Beoordelingen Happy Carwash Losser B.V.

9,5
20 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,8
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 20 beoordelingen

Mieke uit Borne

29-06-2019
10

Ervaring: Echt super👍👍auto is weer als nieuw zowel van buiten als van binnen. Echte aanrader ! Kom zeker terug.


Ja, ik beveel dit aan

R. uit Losser

10-04-2017
1,0

Ervaring: zéér slecht !!!! Na een VIP behandeling teruggegaan met de klacht dat er veel olie op de lichtmetalen velgen zat .
Men vond dit normaal en kon ik er zo weer afwassen !!!!!
(een beetje bedrijf zou de auto weer even door de wasstraat laten gaan - kost hun niks en ze behouden een tevreden klant..)


Tim uit Oldenzaal

28-10-2016
9,3

Ervaring: Zelfs met de kortingsbon, voor 7,50 euro, top service!


Ja, ik beveel dit aan

D uit Enschede

10-04-2014
10
Ja, ik beveel dit aan

Guido uit Enschede

13-02-2013
9,3

Ervaring: Happy Carwash beschikt over de meest moderne wasstraat vandaag de dag!
Ze werken zoveel mogelijk met milieu vriendelijke producten en recyclen het afvalwater het geen ons erg aanspreekt.
Er stond een vriendelijk deskundig team klaar om onze auto onder handen te nemen. Lekker een bakje koffie aangeboden gekregen.
We zullen zeker terug komen, onze auto was brandschoon.
Zelfs de velgen...


Ja, ik beveel dit aan

autohandel frans buiost uit losser

18-10-2012
10
Ja, ik beveel dit aan

Chiel uit Losser

07-10-2012
10

Ervaring: Super!


Ja, ik beveel dit aan

Ans uit Losser

15-09-2012
8,7

Ervaring: Vriendelijk personeel, zeer hulpvaardig. De auto wordt snel en keurig gewassen.


Ja, ik beveel dit aan

stefan uit Oldenzaal

12-07-2012
10

Ervaring: Top bedrijf! Nette service, de prijs is goed en je krijgt er heel wat voor terug. Netjes!


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Losser

26-04-2012
9,3

Ervaring: Schone auto, wordt nog netjes na de wasstraat afgenomen met een doekje, die service zie je niet veel meer.

Ook na een jaar gebruik te maken van deze wasstraat (elke 4-6 weken erheen) geen noemenswaardige krassen ontdekt die te wijten vallen aan de wasstraat.

Ook op vragen krijg je duidelijk antwoord, en mocht je evt een probleem tegen komen, zijn ze zeer klantvriendelijk ingesteld mbt het oplossen ervan.


Ja, ik beveel dit aan