Beoordelingen GS Automotive

9,1
102 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
91 t/m 100 van 102 beoordelingen

Janne uit Helmond

20-02-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Gijs uit Aarle-Rixtel

20-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn bedrijf met fijne mensen


Ja, ik beveel dit aan

Dave uit Helmond

20-02-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Twee jonge en ambitieuze jongemannen die een top service weten af te leveren en altijd klaar staan voor de klant!


Ja, ik beveel dit aan

Roy uit Helmond

20-02-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ongeveer een maand geleden hier een nieuwe auto gekocht. Goede service bij dit bedrijf, vriendelijk en nemen al de tijd. Al met al zeer te vreden over de manier waarop ik mijn auto heb gekocht. Een aanrader !


Ja, ik beveel dit aan

Kevin uit Geldrop

02-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag mijn Seat Leon FR opgehaald bij GS Automotive.Fantastische sportieve auto. Goede service en vriendelijk personeel. Goed autobedrijf,zeker aan te bevelen.


Ja, ik beveel dit aan

K0en

28-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Blij dat ik een beoordeling kan plaatsen, deze jongens verdienen een dikke 10. Ga zo door !


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Bussum

23-11-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mooi om te voelen op welke deskundige en oprechte manier service wordt gegeven!


Ja, ik beveel dit aan

mariska uit boxtel

20-11-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Snel, goede service en betrouwbaar!


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Bakel

17-11-2017
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Pascale uit Helmond

16-11-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top service. Betrokken, geïnteresseerde eigenaren die proberen om een juiste match met jou en je nieuwe auto te vinden. Vriendelijke en kundige mensen. Onderhoud wordt vakkundig gepleegd.


Ja, ik beveel dit aan