Beoordelingen Grotens en de Bie Caravans

8,9
380 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
361 t/m 370 van 380 beoordelingen

Angelica uit Beneden-leeuwen

12-05-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Een super ervaring. Wij zijn erg tevreden over het onderhoud. Goed advies en er wordt zeer zeker de tijd voor je genomen. Dit bedrijf is zeker een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-05-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Aardige maar bovenal servicegericht en deskundig. Goede prijsstelling. Flexibel en aanbevolen.


Ja, ik beveel dit aan

C.M.van der uit ELST GLD

16-04-2011
9,3

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Sinds 3 jaar klant bij de heren Grotens en de Bie.
Zeer sympathieke mannen met gedegen vak kennis.
Ik heb hier 2 keer een onderhouds beurt laten uitvoeren.
Wij rijden al ruim 40 jaar caravan,maar hebben,bij vorige dealers(bij uitvoering service beurt)nog nooit zo;n een uitvoerig gesprek gehad over de gedane werkzaamheden,zij nemen de tijd met een kopje koffie voor de klant,Hulde!


Ja, ik beveel dit aan

T. uit Nijmegen

14-04-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Mijn ervaring is dat dit bedrijf aan de hoogste eisen voldoet wat betreft service, deskundigheid en prijs en kwaliteit, ook voor advies en en persoonlijk contact is dit het juiste adres


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Druten

16-03-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Ravenstein

13-02-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Ik heb een goede ervaring opgedaan. Met en merkdealer van homecar die mij een vaste luifel geleverd had, had ik een verschil van mening. De luifel was 1.5 jaar oud en begon lost te laten op een tweetal plaatsen. Mijn dealer wist niet of dit weol onder de garantie viel. Hierop ben ik naar Grotens en de Bie gegaan. Die hebben het voor mij geregeld en ik heb de luifelstof nieuw gekregen. Ik heb een halfuurtje montage kosten betaald. De grote beurt heb ik tegelijkertijd lsaten uitvoeren. Omdat de caravan een tijdje buiten gestaan had werd hij ook nog gewassen. Over het algemeen heb ik een goede indruk van dit bedrijf gekregen. Zelfs koffie werd daarbij niet vergeten.


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Nijmegen

08-02-2011
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik heb lang nagedacht of ik mijn 37 jaar oude Constructam, waar ik gezien de herinneringen nogal aan gehecht ben, nog een keer zou laten opknappen. Want er moest nogal wat aan gebeuren. Omdat de heren Grotens en De Bie een zeer professionele indruk maakten toch maar de knoop doorgehakt. Alles werkt weer perfect, en ik kan niet meer door de deels vernieuwde bodemplaat zakken.Wat ik vooral waardeerde was de manier van meedenken, zodat de kosten van de restauratie niet te hoog de pan uit zouden rijzen.
Hartelijk dank.
Martin Gommers


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Beuningen

05-02-2011
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Na ons besluit dat we wilde stoppen met kamperen, werden wij door vrienden gewezen op het feit dat ze bij Grotens en de Bie caravans konden bemiddelen in de verkoop van onze caravan.

Naar een prettig gesprek hebben wij onze caravan toevertrouwd aan de twee enthousiaste mannen Mark en Eugène. Zij hebben op de juiste manier zorg gedragen voor de verkoop van onze caravan. Toen deze verkocht was en wij onze papieren ingeleverd hadden ontvingen wij volgens afspraak binnen enkele dagen ons geld op de bank en via de post onze papieren.

Jammer dat wij niet meer kamperen en geen gebruik meer kunnen maken van jullie service, maar bij onze vrienden en kennissen zullen wij jullie zeker aanraden.

Groeten Henk en Ans


Ja, ik beveel dit aan

paul uit druten

30-01-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud


Ja, ik beveel dit aan

Lou uit Oosterhout

24-01-2011
8,7

Reden bezoek: Onderhoud


Ja, ik beveel dit aan