Beoordelingen Greijmans Auto's

8,7
151 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 151 beoordelingen

Peter uit Wanroij

10-06-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Leende

23-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel goed en vriendelijk geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Maurice uit Heeze

23-05-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne prettige ontvangst. Uitstekend geholpen. Zijn goede afspraken mee te maken die ook worden nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Leende

21-05-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Behulpzaam bedrijf, denkt goed mee voor het vinden oplossingen naar de wensen van de klant.
Als er een kleinigheidje is wordt het direct opgelost en anders is een afspraak zo gemaakt.
Vriendelijk personeel wat er is voor zijn klanten.
Soms wordt er door drukte vergeten om terug te bellen, maar dat kan ik door de uitstekende overige service snel vergeven.


Ja, ik beveel dit aan

Sjef uit Geldrop

19-05-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Geweldige service.J


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Geldrop

19-05-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn ervaringen zijn alleen maar positief. Ze denken mee met je over wel of niet repareren en wat de goedkoopste oplossing is.


Ja, ik beveel dit aan

Ric uit weert

29-04-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Over het algemeen prettig. Vriendelijke ontvangst, meedenkend, beleefd.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Apeldoorn

19-04-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel klntvriendelijk en correct


Ja, ik beveel dit aan

frans uit heeze

09-04-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goed


Ja, ik beveel dit aan

Jac uit Nuenen

08-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: een bizonder bedrijf , vriendelijk, en staan altijd klaar voor de klanten te helpen en te woord te staan.


Ja, ik beveel dit aan