Beoordelingen Gijs Bosman Advies

9,3
132 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,3
111 t/m 120 van 132 beoordelingen

Tanya uit Amsterdam

26-03-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Positief. Proactief en klantgericht.


Ja, ik beveel dit aan

José uit Den Haag

18-03-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gijs is een prettige persoon met een goed oor voor de klant. Hij denkt actief mee en weet je mee te nemen in de voors en tegens bij de aanschaf van een auto. Dankzij Gijs gaan we met een goed gevoel op weg in onze nieuwe (gebruikte) auto.


Ja, ik beveel dit aan

Bjorn uit Soest

08-03-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Deskundig en goed in het contact met zowel de klant (ons) als de verkopende partij. Dankzij Gijs hebben wij de auto met opties die we wilden tegen een goede prijs kunnen verkrijgen.


Ja, ik beveel dit aan

Carel uit Uithoorn

25-02-2015
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Marij uit de Bilt

05-02-2015
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben zeer goede ervaringen met de service en klantvriendelijkheid van Gijs Bosman. Hij reageerde zeer snel en adequaat op onze mails en heeft onze wensen samengevoegd tot een uitstekend advies over een auto die bij ons beiden pas! De auto werd grondig gekeurd en Gijs heeft ons ook begeleid bij de onderhandelingen. Zijn werkwijze boezemde veel vertrouwen in.


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Den haag

13-01-2015
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gijs heeft duidelijk kennis van en ervaring in de autobranche en zet die kennis goed in bij de aanschaf van een 2e hands auto. Een aanrader voor mensen die zekerheid zoeken bij het aanschaffen van een al dan niet gebruikte auto!


Ja, ik beveel dit aan

Roy uit Vleuten

06-12-2014
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een afspraak maken met Gijs gaat erg makkelijk en hij is erg duidelijk in zijn werkwijze. Geen verrassingen achteraf je weet vooraf waar je aan toe bent,erg prettig in deze tijd . Tijdens de inspectie ben ik zelf aanwezig geweest om mee te kijken wat Gijs doet. Het is erg prettig als je even kan overleggen als leek zijnde over de punten waar je op moet letten voor een eventuele aankoop. Zekerheid heb je nooit maar het is wel erg fijn dat er grondig door een onafhankelijk persoon/bedrijf naar je aankoop wordt gekeken.


Ja, ik beveel dit aan

Ger uit Voorburg

26-09-2014
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gijs is voor de aanschaf van een auto in de duurdere klasse een wat meer zekerheid en kan je hierbij helpen om de auto te beoordelen, savonds een mailtje en hij stond smorgens al in de garage! Dat noem ik nu service! En voor het geld de moeite zeker waard, je kunt er in veel gevallen nog op verdienen! Ik ben een tevreden klant!


Ja, ik beveel dit aan

Eveline uit Amsterdam

05-09-2014
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Door de hulp van Gijs werd een auto uitzoeken opeens leuk! Ik heb de samenwerking als heel waardevol ervaren en kan Gijs aan iedereen aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Stijn uit Utrecht

05-09-2014
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan