Beoordelingen Grouwstra Auto's B.V.

8,4
451 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 451 beoordelingen

Cor en Joke uit Zetten

09-11-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Gastvrij, je kunt rustig zelf rondkijken, kennis van zaken, afspraak is afspraak. Geven vertrouwen. Roy en Dennis hadden beiden humor en de zaak de zaak zag er schoon uit.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Wassenaar

07-11-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Veel telefonisch contact gehad. Bleven vriendelijke en hadden zeker een luisterend oor wat de klant te vertellen had. Zaterdag 3 November heen gereden, proefrit gemaakt, namen de tijd voor je, ik was vrij snel tevreden en mijn nieuwe aanwinst gekocht. Zeker een aanrader. Geweldig bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Desiree uit Lichtenvoorde

30-10-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer slechte ervaring. Ik heb hier een Saab cabrio gekocht, nadrukkelijk gevraagd of het dak niet lek was. Dit zou niet het geval zijn.
Eerste regenbui had ik een natte auto, hierna terug geweest naar het bedrijf maar tot op heden geen goede oplossing gekregen


Ferd uit Amsterdam

21-08-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wat een geweldig servicegericht bedrijf!!
Geen praatjes maar doen wat je belooft.
Met name de heer Dennis Hansler, wat een topper!!


Ja, ik beveel dit aan

Daphne uit Deventer

20-08-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb voor afgelopen zomervakantie een auto gehuurd, dit is in samenwerking met de mensen van Grouwstra Auto’s perfect gelopen. Nette afhandeling en kwalitatief goede auto’s. Geen poespas, gewoon goed. Tot de volgende keer!!


Ja, ik beveel dit aan

Wouter uit Groningen

11-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne, eerlijke garage waar men nog oor en oog voor je heeft. Super vriendelijke en open verkoper (Roy) en er was dan ook snel een deal gemaakt! Ondanks een afstandje kom ik hier zeker weer voor onderhoud dan wel de volgende auto.


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Deventer

30-07-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Erg vriendelijk behandeld. Deze mensen hebben gelukkig duidelijk geen dollartekens in hun ogen. Ze staan voor service, zelfs buiten werktijden om. Dat maakt ze betrouwbaar en dat vind ik het allerbelangrijkst.


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Deventer

05-07-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vorig jaar hebben wij een Saab 93 aangeschaft bij Grouwstra. Helaas kreeg de auto wat problemen. Ondanks dat de Bovag garantie voorbij was, werd er niet moeilijk gedaan om de problemen op te lossen. Ondanks dat bleef de Saab het probleem houden. Omdat het langer leek te gaan duren om het euvel te vinden, zijn wij uiteindelijk overeen gekomen om de Saab in te ruilen voor een andere auto. In de tussentijd kregen we keurig een leen auto mee.
Prima service en prettig opgelost! De mensen bij Grouwstra zijn kundig en behulpzaam.


Ja, ik beveel dit aan

Joke uit Deventer

02-07-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Moment van vertrek met onze camper bepakt ....accu volledig leeg.
Gewoon even Dennis bellen. Geen nood, zo sprak hij binnen een uur is het in orde. Hij heeft zijn woorden waar gemaakt. Binnen 45 minuten stond Sebastiaan voor de deur met een nieuwe accu en 15 minuten later waren wij op weg....
Grouwstra ten voeten uit...mannen bedankt!
Met groet, Joke


Ja, ik beveel dit aan

Leroy uit Deventer

06-04-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik had een probleem met me auto en kwam er uiteindelijk zelf niet meer uit en dus naar grouwstra gebracht.
En dankzij hun deskundig en vakkundige monteurs was het probleem zo gevonden en opgelost.
Wat een topservice!!!!
Zeeer tevreden en kom hier zeker terug!


Ja, ik beveel dit aan