Beoordelingen Haverkamps Automobielen B.V.

8,6
12 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 12 beoordelingen

Peter uit Hoogeveen

01-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijk. Goed advies. Erg plezierig en ontspannen contact. Zeer tevreden over de aangeschafte auto.


Ja, ik beveel dit aan

Jacques uit Apeldoor

30-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Betrouwbaar en deskundig bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Alphen aan den Rijn

29-05-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Golf GTE gekocht bij Haverkamp en daar heb ik geen spijt van. Mooi bedrijf en prettig geholpen door Rutger.


Ja, ik beveel dit aan

Max

21-12-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerste auto bij dit bedrijf gekocht, ben erg tevreden over de manier waarop ik geholpen ben.
De medewerker die ons hielp was erg vriendelijk dus al met al ben ik erg tevreden met de manier waarop het is gegaan.


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Raalte

20-11-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op een zaterdag om 12 uur in de middag de keuze gemaakt voor een auto en maandag middag de auto rijklaar om meegenomen te worden. top service


Ja, ik beveel dit aan

Stefan uit Deventer

23-10-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: De verkoop verliep goed en ze waren erg flexibel met de inruil van de oude auto. Alles is netjes opgeleverd.


Ja, ik beveel dit aan

Thijs uit Best

16-10-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Nadat mijn bril, bij inruil, in de auto is blijven liggen. Hebben ze mij gebeld en de bril, zonder verdere kosten in rekening te brengen, naar mijn adres verstuurd.
Zeer attent en vriendelijk gebaar.


Ja, ik beveel dit aan

Bertjan uit Utrecht

20-09-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanaf het eerste moment heb ik bij Haverkamp een goed gevoel gehad. Duidelijke foto's van de auto, eerlijk over de staat van onderhoud en (indien aanwezig) eventuele schades of mankementen. What you see is What you get! Thomas is een geweldige vent, komt zn afspraken na en doet wat hij belooft.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-02-2016
6,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk geholpen. Zowel telefonisch vooraf als op de dag dat we naar Teuge reden om de auto te kopen. Helaas hebben we niet goed naar de banden gekeken. De auto is mondeling verkocht met de opmerking dat de banden nog behoorlijk nieuw waren, maar die bleken helemaal op te zijn. Vervanging ging incl. montage richting de €200 per band. Na aandringen is door Haverkamp de keuze geboden tussen twee nieuwe banden, op te halen in Teuge, of €200 retour.


Ja, ik beveel dit aan

John.P uit Amstelveen

12-04-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al jaren komen wij bij de firma Haverkamp in Teuge


Amstelveen, 12 April 2012

De gebroeders Haverkamp en hun medewerkers geven ons vanaf de 1e auto die we daar gekocht hebben een professioneel en vertrouwd gevoel !.

Zij weten hoe ze een tevreden klant kunnen behouden
Sales en een klantvriendelijke aftersales is daar en begrip!
Wij kunnen u aanraden om voor een goede ervaring eens naar Teuge te gaan.

Ludy en John.P Schifflers
Amstelveen


Ja, ik beveel dit aan