Beoordelingen Gijs Bosman Advies

9,3
145 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
131 t/m 140 van 145 beoordelingen

Ger uit Voorburg

26-09-2014
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gijs is voor de aanschaf van een auto in de duurdere klasse een wat meer zekerheid en kan je hierbij helpen om de auto te beoordelen, savonds een mailtje en hij stond smorgens al in de garage! Dat noem ik nu service! En voor het geld de moeite zeker waard, je kunt er in veel gevallen nog op verdienen! Ik ben een tevreden klant!


Ja, ik beveel dit aan

Eveline uit Amsterdam

05-09-2014
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Door de hulp van Gijs werd een auto uitzoeken opeens leuk! Ik heb de samenwerking als heel waardevol ervaren en kan Gijs aan iedereen aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Stijn uit Utrecht

05-09-2014
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

02-09-2014
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: prima, veel verstand van merk skoda. kreeg onafhankelijk advies wat ik zocht.


Ja, ik beveel dit aan

Aaldrik en Coby uit Uden

02-08-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gijs heeft ons erg goed geadviseerd met de verkoop van onze Toyota Avensis en de aankoop van een Toyota Auris.
Gijs is prettig in de omgang, zeer deskundig en heeft op professionele wijze met de dealer onderhandeld en daardoor de kosten voor zijn advies voor ons terug verdiend.
Van te voren krijg je een goed advies op papier, achteraf een prima rapport.
Al met al bevelen wij Gijs van harte aan!


Ja, ik beveel dit aan

Aaldrik en Coby uit Uden

29-07-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Eduard uit Naarden

27-07-2014
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Gijs is bevlogen, maar zeker ook ervaren. Het puur op observatie al kunnen inschatten dat een auto drie jaar heeft stilgestaan en als rental begonnen is, voordat de data geraadpleegd zijn, vind ik daarvan een goed voorbeeld.
Door zijn kennis is hij goed in staat de juiste inschattingen te maken, en dan de koop ook nog eens af te ronden met een buitengewoon hardnekkige onderhandeling.
Hij stelde zich ten doel zijn eigen tarief uit de verkoopdeal terug te onderhandelen. Dat hem dat gelukt is, is een aanbeveling te meer!
Ik raad iedereen een aankoopmakelaar aan, net als bij het kopen van een huis.


Ja, ik beveel dit aan

Marijke uit Havelte

26-07-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Direct vanaf het eerste contact een hele prettige indruk. Gijs spreekt alles goed door, stelt de juiste vragen om tot een goede zoekopdracht te komen. De volgende dag al een uitgebreide lijst met auto's om eens goed te bekijken.
In ons geval waren we er snel uit en direct al de eerste zaterdag op twee goede kandidaten afgestapt. Gijs begeleidt van het begin tot het eind, keurt, onderhandelt en informeert, dit alles met een integriteit die heel fijn overkomt. Kortom, een week later ben ik in het bezit van mijn auto. Helemaal goed.....en een auto die ikzelf niet zo snel in overweging had genomen. Gijs, bedankt, je hebt je beloftes volledig waargemaakt!


Ja, ik beveel dit aan

niels uit Amsterdam

19-07-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Gijs werd me aanbevolen door een vriend. Hij had net een auto aangeschaft met behulp van Gijs. Onze auto had het net begeven en ik was met spoed op zoek naar een vervangende auto. Gijs is direct voor ons aan de slag gegaan. Hij luisterde goed naar onze wensen en kwam dezelfde dag al met een lijst opties. Hij keek hierbij niet alleen naar de auto maar zocht ook informatie over de dealer op. Toen ik mijn keuze had gemaakt spraken we af bij de dealer en heeft Gijs de auto helemaal nagekeken. zelfs de lak dikte werd gemeten om te achterhalen of de auto ooit schade had gehad. Naast het zoeken naar en nakijken van de auto bleek de meerwaarde van Gijs bij de onderhandelingen. Vooraf sprak ik met Gijs de maximum prijs en de streekprijs af. we zijn lager uitgekomen en toen ik al ruim tevreden was en de dealer de hand wilde schudden dwong Gijs nog wat extra's af. Al met al kan ik zeggen dat ik meer dan tevreden ben over de diensten van Gijs. een service die zichzelf vrijwel direct terugverdiend.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Zeist

17-07-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bedankt voor de uitstekende dienstverlening.
Ik denk dat ik een goede koop heb gedaan, die ik zonder jouw hulp niet had kunnen realiseren.


Ja, ik beveel dit aan