Beoordelingen Gijs Bosman Advies

9,3
153 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 153 beoordelingen

Linda uit Hilversum

03-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De heer Bosman is zeer kundig en ervaren, dat blijkt duidelijk uit de gedetailleerde toelichting tijdens de inspectie.

De inspectie was grondig en duidelijk voor koper en verkoper. Het biedt een volledige indruk van de camper.

Als koper ben ik ervan overtuigd dat ik een betrouwbaar advies heb gekregen en ik heb een weloverwogen besluit kunnen nemen.


Ja, ik beveel dit aan

Danielle en Jesse uit Utrecht

23-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Gijs Bosman is erg toegankelijk. Ook in het traject voor de opdracht is hij zeer behulpzaam en geeft hij nuttig en helder advies. Het kopen van een camper is erg spannend, vanwege de prijs en de vele mogelijke gebreken. Gijs Bosman heeft alle twijfel weggenomen. De keuring was zeer grondig. Van bodem tot motor tot binnenzijde tot dak, alles werd grondig en rustig nagelopen en besproken. Gijs heeft ervaring met oudere campers en weet waar de pijnpunten kunnen liggen. Na afloop een helder rapport waarin alles nog eens kan worden nagelezen.


Ja, ik beveel dit aan

Marije uit Amsterdam

21-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Roeland uit 6002 VA Weert

14-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Joop uit Nijmegen

12-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Van tevoren een duidelijk overleg hoe de inspectie gaat, Gijs heeft zelf bij een camperbedrijf een brug geregeld voor inspectie onderzijde.
Zeer professionele inspectie met duidelijke uitleg, achteraf een duidelijk uitgewerkt rapport per mail gestuurd.
Kortom top bedrijf en met een voor ons gunstig advies om deze camper te kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Claudia uit Uithoorn

05-02-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Gijs was op zeer kort terrein beschikbaar. En heeft zelf een brug geregeld waar onze camper op kon. Door de uitebreiden keuringen waar wat kleine mankementen uit kwamen hebben wij een goede Pruis kunnen maken met de verkopen. Wij zijn ook erg blij met de tips die Gijs ons mee gegeven heeft na de keuring. Hiervoor hebben wij straks nog veel langer plezier van onze camper.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

30-01-2018
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer positief. Deskundig. Betrouwbaar. Ingeschakeld ivm aankoop jonggebruikte camper.


Ja, ik beveel dit aan

Melle uit Eastermar

30-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Erg blij met het advies van gijs bosman. We hadden een prijs afgesproken met de verkopen van een erg mooie camper. Maar toen gijs langs was geweest hebben we de koop afgeblazen, de camper had zoveel verborgen gebreken! Dit scheelde ons 12.500,-.


Ja, ik beveel dit aan

Drs.J.T. uit Stiphout

20-01-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Kwalitatief hoogwaardig advies. Altijd een directe reactie op een vraag.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Hengelo Ov

20-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop de aankoopinspectie heb uitgevoerd; zeer deskundig, onafhankelijk en klantvriendelijk. Het inspectierapport is zeer volledig en gedetailleerd en de tips voor de aflevering van de camper zijn zeer informatief en behulpzaam.
Kortom, elke euro waard en ik koop met een gerust hart de FFB Tabbert. Door aanwezig te zijn bij de inspectie heb ik veel geleerd.
Een zeer warme douche voor Gijs Bosman.


Ja, ik beveel dit aan