Beoordelingen Gijs Bosman Advies

9,3
153 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
11 t/m 20 van 153 beoordelingen

Rick uit Harderwijk

19-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Betrouwbaar
Klantvriendelijk
Persoonlijk


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Rotterdam

18-12-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Prettige en deskundige begeleiding door Gijs bij de aankoop/keuring van een gebruikte camper.


Ja, ik beveel dit aan

Ad uit Goes

08-12-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ondanks dat het een zeer zeldzame beoordeling betrof van een uiterst zeldzame klassieker auto, i s dit professioneel en tot volle tevredenheid uitgevoerd.


Ja, ik beveel dit aan

Henrike

05-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gijs heeft ons een heel goed advies gegeven. Na taxatie ontvingen wij de zelfde avond een zeer uitgebreide inspectierapport met heldere verslaglegging. Ook de snelle afspraak was heel fijn!


Ja, ik beveel dit aan

Arno uit Kortenhoef

29-11-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Helemaal top! Grondig, transparant en vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Femke uit Haarlem

29-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gijs is snel, vriendelijk en denkt goed mee over de beste keus voor jou. Hij komt erg professioneel over en heeft me in 1,5 week aan een nieuwe auto geholpen voor een prima prijs!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

20-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

14-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekend. Betrouwbaar en deskundig.


Ja, ik beveel dit aan

Cees uit Pieterburen

07-11-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij vinden Gijs Bosman een goede 'ontzorger'. De auto die we op het oog hadden leek prima, maar dat wilden we toch wel graag bevestigd zien door een onafhankelijke deskundige. Onze angst voor verborgen gebreken of een schade-auto kon hij definitief wegnemen. Hij is helder in afspraken enn komt uiterst ervaren en deskundig over.


Ja, ik beveel dit aan

Arnold uit Zeist

05-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan