Beoordelingen GIJS Automotive

8,9
29 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
11 t/m 20 van 29 beoordelingen

Raoul uit Moordrecht

14-11-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ongelofelijke goede service met een persoonlijke benadering. Het bedrijf gaat tot het uiterste om de juiste auto bij de juiste klant te plaatsen.
Alles Top wat wij hebben ervaren!


Ja, ik beveel dit aan

M uit Aalsmeer

09-11-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Gijs een super bedrijf met verstand van zaken.
Niet te beroerd om voor je naar het uiterste zuiden van Duitsland te rijden, midden in de nacht wel te verstaan. Om te kijken of de auto er goed uit ziet.


Ja, ik beveel dit aan

jan uit Heerlen

09-11-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: ervaringen met Gijs zijn positief. Carlo is een autoliefhebber die weet waar hij het over heeft en goed meedenkt met zijn klant


Ja, ik beveel dit aan

Roy uit Rijswijk

08-11-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn eerste indruk toen ik Carlo sprak voelde direct vertrouwd. Hij legde het hele proces goed uit en kon op alle vragen goed antwoorden en was ook pro-actief. Hij denkt echt mee. Omdat hij ook taxateur is kon hij de BPM aanslag naar beneden krijgen door de waarde van de auto op papier te verlagen. Echt super cool en had ik nog niet eerder gezien. Al met al een hele prettige ervaring gehad. GIJS Automotive is zeer zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Rens uit Haarlem

08-11-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg fijne kerel om mee te werken en levert zeer goed en gedegen werk af. Hij heeft alles van a tot z voor me geregeld en had nergens omkijken naar.


Ja, ik beveel dit aan

M uit Den Haag

08-11-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een zeer professioneel importbedrijf! Service was uitstekend! Zeker een aanrader!!


Ja, ik beveel dit aan

Marino uit Hoek van Holland

25-07-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goede ervaring duidelijk in wat er gaat en moet gebeuren en nette aflevering van de auto


Ja, ik beveel dit aan

Frans

21-06-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prima en prettig


Ja, ik beveel dit aan

Timo uit Naaldwijk

21-06-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed! heel vriendelijk en makkelijk in de communicatie.
Ik omschrijf dit bedrijf als zeer eerlijk.


Ja, ik beveel dit aan

Marsha uit Capelle aan den IJssel

20-06-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vond het best spannend een auto importeren . Zal het wel goed gaan wordt ik niet in de maling genomen. Maar alles super verlopen . What you see is what you get . Heel blij met mijn Evoque


Ja, ik beveel dit aan