Beoordelingen Gijs Bosman Advies

9,3
132 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,3
101 t/m 110 van 132 beoordelingen

Chris uit Groningen

05-09-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Maandag Gijs ingeschakeld, woensdag de auto gekocht! Helemaal top en het enige wat ik hoefde te doen was telefonisch de deal rondmaken die Gijs met de verkoper had gemaakt, en natuurlijk de auto ophalen bij de verkoper.
Gijs is snel, heeft kennis van zaken en is heel helder in de communicatie.
Bij een volgende aankoop zal ik Gijs zeker weer inschakelen!


Ja, ik beveel dit aan

Ester uit Amerongen

23-07-2015
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben goede ervaringen met Gijs Bosman. Hij heeft ons geholpen bij de aanschaf van een occasion. Hij is deskundig en komt zijn afspraken na. Ook pro-actief in het benaderen van de betreffende autogarage en het uitzoeken van de geschiedenis van de betreffende auto. Na de aankoopkeuring meteen 's avonds een uitgebreid rapport in huis.


Ja, ik beveel dit aan

Ernst uit Amstelveen

15-06-2015
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: prima service, goed advies en snelle reactie


Ja, ik beveel dit aan

Karel uit Groot-Ammers

05-06-2015
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Gijs heeft mijn camper getaxeerd op de vervangingswaarde en een advies over de mogelijke verkoopprijs gegeven. Ik ben tevreden over het rapport omdat alle positieve en negatieve zaken er duidelijk instaan. Ik had geen idee op welk bedrag ik zou kunnen rekenen ik heb nu een reel beeld.


Ja, ik beveel dit aan

Sylvester uit Voorschoten

17-05-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Samen met Gijs heb ik mijn eerste auto aangeschaft, een leuke peugeot 206. Ik ben zeer tevreden met de hulp van Gijs in het aankoopproces en het onderhandelen. Gijs is een sympathieke kerel die verstand van zaken heeft en op een goede duidelijke manier dingen kan uitleggen. Het plezier in zijn vak straalt hij echt uit. Zeker voor mensen die hun eerste auto aanschaffen zijn Gijs zijn diensten een grote hulp. Mocht ik nog eens een auto aanschaffen dan zal ik zeker aan Gijs Bosman denken.


Ja, ik beveel dit aan

Monika uit Almere

24-04-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Snel, correct en zorgvuldig. Prettig contact.


Ja, ik beveel dit aan

R. uit Amsterdam

13-04-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben van het begin (inventarisatie aankoopwensen) tot het eind (aankoopinspectie, onderhandelen, aanschaf occasion) van het traject zeer goed begeleid door Gijs. Hij is prettig in het contact, snel met reageren, stelt open vragen en neemt de antwoorden goed mee in zijn handelen en lijkt zeer goed thuis in deze business met gedegen kennis van auto's en de relevante factoren bij de aanschaf van een tweedehands model. Ik zou hem zeker weer in de arm nemen bij een volgende aankoop en beveel hem dan ook van harte aan.


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Amsterdam

09-04-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Gijs is een topper. Hij neemt je van A tot Z mee in het onzekere proces van de aanschaf van een nieuwe auto, en hij doet dit op zeer vakkundige en servicegerichte wijze. Van harte aan te raden en het geld meer dan waard!


Ja, ik beveel dit aan

Robert-Jan

08-04-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Professioneel, zakelijk en persoonlijk. Alles wordt van te voren duidelijk besproken en ook het keuringsrapport is zeer volledig. Naar aanleiding van het rapport een doordachte beslissing kunnen nemen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

06-04-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De goede, snelle service van Gijs Bosman is ons erg goed bevallen. Al in de eerste stappen met keuze van model auto kregen we goed inhoudsdeskundige advies, en bij de definitieve auto een nauwkeurig inspectie wat ons veel vertrouwen en een goed gevoel heeft gegeven. En natuurlijk erg prettig om iemand aan de onderhandelingstafel te hebben die dezelfde taal kan spreken als de autoverkopers zelf. Kortom een echte aanrader.


Ja, ik beveel dit aan