Beoordelingen Graumans

9,5
16 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 16 beoordelingen

Remco uit Eindhoven

21-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk gesprek tijdens het aankoopproces. Ook is de auto perfect rijklaar gemaakt en hebben we een uitgebreide uitleg gehad over het gebruik van de auto. Complimenten!


Ja, ik beveel dit aan

Esther uit Breda

25-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb bij Opel Graumans een auto gekocht medio 2018. Tijdens de garantie periode kwam een defect naar voren. Opel Graumans heeft adequaat gehandeld en dit probleem verholpen. Het contact was zeer prettig en ik werd goed geïnformeerd en mij werd tijdelijk een leen auto ter beschikking gesteld.


Ja, ik beveel dit aan

Monique uit Baarle Nassau

06-01-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd staan ze klaar als er iets is met de auto.
Erg klantvriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Chrissy uit Baarle Nassau

05-01-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ook voor niet Opel rijders een prima garage, heel transparant over kosten en doen niets zonder overleg .. wij zijn al járen als niet Opel rijders zeer tevreden .


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Baarle nassau

04-01-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Waar SERVICE nog met HOOFD LETTERS geschreven wordt!


Ja, ik beveel dit aan

Yvonne uit Baarle-Nassau

03-01-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Een goede ervaring ...je wordt vriendelijk te woord gestaan we daarom al zo lang klant ..toen Koos voor z'n eigen begon zijn we daar naar toe gegaan en nooit meer weggegaan.


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Goirle

03-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mensen dit is echt een top bedrijf op alle gebied Super


Ja, ik beveel dit aan

Marion uit Oosterhout

02-01-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heel fijn bedrijf waar je geen nummer bent maar altijd hartelijk ontvangen wordt!
Voor ons een super vertrouwd en goed adres voor onze auto.


Ja, ik beveel dit aan

Jac uit Dongen

02-01-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Je voelt je als klant meteen thuis. Je wordt netjes geholpen, prijs is prima, dus eigenlijk gewoon een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Linda uit Lichtaart

02-01-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Jullie zijn de beste garage van heel Nederland en België


Ja, ik beveel dit aan