Beoordelingen Gijs Bosman Advies

9,3
112 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 112 beoordelingen

C uit Rosmalen

16-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Snelle reactie en zeer vriendelijk. Geen vraag is te veel en wordt netjes beantwoord. Antwoorden zijn duidelijk, zeker voor mensen met geen ervaring met voertuigen.


Ja, ik beveel dit aan

andré uit DELFT

23-05-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Erg tevreden over de adviezen (al voor de definitieve aanschaf waardevolle en uitgebreide kostenloze adviezen) en de grondige technische keuring van mijn camper. Het is fijn om bij een grote aanschaf als deze te weten dat je een goede koop hebt gedaan.


Ja, ik beveel dit aan

Reinier uit Waddinxveen

12-05-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer tevreden over de communicatie, deskundigheid en advies van Gijs Bosman. Van harte aanbevolen.


Ja, ik beveel dit aan

Nol uit Maarssen

08-05-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: uitstekend aankoopkeuring van camper


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Amsterdam

25-04-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gijs Bosman heeft ons van het orienteren op de auto markt tot de aanschaf van een auto goed geadviseerd.


Ja, ik beveel dit aan

Familie uit Delft

07-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor de aankoop van een gebruikte camper heeft dhr. Bosman ons geadviseerd en geholpen bij de aankoop. Wij zijn erg tevreden. De communicatie verloopt prettig. Dhr. Bosman is zeer deskundig en neemt de tijd voor een goede en volledige inspectie. Ook de onderhandeling heeft door dhr. Bosman tot een goed resultaat geleid. Door de hulp van dhr. Bosman hebben wij het gevoel dat we een goede deal hebben gemaakt. We kunnen dhr. Bosman aanraden aan iedereen die van plan is een camper te gaan kopen en geen ervaring hiermee heeft.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: snelle en correcte service, uitgebreide en zeer gedetailleerde rapportage van de keuring, prettige en heldere communicatie. Ik ben zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

M uit Arnhem

29-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Erg goede en prettige communicatie, zowel vooraf als tijdens de keuring. Nam erg de tijd om alle vragen te beantwoorden. Daarnaast ook zeer kundig. De diensten van Gijs zijn zeker een aanrader voor iedereen die zeker wil zijn van zijn aankoop, in ons geval betrof het een camper.


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Amstelveen

16-03-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gijs Bosman heeft ons behoed voor het kopen van een gebruikte camper met vele kleine gebreken, maar ook paar zeer ernstige gebreken, die wij zelf nooit gezien zou hebben. Wij hebben niet gekocht en zoeken nu verder.
Wij zijn blij dat wij Gijs hebben ingeschakeld.


Ja, ik beveel dit aan

Arthur uit Leersum

13-03-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed en helder advies en tips in de aanschaf van een occasion; op locatie, goedkoper en voor zover ik weet minstens net zo goed als een ANWB of andere aankoopkeuring.


Ja, ik beveel dit aan