Beoordelingen Grotens en de Bie Caravans

8,9
314 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 314 beoordelingen

Frank uit Norg

17-10-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Professioneel en hartelijk. Goed geïnformeerd, goed en snel geholpen, prima dienstverlening, ook na de aankoop van een caravan!
Betrouwbaar!


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Batenburg

17-09-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Prettige ontvangst, duidelijke afspraak over onderhoudsbeurt. Vakkundig afgehandeld.


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Bemmel

13-09-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: De heren van Grotens en de Bie zijn vriendelijk, professioneel en denken met de klant mee.


Ja, ik beveel dit aan

joffrey uit velserboek

13-09-2017
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Louis uit Almere

23-05-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Al heel veel teleurstellingen bij dealers in Almere gehad wat betreft onderhoud van onze Hobby caravan. Eindelijk hebben we dan via via een bedrijf gevonden waar wij met volle vertrouwen het onderhoud laten uitvoeren. Mark Grotens staat je persoonlijk te woord met goede uitleg over wat er moet gebeuren om je caravan in topconditie te houden. Afspraken worden nagekomen dus voor ons een topbedrijf met veel aandacht voor de klant!


Ja, ik beveel dit aan

Familie uit Eindhoven

08-05-2017
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Geweldig bedrijf , zeer klant- en service gericht, en 100procent betrouwbaarp


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Breda

04-05-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Prima service, vriendelijk, ze denken mee met de klant en zelfs nog een stap verder. Vriendelijk en gewoon.
Plezierig zaken doen.


Ja, ik beveel dit aan

Mari uit Grave

03-05-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Ad uit Tricht

03-05-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Prettige ontvangst bakje koffie carvans bekeken keuze voor carvan gemaakt rustige en goede uitleg over de carvan na eerste gebruik nog een paar puntjes gevonden welke worden opgelost


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Druten

03-05-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Prima advies en inbouw van twee mini heki dakluiken.


Ja, ik beveel dit aan