Beoordelingen GS Automotive

9,1
135 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9
11 t/m 20 van 135 beoordelingen

Nikolett uit Helmond

08-05-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd ben ik met hun tevreden. Ze zijn snel en vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Anouk uit Helmond

08-05-2019
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Uitstekende service!


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Helmond

06-05-2019
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mooie Ds3 gekocht, na proefrit uiteraard. Kon ivm lage temperatuur de werking van de airco niet testen. Na 3 maanden, toen het eindelijk lekker warm werd, bleek deze niet te werken. Terug voor controle en reparatie. Onderdeel voor mijn kosten, uren voor de garage. Tevreden met deze oplossing omdat we geen garantie hadden. Nu nog testen of alles weer werkt, maar tot nu toe tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Jacqueline uit Helmond

04-05-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Altijd goed!


Ja, ik beveel dit aan

Wiel

28-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: ja goed bedrijf ons netjes behandeld


Ja, ik beveel dit aan

Giandra uit Waalwijk

25-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top!! Geweldige service. Je voelt je gelijk welkom en thuis. Super klantvriendelijk. Niks om te klagen. Ik ben super tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Lottum

20-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De service en ondersteuning van GS Automotive was perfect. Alles het papierwerk werd vakkundig afgehandeld door de medewerkers en de auto werd in de afgesproken staat en zeer snel afgeleverd. Als met al een super garage!


Ja, ik beveel dit aan

Cor uit Helmond

19-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben daar nu onze tweede gebruikte gekocht, Samen met Nick, overeengekomen wat betreft de teruggave vorige auto.We werden er zeer klantvriendelijk geholpen, deskundig, meedenkend, top......Nick neemt alle tijd voor je...Ik zal GS Automotive zeer zeker aanbevelen bij derden....


Ja, ik beveel dit aan

Nelly B

14-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De op internet aangeboden, gebruikte auto viel erg in de smaak. We kregen ruimschoots de tijd om een proefrit te maken. Net bedrijf, geen poeha. Vriendelijke, open en eerlijke verkoper Nick gaf veel vertrouwen. Na akkoord over uiteindelijke aanschaf-en inruilprijs, heb ik de auto na 1 week kunnen ophalen. Hij stond te blinken in de showroom, zo mooi gepoetst ! Ik ben heel blij met mijn auto en beveel het bedrijf iedereen aan.


Ja, ik beveel dit aan

Johan

14-04-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben zeer vriendelijk en goed geholpen door Nick, toen ik langs kwam om te kijken naar een gebruikte auto. Naast de prijs voor de betreffende auto was dat voor mij reden om bij deze garage de auto te kopen.


Ja, ik beveel dit aan