Beoordelingen Hans Dekker Automobielen

9,2
21 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 21 beoordelingen

Jennifer uit eindhoven

24-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zéér goede ervaringen met Hans Dekker. Ik ben tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding. Ik kreeg goede service en na de eerste twee weken kon ik terug komen om eventuele mankementjes op te laten lossen. Al met al ben ik zeer tevreden met mijn aankoop !!


Ja, ik beveel dit aan

Samuel uit Wijchen

11-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Krimpen aan den IJssel

07-06-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Hier naar volledige tevredenheid een tweedehands auto gekocht. Dit bedrijf is 90 minuten rijden van mijn woonplaats en het was zeker de moeite waard om deze afstand af te leggen. Ik kreeg een zeer nette prijs voor mijn inruilauto en er is nog vanalles gerepareerd aan de nieuwe auto. In mijn zoektocht naar een nieuwe auto ben ik bij veel bedrijven geweest, maar hier is de klant nog echt koning.

Toen er kort achter elkaar een probleem met de achterruiten ontstond, is de eerste ruit bij hen gemaakt en de tweede ruit bij mij thuis, zodat ik niet nogmaals deze afstand moest afleggen. Wat een service!


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Bunnik

25-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij werden door Hans Dekker hartelijk ontvangen in de nieuwe showroom na het rijden van de test rit hebben wij de auto gekocht. de auto is netjes volgens afspraken afgeleverd. de nazorg is ook uitstekend ivm kleine reparatie, wij ontvingen netjes een leenauto onze ervaringen waren prettig.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Ewijk

05-04-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij hebben een Mercedes bij Hans Dekker gekocht en zijn super tevreden over de auto, de aflevering, alles is correct afgehandeld en de after sales is super, een aantal vrienden en kennissen van ons waren ons al voor gegaan en waren ook erg tevreden.
Hans komt eerlijk en spontaan over en doet echt zijn best voor je.
Zoek je een eerlijke auto bij een eerlijk bedrijf dan is Hans Dekker automobielen zeer aan te raden.


Ja, ik beveel dit aan

Jasper uit Dronten

03-04-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk , voelde door de telefoon meteen vertrouwd , na de ontmoeting bleek niets minder waar


Ja, ik beveel dit aan

Oscar uit Heerhugowaard

29-12-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een goede duidelijke communicatie tijdens de verkoop en een goede service (ook betreft garantie) na de verkoop.


Ja, ik beveel dit aan

Jolante uit Zaltbommel

22-12-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super service! Erg blij met mijn nieuwe auto die me door Hans Dekker Automobielen aanbevolen is. Perfecte match :)


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit Werkendam

20-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Raymond uit Beuningen

15-11-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan