Beoordelingen Healy Automotive

9,0
102 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 102 beoordelingen

Ronald uit Oegstgeest

14-04-2019
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dhr Healy kende mijn bus goed en wist precies waarop hij moest letten. Hij adviseerde over wat nu vervangen moest worden en wat nog even kon wachten.


Ja, ik beveel dit aan

Fam uit Amstelveen

01-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Kortweg top. Een kleinigheidje met de auto gehad achteraf met de bougies. Dit is top opgelost. We hebben een heerlijke auto eraan over gehouden. We kunnen weer zonder zorgen touren. Bedankt voor de service. Healy automotive zullen wij iedereen aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

Berend uit Nijmegen

28-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een prettig telefonisch contact gehad met Steven en al vrij snel de showroom in Ter Aar bezocht.Kreeg daar een deskundig en bondig advies en kreeg al vrij snel de indruk dat ik hier met een betrouwbaar bedrijf te maken had.Heb een prachtige Mercedes aangeschaft en ben meer dan tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Asch uit Zoetermeer

25-03-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurig geholpen door Steven Healy. We kwamen eigelijk alleen even kijken naar een geadverteerde occasion maar na een proefrit en een inspectie direct tot koop overgegaan. Zonder al te veel poespas en daar hou ik van. Bedankt Healy Automotive!


Ja, ik beveel dit aan

Marchel uit Boskoop

21-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Allebei onze auto's bij Healy Atomorive gekocht en dat naar volle tevredenheid! Zeker aan te raden. Goede verkoopprijzen en reële inruilprijzen. Steven is niet de standaard verkoper maar echt gastheer bij zijn bedrijf en is goed voor zijn klanten, ook in de aftersale. Kortom wij zijn dik tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Mourad uit Beek(Limburg)

19-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring:
Super service .ook na verkoop van auto goeie service en advies..


Ja, ik beveel dit aan

Alex uit Badhoecedorp

06-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit IJsselstein

28-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

A. uit Nuth

24-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Betrouwbaar, vriendelijk, enthousiast en kundig. Een gemoedelijk bedrijf, waar men de tijd voor je neemt.


Ja, ik beveel dit aan

S uit Amsterdam

15-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed, klantvriendelijk, profecioneel,


Ja, ik beveel dit aan