Beoordelingen Gijs Bosman Advies

9,3
142 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
101 t/m 110 van 142 beoordelingen

Martijn uit Zeist

15-01-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg prettig, kundig en zeer behulpzaam.


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Utrecht

05-01-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Erg vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Haarlem

29-12-2015
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gijs is een ervaren en deskundige adviseur. Ik vond de samenwerking zeer prettig, hij houdt heel goed rekening met de wensen van de koper en probeert zoveel mogelijk kopers belang te behartigen. Al met al zeer tevreden, ook met de aanschaf van onze auto!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Utrecht

14-12-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dhr Bosman heeft ons geholpen bij het maken van een keuze voor een occasion. Hij reageerde snel op onze vragen. Hij nam ruim de tijd om dingen uit te leggen, sloot met zijn suggesties goed aan bij onze wensen. Dhr. Bosman heeft de onderhandelingen op professionele wijze gevoerd. We hebben dankzij dhr. Bosman een betrouwbare keuze gemaakt.


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Hoevelaken

23-11-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De zoektocht naar een auto met Gijs was erg prettig en succesvol! Gijs neemt echt de tijd om tot een goede aankoop te komen!


Ja, ik beveel dit aan

Tjeu uit Kessel

09-11-2015
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Telefonisch zeer vriendelijk en deskundig te woord gestaan door Dhr Gijs Bosman, gevolgd door een snelle afwikkeling van een camper keuring, gevolgd door een telefonische uitleg van zijn bevindingen, Verder een uitgebreid en duidelijk keuringsrapport via de mail. Een goede kleine investering voor een dergelijke aankoop.


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Amsterdam

04-11-2015
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: deskundig, vriendelijk en geduldig


Ja, ik beveel dit aan

Wilma uit Groenekan

08-10-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gijs is een uitermate betrouwbare en degelijke begeleider. Wij weten zelf niet veel van auto's, en vonden de deskundige begeleiding door Gijs een grote steun. Hij zoekt actief, denkt mee, onderzoekt de auto, en adviseert op een bijzonder prettige manier, en dat allemaal op basis van vertrouwen. Wij raden het inschakelen van Gijs zonder enige aarzeling aan iedereen die een auto zoekt aan! Dit is een investering die zichzelf terugverdient.


Ja, ik beveel dit aan

Wilfred uit GRAVE

08-10-2015
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Positieve ervaring met deze deskundige man die een eerlijk advies geeft.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Amsterdam

29-09-2015
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Prima servicegerichte behandeling bij aankoop(keuring) gebruikte camper. De beoordeling van de deskundigheid ligt ergens in de toekomst als pas dan blijkt of de aanschaf en de keuring goed zijn geweest.


Ja, ik beveel dit aan