommend him to anyone who asks, and cannot imagine going to anyone else for my car-needs. Well done Carlo!


Ja, ik beveel dit aan

Raoul uit Moordrecht

14-11-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ongelofelijke goede service met een persoonlijke benadering. Het bedrijf gaat tot het uiterste om de juiste auto bij de juiste klant te plaatsen.
Alles Top wat wij hebben ervaren!


Ja, ik beveel dit aan

M uit Aalsmeer

09-11-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Gijs een super bedrijf met verstand van zaken.
Niet te beroerd om voor je naar het uiterste zuiden van Duitsland te rijden, midden in de nacht wel te verstaan. Om te kijken of de auto er goed uit ziet.


Ja, ik beveel dit aan

jan uit Heerlen

09-11-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: ervaringen met Gijs zijn positief. Carlo is een autoliefhebber die weet waar hij het over heeft en goed meedenkt met zijn klant


Ja, ik beveel dit aan

Roy uit Rijswijk

08-11-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn eerste indruk toen ik Carlo sprak voelde direct vertrouwd. Hij legde het hele proces goed uit en kon op alle vragen goed antwoorden en was ook pro-actief. Hij denkt echt mee. Omdat hij ook taxateur is kon hij de BPM aanslag naar beneden krijgen door de waarde van de auto op papier te verlagen. Echt super cool en had ik nog niet eerder gezien. Al met al een hele prettige ervaring gehad. GIJS Automotive is zeer zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Rens uit Haarlem

08-11-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg fijne kerel om mee te werken en levert zeer goed en gedegen werk af. Hij heeft alles van a tot z voor me geregeld en had nergens omkijken naar.


Ja, ik beveel dit aan

M uit Den Haag

08-11-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een zeer professioneel importbedrijf! Service was uitstekend! Zeker een aanrader!!


Ja, ik beveel dit aan