Beoordelingen Gijs Bosman Advies

9,3
142 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 142 beoordelingen

Ad uit Goes

08-12-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ondanks dat het een zeer zeldzame beoordeling betrof van een uiterst zeldzame klassieker auto, i s dit professioneel en tot volle tevredenheid uitgevoerd.


Ja, ik beveel dit aan

Henrike

05-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gijs heeft ons een heel goed advies gegeven. Na taxatie ontvingen wij de zelfde avond een zeer uitgebreide inspectierapport met heldere verslaglegging. Ook de snelle afspraak was heel fijn!


Ja, ik beveel dit aan

Arno uit Kortenhoef

29-11-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Helemaal top! Grondig, transparant en vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Femke uit Haarlem

29-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gijs is snel, vriendelijk en denkt goed mee over de beste keus voor jou. Hij komt erg professioneel over en heeft me in 1,5 week aan een nieuwe auto geholpen voor een prima prijs!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

20-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

14-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekend. Betrouwbaar en deskundig.


Ja, ik beveel dit aan

Cees uit Pieterburen

07-11-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij vinden Gijs Bosman een goede 'ontzorger'. De auto die we op het oog hadden leek prima, maar dat wilden we toch wel graag bevestigd zien door een onafhankelijke deskundige. Onze angst voor verborgen gebreken of een schade-auto kon hij definitief wegnemen. Hij is helder in afspraken enn komt uiterst ervaren en deskundig over.


Ja, ik beveel dit aan

Arnold uit Zeist

05-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Maastricht

01-11-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Gijs heeft mij geholpen bij de aankoop van een gebruikte Camper. Tijdens de inspectie kwamen er enkele aandachtspunten naar boven die mede ertoe geleid hebben dat er een goede prijs met de verkoper is afgesproken. Dit was zonder Gijs zeker niet gelukt.


Ja, ik beveel dit aan

Astrid uit Halsteren

20-10-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Snelle reactie, zorgvuldig en kundig. Gijs geeft uitgebreide uitleg en is prettig om mee samen te werken. Ook achteraf nog goede service. Super!


Ja, ik beveel dit aan