Beoordelingen Healy Automotive

9,0
109 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 109 beoordelingen

Marie uit Frankrijk

04-07-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Romy

12-06-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag mijn nieuwe auto gekocht, goed geinformeerd en geholpen.
Auto zag er mooi uit. Goed onderhouden. Geen rommel.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

12-06-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Marvin uit Den Haag

02-06-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een positieve ervaring achter de rug met Dhr Healy, hij doet wat anderen beloven. De meeste autoverkopers zijn sjacheraars en willen alleen snel geld verdienen over jouw rug maar deze meneer niet. Hij heeft verstand van zaken en is prettig in de omgang en het voelt vertrouwd. Ik kom hier zeker nog eens terug voor een andere occasion. Daarnaast zal ik hem bij bekenden aanbevelen die een auto zoeken.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Bodegraven

01-06-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super ervaring!! Heel vriendelijk en goed geholpen. Kon auto direct meenemen!


Ja, ik beveel dit aan

Desterny uit Alphen aan den Rijn

27-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Fokkelien uit Eerbeek

23-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn zeer goed geholpen en superblij met de auto die wij hebben gekocht een wens van mijn man kwam uit


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Oegstgeest

14-04-2019
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dhr Healy kende mijn bus goed en wist precies waarop hij moest letten. Hij adviseerde over wat nu vervangen moest worden en wat nog even kon wachten.


Ja, ik beveel dit aan

Fam uit Amstelveen

01-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Kortweg top. Een kleinigheidje met de auto gehad achteraf met de bougies. Dit is top opgelost. We hebben een heerlijke auto eraan over gehouden. We kunnen weer zonder zorgen touren. Bedankt voor de service. Healy automotive zullen wij iedereen aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

Berend uit Nijmegen

28-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een prettig telefonisch contact gehad met Steven en al vrij snel de showroom in Ter Aar bezocht.Kreeg daar een deskundig en bondig advies en kreeg al vrij snel de indruk dat ik hier met een betrouwbaar bedrijf te maken had.Heb een prachtige Mercedes aangeschaft en ben meer dan tevreden!


Ja, ik beveel dit aan