Beoordelingen GS Automotive

9,1
119 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9
11 t/m 20 van 119 beoordelingen

Shusha uit Helmond

18-03-2019
7,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Eerlijke service, goede prijs kwaliteit verhouding


Ja, ik beveel dit aan

Yannick uit Helmond

16-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele goede sociale verkoper heel netjes met de klant omgaand en mooie inrichting en locatie van gebouw


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Helmond

16-03-2019
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Erg goede ervaring mee. Al anderhalf jaar klant bij ze. Vriendelijk, persoonlijk en eerlijk. Rekening valt vaak erg mee. Geen moment gedacht dat ik werd getilt. Heb ik met andere garages, vooral merkdealers wel gehad. Ik kan GS Automotive absoluut aanraden. Deze hoge beoordeling lijkt mss doorgestoken kaart maar het is echt en ik meen het. Ben vaak genoeg belazerd. Dat zullen deze mensen nooit doen.


Ja, ik beveel dit aan

Hemke uit Sint-Oedenrode

16-03-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Truus uit Deurne

15-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een hele fijne ervaring met dit bedrijf.
Nick is een hele fijne verkoper en niks is hem teveel. Alles voor de klant en zijn goede service. Gastvrije kerel.


Ja, ik beveel dit aan

Arturo uit Helmond

02-03-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd goede services


Ja, ik beveel dit aan

Emmy uit Veldhoven

21-02-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn erg vriendelijk en goed geholpen.
We zijn erg blij met de auto die we gekocht hebben.


Ja, ik beveel dit aan

Christian uit Amersfoort

18-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goed, klantvriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Wendy uit Aarle-Rixel

15-02-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed geholpen. Mensen met hart voor de zaak.


Ja, ik beveel dit aan

E. uit Eindhoven

14-02-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Tevreden over GS Automotive.
Moest op korte termijn een afspraak maken wat gelukkig (mede dankzij advies van een bekende) mogelijk was.
Vriendelijk personeel en leenauto op moment van auto in reparatie ook prettig. Geen extra kosten hiervoor.
Tevens geen overbodige reparaties, waardoor onkosten laag blijven, wanneer niet nodig.


Ja, ik beveel dit aan