Beoordelingen Gijs Bosman Advies

9,3
130 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 130 beoordelingen

Dhr./mevr.

09-10-2017
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Wij hebben bij Gijs Bosman een aankoopkeuring van onze eerste camper laten uitvoeren. Hier zijn wij erg tevreden over, precies wat wij nodig hadden. Een aankoopkeuring met vochtmeting geeft je net wat meer zekerheid als je zo’n grote uitgave gaat doen. Wat wij erg fijn vonden is het persoonlijke contact. Na de inspectie krijg je een keurig verslag met de bevindingen (duidelijk en geen knip en plakwerk). Achteraf hadden wij nog verschillende vragen gesteld via de telefoon en per email en ook daarop kregen wij een uitgebreide antwoorden.


Ja, ik beveel dit aan

Nanko uit Lith

09-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De eerste ervaring met Gijs was direct positief. Hij was toen erg klantgericht door in het weekend vlot te reageren op een aanvraag van mij. Toen de aankoop niet doorging was anuleren geen bezwaar.
Bij de 2e aanvraag weer vlot een reactie en de afspraak was zo gemaakt.
tijdens de keuring raakte wij erg onder de indruk over de paraate kennis die Gijs had over de Camper van onze keuze. ook nam hij alle tijd om vragen te beantwoorden en hebben we veel aan zijn tips gehad. Wij kunnen Gijs Absoluut aanraden en door deze ervaring een aankoop keuring zeker!


Ja, ik beveel dit aan

Isa uit Amsterdam

03-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gijs Bosman heeft mij door het woud van auto's kopen geleid op een zeer prettige en professionele manier. Ik zou iedereen aanraden zich door Gijs te laten adviseren.


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Amersfoort

22-09-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben Gijs ingeschakeld voor een camperkeuring. Uitstekende communicatie met Gijs. Samen met hem hebben we de camper grondig geïnspecteerd, en Gijs gaf daarbij de nodige uitleg, en beantwoordde deskundig mijn vragen. Diezelfde middag nog kregen we een uitgebreid rapport via de mail toegestuurd. We zijn zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

David uit Philadelphia, USA

04-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Purchasing a used vehicle from across the Atlantic can be a frightening prospect. I am so glad I found Gijs Bosman to do a thorough pre-purchase inspection. His report was complete, understandable, and included many photos and videos. He went out of his way to do the best job possible. He is a complete professional!


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Scheerwolde

31-08-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Betrouwbaar, deskundig en klantgericht.
Gijs Bosman heeft heeft ons goede adviezen gegeven m.b.t de aanschaf van een gebruikte camper.


Ja, ik beveel dit aan

harry uit enschede

31-08-2017
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: fijn en goed contact. Communicatie verloopt snel duidelijk en goed.


Ja, ik beveel dit aan

Kristine & Carl uit Leiden

26-08-2017
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Positief. Gijs gaf een heel deskundig advies, na een zeer uitvoerige keuring van de door ons beoogde 2e hands camper.
Dit advies heeft ons doen besluiten om van de aanschaf af te zien, vanwege veel te verwachten onkosten in de komende jaren.
Wanneer wij weer een camper op het oog hebben zullen wij zeker weer van de diensten van Gijs gebruik maken.


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Halfweg

23-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dé oplossing om snel een andere auto aan te schaffen.
Met het betrouwbare en deskundige advies van Gijs Bosman heb ik geen moment getwijfeld tijdens het aankoopproces. Een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit 's-Hertogenbosch

09-08-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij waren al een poosje op zoek naar een hardtop cabrio. Complexe auto's met wisselende reviews van eigenaren. Huiverig voor een kat in de zak en vanwege ons stuitend gebrek aan autokennis, ben ik gaan zoeken naar een onafhankelijke aankoopkeuring. Ik vond Gijs.

Gijs reageerde snel en uitgebreid op mijn eerste vragen. Welke motor, welke bouwjaren, zwakke punten; dat soort zaken. Zaterdag kwam Gijs op locatie de Volkswagen Eos keuren die we op het oog hadden. Dat doet hij zeer nauwkeurig, hij legt bij elke handeling uit wat hij doet en waarom.

Na de keuring stuurde Gijs een gedetailleerd inspectieoverzicht met zijn bevindingen. De auto hebben we gekocht. De onzekere periode waarin ik me continu blijf afvragen of ik geen miskoop heb gedaan, is bij deze auto achterwege gebleven. Bij een volgende auto staat Gijs onder de sneltoets.


Ja, ik beveel dit aan