Beoordelingen GS Automotive

9,1
136 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9
91 t/m 100 van 136 beoordelingen

Ronald uit Beuningen (gld)

03-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn bij GS Automotive terecht gekomen via de website:Autoscout 24.
We zochten een andere auto ter vervanging van de Suzuki Alto van 16 jaar oud.
Wij zagen daar een witte Fiat Panda staan met bouwjaar 2014 en weinig km's en een voor ons leuke prijs.
Toen hebben we een afspraak gemaakt om een proefrit te maken,werden ontvangen door Dolf die een professionele indruk maakte en vriendelijk overkwam.
Wij kregen de mogelijkheid om een aankoopkeuring te doen,maar mochten ook naar onze eigen garage in Beuningen rijden om de auto te laten checken.
Dit hebben wij gedaan en onze monteur was zeer positief.
Verder kregen wij 4 All seasonbanden en een grote beurt erbij en nog een leuk bedrag voor onze trouwe Suzuki van 16 jaar.
Toen wij de auto (met strik) kwamen ophalen heeft Nick alles netjes afgehandeld en ons het een en ander nog verteld en uitgelegd.



Ja, ik beveel dit aan

KC uit Helmond

01-08-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: prima service en aardige mensen


Ja, ik beveel dit aan

Thirza uit Ermelo

31-07-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel prettig geholpen, zelfs in de avond!


Ja, ik beveel dit aan

David uit Helmond

17-07-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima, gratis leenauto en auto gewassen na reparatie. Betere service dan bij de dealer


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Helmond

11-07-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Top garage!!!
Geweldige service, persoonlijk, deskundig en goedkoop.
Iedereen raad ik deze garage zeker aan!!!


Ja, ik beveel dit aan

Arturo uit HELMOND

05-07-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn ervaring met het bedrijf is zeer positief goede service


Ja, ik beveel dit aan

Harry uit Mierlo

26-06-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service , en wat ze zeggen , doen ze ook . Top


Ja, ik beveel dit aan

andre uit helmond

22-06-2018
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goed geholpen anders was de auto afgekeurd


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Helmond.

21-06-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: In één woord GEWELDIG!!!!!
Ben vandaag geweest voor een beurt aan mijn Astra.
De service, eerlijkheid, oprechtheid en prijs gewoon geweldig.
Nog nooit eerder hier geweest maar ga bij deze garage niet meer weg!!!!
Je wordt als klant zo open ontvangen en behandeld gewoon een verademing.


Ja, ik beveel dit aan

Nils uit Veghel

17-06-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goede service en altijd duidelijk in communicatie


Ja, ik beveel dit aan