Beoordelingen Grouwstra Auto's B.V.

8,4
454 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 454 beoordelingen

Richard uit Zelhem

22-02-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super autobedrijf voyager gekocht en rij nu al 35000 km zonder problemen.


Ja, ik beveel dit aan

Dries uit Boekelo

10-01-2019
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Eerlijk en betrouwbaar


Ja, ik beveel dit aan

Oscar uit Deventer

01-01-2019
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Grouwstra en onze wintersport!
Eind van vrijdagochtend 14 dec vertrokken wij naar ons wintersportadres in Oostenrijk. Een vakantie waar we lang naar uit hadden gekeken.
Maar wat gebeurt er: binnen het uur ineens veel rook onder de motorkap en met de auto naar de kant. De ANWB constateerde een probleem met het koelsysteem, wat niet direct te repareren was. Vervangend vervoer was geen optie omdat de auto binnen een werkdag was te repareren (dus t/m de maandag!). We zagen de wintersport al voor een deel in duigen vallen, geen fijn gevoel. Dus de auto, nog volgepakt met alle koffers, skiuitrusting en hond op de ANWB sleepwagen terug naar Grouwstra, in de hoop dat de auto daar nog op vrijdagmiddag kon worden gerepareerd.
Dennis was inmiddels telefonisch geïnformeerd. Toen we aankwamen zei hij: "jullie hebben wel pech jongens, en ik ga niet meer proberen jullie auto te repareren". Dat antwoord had ik niet verwacht, maar wat daarna volgde nog veel minder. Dennis had een vergelijkbare grote station uit zijn showroom getrokken, alle papieren al in orde gemaakt, winterbanden erop, sneeuwkettingen erbij, alles tiptop, overhandigde ons de sleutel en zei: "fijne vakantie jongens". Vervolgens begonnen monteurs de koffers en ski's over te laden en konden we alsnog vertrekken. En dit puur als "service van de zaak voor de klant".
Waar maak je dat nou nog mee? We waren echt buitengewoon positief verrast en mede hierdoor hebben we alsnog een uitstekende reis en vakantie gehad.
Thnxx, Grouwstra!


Ja, ik beveel dit aan

Cor en Joke uit Zetten

09-11-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Gastvrij, je kunt rustig zelf rondkijken, kennis van zaken, afspraak is afspraak. Geven vertrouwen. Roy en Dennis hadden beiden humor en de zaak de zaak zag er schoon uit.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Wassenaar

07-11-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Veel telefonisch contact gehad. Bleven vriendelijke en hadden zeker een luisterend oor wat de klant te vertellen had. Zaterdag 3 November heen gereden, proefrit gemaakt, namen de tijd voor je, ik was vrij snel tevreden en mijn nieuwe aanwinst gekocht. Zeker een aanrader. Geweldig bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Desiree uit Lichtenvoorde

30-10-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer slechte ervaring. Ik heb hier een Saab cabrio gekocht, nadrukkelijk gevraagd of het dak niet lek was. Dit zou niet het geval zijn.
Eerste regenbui had ik een natte auto, hierna terug geweest naar het bedrijf maar tot op heden geen goede oplossing gekregen


Ferd uit Amsterdam

21-08-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wat een geweldig servicegericht bedrijf!!
Geen praatjes maar doen wat je belooft.
Met name de heer Dennis Hansler, wat een topper!!


Ja, ik beveel dit aan

Daphne uit Deventer

20-08-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb voor afgelopen zomervakantie een auto gehuurd, dit is in samenwerking met de mensen van Grouwstra Auto’s perfect gelopen. Nette afhandeling en kwalitatief goede auto’s. Geen poespas, gewoon goed. Tot de volgende keer!!


Ja, ik beveel dit aan

Wouter uit Groningen

11-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne, eerlijke garage waar men nog oor en oog voor je heeft. Super vriendelijke en open verkoper (Roy) en er was dan ook snel een deal gemaakt! Ondanks een afstandje kom ik hier zeker weer voor onderhoud dan wel de volgende auto.


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Deventer

30-07-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Erg vriendelijk behandeld. Deze mensen hebben gelukkig duidelijk geen dollartekens in hun ogen. Ze staan voor service, zelfs buiten werktijden om. Dat maakt ze betrouwbaar en dat vind ik het allerbelangrijkst.


Ja, ik beveel dit aan