Beoordelingen GS Automotive

9,1
119 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9
91 t/m 100 van 119 beoordelingen

Peter uit Helmond

14-05-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Snelle service


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Best

13-05-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer goed vriendelijk mensen


Ja, ik beveel dit aan

jan uit helmond

13-05-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Wil uit Helmond

10-05-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Marlene uit Bussum

09-05-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vooraf werd duidelijk aangegeven wat de mankementen van de auto waren, de kosten van reparatie. Hiervoor werd toestemming gevraagd, APK werd ook uitgevoerd. Prima contact en goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Den bosch

05-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede en snelle service,zeer klantvriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Jochem uit Helmond

04-05-2018
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Tim uit Helmond

25-04-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Hier 2/3 maanden geleden een Alfa Romeo 147 gekocht, eerste maanden verbruikte de auto wat redelijk veel benzine en had niet echt " pit ". Na laten meten en kwam uit dat 1 bobine niet wordt gebruikt. Toch eventjes Nick een mailtje gestuurd en het werd allemaal netjes afgehandeld, leen auto meegekregen en volgende dag de auto netjes gemaakt. Onwijs goede service, geen standaard verkoop praat van gladde verkopers, gewoon persoonlijke service zoals het hoort.


Ja, ik beveel dit aan

Loek uit Hoofddorp

09-04-2018
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Wat een leuk ontvangst, super gezellige verkoper ! We kwamen voor de koop van een motor, goed geholpen en we kregen zeker het gevoel dat we hier nog eens terug zouden komen voor de aanschaf van een 2e hands auto.


Ja, ik beveel dit aan

Rik uit EINDHOVEN

05-04-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik zag mijn auto op internet bij GS Automotive. De omschrijving kwam heel goed overeen met hoe de auto er in werkelijkheid uit zag. Dat is wel eens anders. Maar na een kop koffie en een goed gesprek kon in proefrijden. Het gehele proces verliep allemaal netjes en soepel. Ik besloot de auto te kopen. En nog geen moment spijt van gehad!

Ik heb het meest te maken gehad met Nick. Vriendelijk en professioneel maar niet over de top. Dat geeft vertrouwen want anders voelt het nep. Blijf fris en eerlijk dan blijf je tevreden klanten hebben. Net als ik! Ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan