Beoordelingen Gijs Bosman Advies

9,3
142 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
11 t/m 20 van 142 beoordelingen

Gijs uit Bentveld

17-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Woubrugge

17-10-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: De keuring verliep geheel vlgs afspraak:Gijs had een bedrijf geregeld in Apeldoorn met een smeerkuil zodoende kon de camper helemaal van onderen worden gekeurd.
Ook werd een volledige vochtmeting gedaan.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

09-10-2017
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Wij hebben bij Gijs Bosman een aankoopkeuring van onze eerste camper laten uitvoeren. Hier zijn wij erg tevreden over, precies wat wij nodig hadden. Een aankoopkeuring met vochtmeting geeft je net wat meer zekerheid als je zo’n grote uitgave gaat doen. Wat wij erg fijn vonden is het persoonlijke contact. Na de inspectie krijg je een keurig verslag met de bevindingen (duidelijk en geen knip en plakwerk). Achteraf hadden wij nog verschillende vragen gesteld via de telefoon en per email en ook daarop kregen wij een uitgebreide antwoorden.


Ja, ik beveel dit aan

Nanko uit Lith

09-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De eerste ervaring met Gijs was direct positief. Hij was toen erg klantgericht door in het weekend vlot te reageren op een aanvraag van mij. Toen de aankoop niet doorging was anuleren geen bezwaar.
Bij de 2e aanvraag weer vlot een reactie en de afspraak was zo gemaakt.
tijdens de keuring raakte wij erg onder de indruk over de paraate kennis die Gijs had over de Camper van onze keuze. ook nam hij alle tijd om vragen te beantwoorden en hebben we veel aan zijn tips gehad. Wij kunnen Gijs Absoluut aanraden en door deze ervaring een aankoop keuring zeker!


Ja, ik beveel dit aan

Isa uit Amsterdam

03-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gijs Bosman heeft mij door het woud van auto's kopen geleid op een zeer prettige en professionele manier. Ik zou iedereen aanraden zich door Gijs te laten adviseren.


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Amersfoort

22-09-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben Gijs ingeschakeld voor een camperkeuring. Uitstekende communicatie met Gijs. Samen met hem hebben we de camper grondig geïnspecteerd, en Gijs gaf daarbij de nodige uitleg, en beantwoordde deskundig mijn vragen. Diezelfde middag nog kregen we een uitgebreid rapport via de mail toegestuurd. We zijn zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

David uit Philadelphia, USA

04-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Purchasing a used vehicle from across the Atlantic can be a frightening prospect. I am so glad I found Gijs Bosman to do a thorough pre-purchase inspection. His report was complete, understandable, and included many photos and videos. He went out of his way to do the best job possible. He is a complete professional!


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Scheerwolde

31-08-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Betrouwbaar, deskundig en klantgericht.
Gijs Bosman heeft heeft ons goede adviezen gegeven m.b.t de aanschaf van een gebruikte camper.


Ja, ik beveel dit aan

harry uit enschede

31-08-2017
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: fijn en goed contact. Communicatie verloopt snel duidelijk en goed.


Ja, ik beveel dit aan

Kristine & Carl uit Leiden

26-08-2017
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Positief. Gijs gaf een heel deskundig advies, na een zeer uitvoerige keuring van de door ons beoogde 2e hands camper.
Dit advies heeft ons doen besluiten om van de aanschaf af te zien, vanwege veel te verwachten onkosten in de komende jaren.
Wanneer wij weer een camper op het oog hebben zullen wij zeker weer van de diensten van Gijs gebruik maken.


Ja, ik beveel dit aan