Beoordelingen Gijs Bosman Advies

9,3
150 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 150 beoordelingen

Roeland uit 6002 VA Weert

14-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Joop uit Nijmegen

12-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Van tevoren een duidelijk overleg hoe de inspectie gaat, Gijs heeft zelf bij een camperbedrijf een brug geregeld voor inspectie onderzijde.
Zeer professionele inspectie met duidelijke uitleg, achteraf een duidelijk uitgewerkt rapport per mail gestuurd.
Kortom top bedrijf en met een voor ons gunstig advies om deze camper te kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Claudia uit Uithoorn

05-02-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Gijs was op zeer kort terrein beschikbaar. En heeft zelf een brug geregeld waar onze camper op kon. Door de uitebreiden keuringen waar wat kleine mankementen uit kwamen hebben wij een goede Pruis kunnen maken met de verkopen. Wij zijn ook erg blij met de tips die Gijs ons mee gegeven heeft na de keuring. Hiervoor hebben wij straks nog veel langer plezier van onze camper.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

30-01-2018
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer positief. Deskundig. Betrouwbaar. Ingeschakeld ivm aankoop jonggebruikte camper.


Ja, ik beveel dit aan

Melle uit Eastermar

30-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Erg blij met het advies van gijs bosman. We hadden een prijs afgesproken met de verkopen van een erg mooie camper. Maar toen gijs langs was geweest hebben we de koop afgeblazen, de camper had zoveel verborgen gebreken! Dit scheelde ons 12.500,-.


Ja, ik beveel dit aan

Drs.J.T. uit Stiphout

20-01-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Kwalitatief hoogwaardig advies. Altijd een directe reactie op een vraag.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Hengelo Ov

20-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop de aankoopinspectie heb uitgevoerd; zeer deskundig, onafhankelijk en klantvriendelijk. Het inspectierapport is zeer volledig en gedetailleerd en de tips voor de aflevering van de camper zijn zeer informatief en behulpzaam.
Kortom, elke euro waard en ik koop met een gerust hart de FFB Tabbert. Door aanwezig te zijn bij de inspectie heb ik veel geleerd.
Een zeer warme douche voor Gijs Bosman.


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Harderwijk

19-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Betrouwbaar
Klantvriendelijk
Persoonlijk


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Rotterdam

18-12-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Prettige en deskundige begeleiding door Gijs bij de aankoop/keuring van een gebruikte camper.


Ja, ik beveel dit aan

Ad uit Goes

08-12-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ondanks dat het een zeer zeldzame beoordeling betrof van een uiterst zeldzame klassieker auto, i s dit professioneel en tot volle tevredenheid uitgevoerd.


Ja, ik beveel dit aan