Beoordelingen Grouwstra Personen- en Bedrijfsauto's B.V.

9,7
3 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,7
  • Prijs/kwaliteit 9,7
1 t/m 3 van 3 beoordelingen

Steven uit Laren

26-11-2013
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Geweldige service. Mijn Saab had een ingewikkelde storing maar Ge en zijn team bleven zoeken naar oorzaak en lossen het op en berekenen niet alle tijd die er voor nodig was, ongelooflijk! en dat 2 x achter elkaar. Leenauto of thuisbrengen / omruilen geen probleem. Helpen in het weekend of s'avonds,
wat een enthousiasme om klant en auto tevreden te houden. Je zou willen dat alle garages zo zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Teunis uit Deventer

30-05-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekend. Men is heel klantvriendelijk. Ik heb de auto daar gekocht en daarna al 4 jaar in onderhoud. Ik ben zéér tevreden !!!


Ja, ik beveel dit aan

Jurgen uit Arnhem

28-12-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het betreft hier een recensie over Grouwstra aan de Revalstraat, Grouwstra heeft namelijk twee panden.

Na 6 jaar lang een BMW E34 520 met veel plezier te hebben gereden werd het volgens mijn partner tijd voor iets nieuws. Dat probeerde ze al een paar jaar duidelijk te maken, maar ik neem nu eenmaal niet graag afstand van een auto die mij nooit in de steek heeft gelaten. Een deel van die paar jaar gebruikte ik om me te oriënteren op de occasionmarkt. Ik begon bij BMW E39, maar esthetisch vind ik dat een mindere serie, en de E60 lag boven het bedrag wat ik uit wilde geven. Ik kwam via diverse te saaie gezinsauto's bij Saab uit, meer specifiek de 9-3. In eerste instantie proefritten gemaakt bij andere garages (iets meer in de buurt) met een Estate in het bijzonder, en ben in tweede instantie pas bij Grouwstra terecht gekomen. Het kille en wat te zakelijke karakter van de vorige garages stond in contrast met de hartelijke ontvangst bij Grouwstra. In alle rust werd mij een proefrit aangeboden (waar ik voor kwam), terwijl ik tegen sluitingstijd was gearriveerd. Ik kom zelf niet uit Deventer, maar ken de streek enigszins en er werden mij diverse routes gesuggereerd, terwijl mij een kopje koffie werd aangeboden. Het bedrijf zag er net uit, de werkplaats zoals die hoort en al het persoonlijk was gedurende het bezoek vriendelijk. Men nam de tijd voor me, en ik mocht ook de tijd nemen. Men had bovendien ervaring met Saab en hart voor het merk, en dat vind ik een pluspunt. Ik kreeg op voorhand uitleg over de situatie rondom onderdelen van Saab en in die uitleg kreeg ik de indruk dat men met potentiële klanten meedacht, prettig. De benadering van Grouwstra heeft bij mij de doorslag gegeven. Ik kon zonder mij ook maar enigszins opgedrongen te voelen naar huis, maar keerde graag terug. Ik concludeerde dat als ik dan toch afscheid moest nemen van mijn geliefde E34 (mijn eerst zelf gekochte auto) dan zou ik het bij Grouwstra doen.

Ook mijn partner wilde een proefrit maken en viel voor de Sport Sedan. Het was een redelijk luxe uitgevoerde Sedan in ogenschijnlijk prima staat voor een concurrerende prijs. Voor dezelfde prijs had ik elders een Estate kunnen krijgen, maar die was iets minder luxe uitgevoerd. (dat streepte ik tegen elkaar weg). De klantbenadering gaf zeer zeker de doorslag en de 'onderhandelingen' verliepen vervolgens prettig. Kortom, ik ben tot nu toe erg content over deze dealer.


Ja, ik beveel dit aan