Beoordelingen GS Automotive

9,1
132 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9
81 t/m 90 van 132 beoordelingen

Marielle uit Helmond

07-09-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Hele goede ervaring, top service! En hele aardige mannen! Werden meteen geholpen toen we belde.
Goede prijs! En super service en aardig dat ze ons thuis brachten zodat we niet hoefde te lopen.


Ja, ik beveel dit aan

Luke uit BEST

07-09-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service, snel geholpen en uitstekende prijs/kwaliteits-verhouding


Ja, ik beveel dit aan

Arthur uit Eindhoven

16-08-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Eerlijk bedrijf, sympathieke mensen


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Helmond

12-08-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: al diverse reparaties laten uitvoeren door dit bedrijf.
altijd wordt dit professioneel en klantvriendelijk gedaan.


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Helmond

12-08-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Onze ervaring is zeer positief.
Wij zijn een bedrijf waarbij mobiliteit van essentieel belang is.
GS Automotive begrijpt dit en gaat hier heel professioneel, deskundig en klantvriendelijk mee om.


Ja, ik beveel dit aan

Marieke uit Helmond

04-08-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Beuningen (gld)

03-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn bij GS Automotive terecht gekomen via de website:Autoscout 24.
We zochten een andere auto ter vervanging van de Suzuki Alto van 16 jaar oud.
Wij zagen daar een witte Fiat Panda staan met bouwjaar 2014 en weinig km's en een voor ons leuke prijs.
Toen hebben we een afspraak gemaakt om een proefrit te maken,werden ontvangen door Dolf die een professionele indruk maakte en vriendelijk overkwam.
Wij kregen de mogelijkheid om een aankoopkeuring te doen,maar mochten ook naar onze eigen garage in Beuningen rijden om de auto te laten checken.
Dit hebben wij gedaan en onze monteur was zeer positief.
Verder kregen wij 4 All seasonbanden en een grote beurt erbij en nog een leuk bedrag voor onze trouwe Suzuki van 16 jaar.
Toen wij de auto (met strik) kwamen ophalen heeft Nick alles netjes afgehandeld en ons het een en ander nog verteld en uitgelegd.



Ja, ik beveel dit aan

KC uit Helmond

01-08-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: prima service en aardige mensen


Ja, ik beveel dit aan

Thirza uit Ermelo

31-07-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel prettig geholpen, zelfs in de avond!


Ja, ik beveel dit aan

David uit Helmond

17-07-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima, gratis leenauto en auto gewassen na reparatie. Betere service dan bij de dealer


Ja, ik beveel dit aan