Beoordelingen Gijs Bosman Advies

9,3
112 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
11 t/m 20 van 112 beoordelingen

Louis uit Leiderdorp

13-03-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Via internet in contact gekomen met Gijs voor een aankoopkeuring van een camper. Zeer snel een afspraak kunnen maken hiervoor. Deskundig, eerlijk en onafhankelijk advies gekregen tijdens de keuring. Heeft duidelijk verstand van zaken. Gijs heeft ook een rol kunnen spelen in de onderhandeling met betrekking tot de aanschaf.

Mooi om te zien was dat de dealer al eens slechtere ervaringen had gehad met betrekking tot een aankoopkeuring. Gijs heeft echter een zodanige indruk achter gelaten bij de dealer dat het geen probleem was dat hij zijn visite kaartjes daar achter kon laten. Dit voor een eventuele toekomstige aankoopkeuring van klanten van de dealer. Dit zegt denk ik ook wel iets over zijn werkwijze en omgaan met zowel onze belangen als de belangen van de dealer.

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking en kan deze dan ook van harte aanbevelen. Zeker als je zelf niet zo veel verstand van zaken hebt met betrekking tot de algehele staat van een voertuig.


Ja, ik beveel dit aan

Familie uit Nijverdal

06-03-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn blij dat Gijs ons geholpen heeft met de aankoop van onze camper. De eerste camper bleek veel verborgen gebreken te hebben. De tweede camper, die we gekocht hebben, daar zijn we echt blij mee.


Ja, ik beveel dit aan

Sandra uit Velserbroek

03-03-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijk en deskundig. Zelf heb ik 0,0 verstand van auto`s dus ik was blij dat Gijs mee was. Hij heeft een paar mankementen geconstateerd alsmede achterstallig onderhoud en heeft geregeled dat alles gedaan werd voor de verkoop. Achteraf had ik nog wat vragen, en ook daarvoor nam hij alle tijd, heel fijn.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Amsterdam

01-03-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Very pleasant and easy experience. I have a slight reservation as to how much he pushed at negotiations, but I don't know the market so wouldn't know.


Ja, ik beveel dit aan

Frans

25-02-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ervaring opgedaan bij het keuren van een gebruikte auto. Gijs is deskundig en flexibel, zeer aan te bevelen voor het keuren van een auto.


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Tilburg

21-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn zeer tevreden over Gijs.
Heeft voor ons de aankoopkeuring gedaan op locatie,hieruit bleek dat er het een en ander mis was met de auto.Gijs heeft voor ons de onderhandelingen gedaan met het bedrijf.
Het technisch achterstallig onderhoud word nu door de garage opgelost.We hebben de auto nu voor een goede prijs.
Ook een goed inspectieoverzicht gehad.
Welke onderhoudstechnische zaken we op de middellange termijn kunnen verwachten.






Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Hoogland

11-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Heidi

10-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gijs, heeft ons echt geholpen met de aanschaf van een paardenvrachtwagentje, door een heel duidelijk en volledig aankooprapport te maken. We wisten daardoor precies wat we nu en in de komende jaren aan kosten kunnen verwachten, en konden met een gerust hart de koop sluiten.


Ja, ik beveel dit aan

Andreas uit Woudenberg

09-02-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Stephan

06-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb Gijs ervaren als een prettige zeer secure. Hij neemt ze werk echt serieus en ben blij dat ik hem heb ingeschakeld


Ja, ik beveel dit aan