Beoordelingen Hans Dekker Automobielen

9,4
27 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 27 beoordelingen

Roderick uit Zeist

07-05-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Half jaar geleden hebben we hier een Alfa MiTo'otje voor een hele mooie prijs gekocht. Heel vriendelijk geholpen, er werd echt aandacht aan ons besteedt.

Goed, de auto. Een beurt was niet nodig (die had 'ie net gehad) maar de auto is nog even nagekeken, olie vervangen en heeft nieuwe voorbanden gekregen. Ze kwamen 'm ook nog brengen (~100 km verderop). Net geen 6 maanden later (net binnen de garantie) ging de turbo uitlaatgassen lekken (deed het verder prima). Ze weten niet alleen nog wie je bent als je belt (en niet alleen dossier kennis), de turbo is ook nog eens kosteloos vervangen.

Kortom, wij zijn niet alleen blij met onze MiTo, we zijn ook blij dat we'm hier hebben gekocht. Als je op zoek bent naar een auto kan ik niet anders dan aanraden om hier even te gaan kijken. Ik overweeg zelfs om 100 km op en neer te rijden voor onderhoud.

PS: Ik ben zelf niet zo deskundig maar moet een cijfer geven voor deskundigheid (verplicht veld). Dat gezegd hebbende, ze wisten wat ze verkochten en ik heb geen enkele reden om te denken dat ze ondeskundig zijn. Ik hou 1 puntje in voor wat marge.


Ja, ik beveel dit aan

Ger uit Den Bosch

28-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed en hulpvaardig met een goede service


Ja, ik beveel dit aan

Tatjana uit Tiel

15-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De ervaring met Hans Dekker is een genot,
Wat een fijne, prettige man en super service.
Daar kunnen vele bedrijven wat van leren.
Je voelt je hier heel speciaal.


Ja, ik beveel dit aan

Jasper uit Drunen

02-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Service van een niveau waar veel bedrijven nog iets van kunnen leren! Voor mijn vrouw een fiat 500x uit 2016 gekocht. Formeel geen garantie, maar met de bevestiging dat we er wel uitkomen als er iets is. Binnen een week bleek er iets mis met de sproei installatie waardoor er vloeistof in de elektra kwam (geen goede combinatie). Tot twee keer toe zijn ze de auto komen halen in Drunen (100 km) en kregen we een hele nette auto ter vervanging. Alle problemen zijn kosteloos opgelost (en de kosten waren flink) en we hebben de auto uiteindelijk gewassen, afgetankt en met een doos bonbons erbij teruggekregen! Daarnaast bleven de medewerkers gedurende het hele proces hun excuses maken voor de situatie. Oprecht service zoals je die, zeker in de autobranche, vrijwel nooit tegenkomt. Ik zou hier dan ook met een gerust hart nog een auto aankopen en kan hans en zijn medewerkers van harte aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Eindhoven

02-02-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben een ruim half jaar na aankoop terug geweest voor service en deze was ondanks mijn hoge verwachting gezien eerdere service, weer (zelfs nog boven verwachting) goed !! Mijn complimenten voor dit autobedrijf. Ik kom hier graag en vertrouw ze volledig.


Ja, ik beveel dit aan

Alie uit Wijchen

15-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima. Uitstekend


Ja, ik beveel dit aan

Jennifer uit eindhoven

24-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zéér goede ervaringen met Hans Dekker. Ik ben tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding. Ik kreeg goede service en na de eerste twee weken kon ik terug komen om eventuele mankementjes op te laten lossen. Al met al ben ik zeer tevreden met mijn aankoop !!


Ja, ik beveel dit aan

Samuel uit Wijchen

11-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Krimpen aan den IJssel

07-06-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Hier naar volledige tevredenheid een tweedehands auto gekocht. Dit bedrijf is 90 minuten rijden van mijn woonplaats en het was zeker de moeite waard om deze afstand af te leggen. Ik kreeg een zeer nette prijs voor mijn inruilauto en er is nog vanalles gerepareerd aan de nieuwe auto. In mijn zoektocht naar een nieuwe auto ben ik bij veel bedrijven geweest, maar hier is de klant nog echt koning.

Toen er kort achter elkaar een probleem met de achterruiten ontstond, is de eerste ruit bij hen gemaakt en de tweede ruit bij mij thuis, zodat ik niet nogmaals deze afstand moest afleggen. Wat een service!


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Bunnik

25-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij werden door Hans Dekker hartelijk ontvangen in de nieuwe showroom na het rijden van de test rit hebben wij de auto gekocht. de auto is netjes volgens afspraken afgeleverd. de nazorg is ook uitstekend ivm kleine reparatie, wij ontvingen netjes een leenauto onze ervaringen waren prettig.


Ja, ik beveel dit aan