Beoordelingen Gijs Bosman Advies

9,3
121 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
111 t/m 120 van 121 beoordelingen

Aaldrik en Coby uit Uden

02-08-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gijs heeft ons erg goed geadviseerd met de verkoop van onze Toyota Avensis en de aankoop van een Toyota Auris.
Gijs is prettig in de omgang, zeer deskundig en heeft op professionele wijze met de dealer onderhandeld en daardoor de kosten voor zijn advies voor ons terug verdiend.
Van te voren krijg je een goed advies op papier, achteraf een prima rapport.
Al met al bevelen wij Gijs van harte aan!


Ja, ik beveel dit aan

Aaldrik en Coby uit Uden

29-07-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Eduard uit Naarden

27-07-2014
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Gijs is bevlogen, maar zeker ook ervaren. Het puur op observatie al kunnen inschatten dat een auto drie jaar heeft stilgestaan en als rental begonnen is, voordat de data geraadpleegd zijn, vind ik daarvan een goed voorbeeld.
Door zijn kennis is hij goed in staat de juiste inschattingen te maken, en dan de koop ook nog eens af te ronden met een buitengewoon hardnekkige onderhandeling.
Hij stelde zich ten doel zijn eigen tarief uit de verkoopdeal terug te onderhandelen. Dat hem dat gelukt is, is een aanbeveling te meer!
Ik raad iedereen een aankoopmakelaar aan, net als bij het kopen van een huis.


Ja, ik beveel dit aan

Marijke uit Havelte

26-07-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Direct vanaf het eerste contact een hele prettige indruk. Gijs spreekt alles goed door, stelt de juiste vragen om tot een goede zoekopdracht te komen. De volgende dag al een uitgebreide lijst met auto's om eens goed te bekijken.
In ons geval waren we er snel uit en direct al de eerste zaterdag op twee goede kandidaten afgestapt. Gijs begeleidt van het begin tot het eind, keurt, onderhandelt en informeert, dit alles met een integriteit die heel fijn overkomt. Kortom, een week later ben ik in het bezit van mijn auto. Helemaal goed.....en een auto die ikzelf niet zo snel in overweging had genomen. Gijs, bedankt, je hebt je beloftes volledig waargemaakt!


Ja, ik beveel dit aan

niels uit Amsterdam

19-07-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Gijs werd me aanbevolen door een vriend. Hij had net een auto aangeschaft met behulp van Gijs. Onze auto had het net begeven en ik was met spoed op zoek naar een vervangende auto. Gijs is direct voor ons aan de slag gegaan. Hij luisterde goed naar onze wensen en kwam dezelfde dag al met een lijst opties. Hij keek hierbij niet alleen naar de auto maar zocht ook informatie over de dealer op. Toen ik mijn keuze had gemaakt spraken we af bij de dealer en heeft Gijs de auto helemaal nagekeken. zelfs de lak dikte werd gemeten om te achterhalen of de auto ooit schade had gehad. Naast het zoeken naar en nakijken van de auto bleek de meerwaarde van Gijs bij de onderhandelingen. Vooraf sprak ik met Gijs de maximum prijs en de streekprijs af. we zijn lager uitgekomen en toen ik al ruim tevreden was en de dealer de hand wilde schudden dwong Gijs nog wat extra's af. Al met al kan ik zeggen dat ik meer dan tevreden ben over de diensten van Gijs. een service die zichzelf vrijwel direct terugverdiend.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Zeist

17-07-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bedankt voor de uitstekende dienstverlening.
Ik denk dat ik een goede koop heb gedaan, die ik zonder jouw hulp niet had kunnen realiseren.


Ja, ik beveel dit aan

Han uit Amersfoort

14-07-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gijs heeft mijn de extra zekerheid gegeven die ik nodig had om de auto te kopen die ik op het oog had. Hij was erg flexibel: zonder dat ik tevoren een afspraak in de agenda had gemaakt (de bezichtiging en de proefrit kwamen nogal ad hoc tot stand) was Gijs bereid om de inspectie direct uit te voeren toen ik belde. Super!


Ja, ik beveel dit aan

Gert-Jan uit Rotterdam

11-07-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een auto kopen is stressvol, zeker omdat je weet dat het om jouw spaarcenten gaat en voor hem is het slechts een spel welke hij elke dag speelt. Dankzij Gijs zat ik niet te zweten maar ging de verkoper juist wat transpireren. Alle psylogogische trucjes had de verkoper uit de kast getrokken (gesprek met de baas, geen intresse voor de inruil auto, enz.) maar daar trapten we niet in. Het resultaat is een hogere inruil, nieuwe Dunlop banden voor, garantie en een goed gevoel dat er een goede deal was gemaakt. Als ik daar alleen had gezeten dan had ik misschien wel rond de 1500 euro extra moeten betalen voor dezelfde deal. Bedankt Gijs.


Ja, ik beveel dit aan

Ab uit Leiden

08-07-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor ons als betrekkelijke leken op het gebied van auto's was het erg prettig geadviseerd te worden door iemand die echt deskundig was. Gijs Bosman was daarnaast ook hulpvaardig en punctueel bij de afspraken. Voor ons was dit een uitstekende ervaring, aan te bevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Terry uit Altforst

07-07-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bewust van mijn blinde vlek in contact gekomen met Gijs, ontdekt wat hij kan en daarom hem gevraagd me te helpen. Dat deed hij daadwerkelijk op een unieke wijze. Maatwerk en Vakwerk.
Helpt mij een verantwoorde keuze te maken.


Ja, ik beveel dit aan