Beoordelingen Grotens en de Bie Caravans

8,9
380 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
371 t/m 380 van 380 beoordelingen

Jan uit Wijchen

22-01-2011
9,3

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Twee mensen die met hart en ziel achter hun bedrijf staan .Ik kwam er en mijn vertrouwen in hen kan niet meer stuk .Goede service en een leuke prijs.Ook de uitleg over debert en factuur erg goed .Ik kan iedereen uit de buurt aanraden je caravan is daar in goede handen Veel succes en Mark en Eugene tot ziens.


Ja, ik beveel dit aan

Emile uit Nijmegen

27-11-2010
9,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: 2x plus-plus!!
Dag voor de vacantie bleek neuswiel v.d. caravan kapot. Kwam net na 18.00 uur langs. Men was net aan het afsluiten. Maakte men in het geheel geen probleem van. Winkel ging weer open, neuswieltje werd nog ter plekke voor me gemonteerd ook! Daar ga je dus naar terug, naar zo'n bedrijf.

Winteronderhoudsbeurt gedaan. Alles werd keurig uitgelegd en gespecificeerd. Kleine dingetjes die ik gevraagd had: allemaal prima. Nette nota. Helemaal goed zo!! Ik wens jullie heel veel klanten toe.


Ja, ik beveel dit aan

René uit Maasbommel

22-11-2010
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Hallo Mark,

Middels deze mail wil ik jou/jullie een compliment maken betreffende de reparatie van mijn camper. Deze is weer als nieuw en daar zijn we erg gelukkig mee. Plaatwerk, spuitwerk en reparatiewerk; het ziet er allemaal prachtig en strak uit. Heel erg bedankt.

René Petit

Maasbommel

Bovenomschreven compliment stuurde ik aan Grotens en De Bie Caravans te Druten. Onze camper had tijdens onze laatste vakantie schade opgelopen tengevolge een smalle passage waar een tankwagen en ik langs elkaar moesten en de camper aan de zijkant een rotswand raakte. De schade betrof de hele zijkant en was fors te noemen (nieuwe zijplaat, garagedeur, toegangsdeur enz.).


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Millingen aan de Rijn

31-10-2010
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ze hebben prima meegedacht hoe de schade aan mijn caravan opgelost kon worden. Tevens BOVAG-keuring gedaan.


Ja, ik beveel dit aan

Karel uit Ewijk

29-10-2010
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Afgelopen zomer hadden we stormschade aan onze caravan en omnistor luifel. We hebben de caravan naar Grotens en de Bie gebracht voor reparatie. Zij hebben alles keurig rechtstreeks geregeld met de verzekering. Alle schade was perfect gerepareerd en toen we de caravan opgehaald hebben, stond deze zelfs netjes gewassen klaar.
Dus wij zijn zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Martien en Willeke uit Uden

13-10-2010
10

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Dit bedrijf wordt gerund door 2 zeer ervaren mannen !Staan je vriendelijk te woord. Nemen je serieeus !En héél belangrijk : Ze leveren goed werk af !Niks is hen te veel.Ook al is de reparatie nog zo moeilijk, ze krijgen het voor elkaar !
Bedankt Eugène en Mark voor de fijne samenwerking met jullie !
En tot de volgende keer.
Groeten van Martien en Willeke.


Ja, ik beveel dit aan

Thea uit Winssen

27-09-2010
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: 12 september voor een caravan gekeken bij Grotens en de Bie
ze waren niet opdringerig.namem alle tijd voor ons.op alle vragen hadden ze antwoord adviceerde ons ,in een woord het is geweldig zoals je daar te woord word gestaan.
ze staan bij ons nu op de eerste plaats voor caravans en occasions en accessoires Eugene en Mark bedankt voor de prettige ervaring


Ja, ik beveel dit aan

Sjaak uit Beuningen

22-09-2010
8,3

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Zeer goede en correcte service en advisering. Er wordt aandacht aan de klant besteed. De prijs/kwaliteit refereert naar het onderhoud en schadeherstel wat onlangs uitgevoerd is, er is (nog) geen aanschaf gedaan.


Ja, ik beveel dit aan

Carlo uit Renkum

22-09-2010
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Na een tip heb ik vorig jaar een bezoek gebracht aan het bedrijf omdat ik graag een 2e hands caravan wilde kopen. Ik ben daar gelijk geslaagd. Ook de deskundigheid, service en klant vriendelijkheid hebben hierbij meegeholpen dat ik tot op de dag van vandaag graag extra kilometers maak om mijn caravan door Mark & Eugène te laten onderhouden.


Ja, ik beveel dit aan

Roberto uit Druten

19-09-2010
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik ben er trots op om als eerste een referentie over dit bedrijf te mogen geven. Ik kom als sinds 1996 bij dit bedrijf, wat voorheen werd gerund door Jan en Riek. Ik was daarover best tevreden, maar met de komst van Mark en Eugène is er heel veel veranderd. Met name op het gebied van service en deskundigheid. De prijs/kwaliteit verhouding heb ik nog niet kunnen beoordelen, aangezien ik nog geen aanschaf heb gedaan. Dit zal ongetwijfeld in verhouding zijn! De komende jaren blijf ik zeker klant bij rotens en De Bie. Groeten van Roberto Rodrigues


Ja, ik beveel dit aan