Beoordelingen Gijs Bosman Advies

9,3
150 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
101 t/m 110 van 150 beoordelingen

Henk uit Hilversum

25-03-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij de aanschaf van mijn tweedehandsauto bleken de adviezen van Gijs Bosman onontbeerlijk. Ik stuur hem een lijstje van de auto's die ik op het oog had waarop hij met een kennersoog reageerde. Hij wist me te vertellen hoeveel eigenaren de auto had gehad, wat de aandachtspunten waren en vaak ook nog of de verkopende garage een goede of slechte reputatie had. En dat alles op een buitengewoon vriendelijke en snelle manier! Bedankt, Gijs!


Ja, ik beveel dit aan

jan uit hattem

21-03-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: snelle bezorging van het rapport. De heer Bosman heeft kennis van zaken. Motorisch en ook de opbouw van de camper heeft hij ervaring mee


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Uithoorn

21-03-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Tilburg

17-03-2016
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb met Gijs binnen 4 werkdagen een aankoopkeuring kunnen regelen. Hij houdt zich aan alle afspraken en is zeer transparant over wat hij doet maar zeker wat hij geeft vastgesteld. Hij daarbij ook rekening met de gevoelens van de verkoper. Voor mij een topper die ik bij een volgende gelegenheid zeker weer zal inschakelen.


Ja, ik beveel dit aan

Harry

16-03-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima contact, duidelijke uitleg, deskundige keuring.
Ook de aankoop bemiddeling was waardevol.
Onafhankelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Anton uit Amstelveen

17-02-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Great service, great structural approach in inspecting the car. Highly recommend


Ja, ik beveel dit aan

Joris

09-02-2016
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Dhr. Bosman heeft voor ons een gebruikte caravan gekeurd. Hij is uitvoerig en volledig te werk gegaan. Ook hebben we een uitgebreid keuringsrapport ontvangen. We weten nu precies waar we aan toe zijn.
Sleutelwoorden: voortvarend, zeer deskundig, altijd vriendelijk en neemt ruim de tijd voor je. Kortom: een dikke aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Tjeerd uit Eindhoven

01-02-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gijs Bosman is buitengewoon betrouwbaar en deskundig. Voor toekomstige aankopen doe ik zeker weer een beroep op hem.


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Zeist

15-01-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg prettig, kundig en zeer behulpzaam.


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Utrecht

05-01-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Erg vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan