Beoordelingen Gijs Bosman Advies

9,3
121 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 121 beoordelingen

Bart uit 's-Hertogenbosch

09-08-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij waren al een poosje op zoek naar een hardtop cabrio. Complexe auto's met wisselende reviews van eigenaren. Huiverig voor een kat in de zak en vanwege ons stuitend gebrek aan autokennis, ben ik gaan zoeken naar een onafhankelijke aankoopkeuring. Ik vond Gijs.

Gijs reageerde snel en uitgebreid op mijn eerste vragen. Welke motor, welke bouwjaren, zwakke punten; dat soort zaken. Zaterdag kwam Gijs op locatie de Volkswagen Eos keuren die we op het oog hadden. Dat doet hij zeer nauwkeurig, hij legt bij elke handeling uit wat hij doet en waarom.

Na de keuring stuurde Gijs een gedetailleerd inspectieoverzicht met zijn bevindingen. De auto hebben we gekocht. De onzekere periode waarin ik me continu blijf afvragen of ik geen miskoop heb gedaan, is bij deze auto achterwege gebleven. Bij een volgende auto staat Gijs onder de sneltoets.


Ja, ik beveel dit aan

Vincent uit Rotterdam

02-08-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijk, professioneel, behulpzaam, duidelijke communicatie, service is goed.


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Zoetermeer

31-07-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Prettig contact, uitgebreide uitleg bij keuringen professioneel.


Ja, ik beveel dit aan

Rene

25-07-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gijs heeft veel kennis van diverse auto's en heeft voor mij op afstand de keus voor de aanschaf van de auto een stuk makkelijker gemaakt. Hij neemt ook echt tijd voor zijn advies. Gewoon top!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

25-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb Gijs ingezet om een Alfa Romeo 75 te keuren vóór de aankoop hiervan. Tijdens de keuring bleek dat Gijs ontzettend veel verstand heeft van youngtimers en auto's in het algemeen. Elke vierkante centimeter van de auto is uitgebreid geinspecteerd en beoordeeld. Gijs verteld duidelijk wat hij ziet tijdens de inspectie en legt dit helder uit. Na de keuring wist ik precies wat er met de auto aan de hand was en dit kon ik meenemen in de onderhandeling over de prijs. De volgende dag een keurig rapport ontvangen met alle bevindingen mbt de auto. Met dit rapport heb je een goede basis om de auto die je net hebt gekocht weer tip top in orde te maken. Het is de investering dubbel en dwars waard.


Ja, ik beveel dit aan

Silvia uit Werkendam

17-07-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: I needed to buy a second hand car and my expertise in car was not enough to make me feel confident on my purchase. I've heard from a colleague about Gijs and I decided to contact him. Very responsive and professional drove me towards a very good deal and at the point of purchase he was able to give me good suggestions and bargain a very good deal with the dealer. Also very impressive with the inspection of the car: communicative and precise he checked and wrote down on paper all that he found, leaving me a copy. Very recommended!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-07-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gijs heeft al een zeer waardevolle bijdrage gehad in het voortraject t/m de feitelijke keuring, bespreking van de resultaten met de verkoper en tips voor aflevering. Plezierige samenwerking. Van harte aanbevolen.


Ja, ik beveel dit aan

R. uit Amsterdam

01-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gijs gaat professioneel te werk en laat zich niet (af-)leiden tijdens zijn inspectie-ronde. Er wordt goed geluisterd naar wat ik als koper vraag en naar de informatie die verstrekt wordt door de verkoper: daaruit volgt een onafhankelijk advies van Gijs in een begrijpelijk leesbare rapportage.

Uiteindelijk twee Volvo's laten inspecteren; obv het inspectierapport heb ik van de eerste koop afgezien (een Volvo die ik zo op 't oog gekocht zou hebben)
Met het tweede inspectierapport heb ik met de verkoper kunnen onderhandelen over het opnemen van reparaties in de verkoopprijs. Deze Volvo staat nu in mijn garage :-)

Tijdens beide inspecties ben ik met Gijs mee geweest en beide keren heb ik als erg prettig ervaren!


Ja, ik beveel dit aan

Reinier uit Amsterdam

28-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Samen met Gijs heb ik mijn eerste auto gekocht. Ik was een totale leek, maar wel met een sterke voorkeur en hoge verwachtingen. Gijs heeft me met heel veel geduld en kennis wegwijs gemaakt in de autohandel én in mijn eigen hoofd. Zonder zelf te oordelen laat hij je met sterke feiten en veel kennis zelf duidelijke keuzes maken. Hierdoor ben ik veel te weten gekomen, veel geleerd en uiteindelijk wist ik daarmee precies wat ik wilde. Samen zijn we recht op het doel afgegaan. Hierin hield Gijs me zelf soms in tegen en adviseerde hij me niet te snel te handelen; duidelijke ervaring die ik met alle vertrouwen aannam. Eenmaal gekozen zijn we samen langs gegaan. Gijs heeft de hele auto heel secuur gechecked, proefrit gemaakt en daar een fantastisch rapport van gemaakt. Dit rapport diende gelijk als sterke punten in de onderhandeling en daarmee heb ik echt een fantastische, betrouwbare aankoop kunnen doen waar ik gelijk mee op vakantie kan!

Ik kende het begrip 'automakelaar' niet. Vrienden verklaarde me voor gek en vertrouwde het niet. Maar door Gijs heb ik meer dan alleen een goede aankoop gedaan. Hij maakte het proces inzichtelijk, was onafhankelijk, goudeerlijk en daarmee werd het ook gewoon ontzettend leuk om te doen. Gijs is z'n service in goud waard, maar hij rekent maar een minimale prijs (die je sowieso terug verdiend). Als ik Gijs niet had gehad, had ik nooit geweten wat ik echt had gekocht. Nu rijd ik met trots en zonder zorgen in een prachtig bakkie! Bedankt Gijs!


Ja, ik beveel dit aan

C uit Rosmalen

16-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Snelle reactie en zeer vriendelijk. Geen vraag is te veel en wordt netjes beantwoord. Antwoorden zijn duidelijk, zeker voor mensen met geen ervaring met voertuigen.


Ja, ik beveel dit aan