Beoordelingen Hazelhoff Vlagtwedde B.V.

8,1
16 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 7,9
1 t/m 10 van 16 beoordelingen

Jan uit Onstwedde

06-11-2016
2,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik heb mijn auto gebracht voor bijvullen airco dit bleek niet het probleem te zijn. Vervolgens moest er 1 onderdeel gerepareerd worden wat ook niet het probleem bleek te zijn. Ze zouden nog 1 onderdeel proberen de volgende dag echter heb ik hier de volgende 2 dagen niets van gehoord. Vervolgens zelf gebeld waren ze het vergeten. Er werd gezegd maar morgen gebeurt het echt. Vervolgens heb ik de auto opgehaald aangezien ik er geen vertrouwen meer in had. Ze zijn mij er niet in tegemoet gekomen. Ik kom er niet meer terug...


Jan

05-11-2016
2,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Joop uit Veelerveen

15-06-2016
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Recentelijk mijn Citro├źn Xsara Picasso 1.8 16V gebracht i.v.m. aircoproblemen. Ventilator op windkracht 10 en met lange ritten is dat geen pretje !
Auto is gerepareerd en airco koelde heerlijk en de ventilator bleef in de auto lekker stil.
De monteurs krijgen alle lof, incl. chef/baas want de afhandeling is wat mij betreft een 9.5 waard ! Prima


Ja, ik beveel dit aan

Gert uit Hoogezand

04-06-2016
4,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Met het bedrijf hazelhoff zelf niet indirect te maken gehad .
Heb mijn auto er laten polijsten poetsen en van binnen schoon, dat is me zwaar tegen gevallen. Contact via hazelhoff gehad en geregeld dat de poetser contact met me op zou nemen met mij. Helaas ik wacht nog.
Het zou wel komen omdat die goede man had geopperd dat hij er eigenlijk niet aan had moeten beginnen en dat de auto niet nog een keer gepolijst kon worden beetje het gevoel gekregen van geld uit mijn portemonnee kloppen.
Nu intussen de auto naar een andere gerenommeerde poetsbedrijf gebracht en hij ziet er uit als nieuw dus het kan wel als je maar verstand van zaken hebt


Jan uit Winschoten

26-04-2016
9,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Uitstekende service en klantvriendelijke personeel.Ook de prijzen die worden gehanteerd zijn goed.Ook de koffie die wordt aangeboden bij het wachten is van goede kwaliteit.


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Blijham

28-07-2015
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goede ervaring met deze garage.
Betaalbare prijzen en geweldige service.
Mensen die met je mee denken en zich niet boven de klant verheven voelen.
Altijd is er koffie en aandacht.


Ja, ik beveel dit aan

Sabrina

27-07-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top service! Nette prijs, overleggen ook altijd als er iets moet gebeuren aan de auto en wat het gaat kosten. Ik ben zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

R

09-03-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ook bereikbaar buiten kantoortijden
Uitstekende service
Heldere afspraken
Klantvriendelijk
Vakkundig


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

31-12-2012
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Auto aangeboden voor groot onderhoud na prijsvergelijking met andere bedrijven, dit is nog gewoon een garage waar groot onderhoud ook echt groot onderhoud is. ze werken niet met "nep" actie's waar je dan later weer op bij moet betalen. gewoon nette prijs tegen het werk wat ze doen.


Ja, ik beveel dit aan

J uit Bourtange

08-04-2011
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan