Beoordelingen Heger en Veldwijk Automotive

8,7
19 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 19 beoordelingen

Gloria uit Swifterbant

14-06-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Sympatieke, aardige eigenaar. Goed geholpen, goede service. Top! Met goed gevoel auto gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Niek uit Hoogvliet

08-06-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik ben erg positief over dit bedrijf. Beide eigenaars hebben duidelijk een passie voor auto's en voelen de klant erg goed aan. Er wordt met je meegedacht en je niets opgedrongen. Het is een nieuwe en erg nette zaak met mooie occasions. Ik rijd graag een stukje om voor dat extra stukje service en betrouwbaarheid!


Ja, ik beveel dit aan

Gunnar uit Harderwijk

05-06-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een hele deskundige en fijne samenwerking. Er wordt goed geluisterd naar je wensen en zo kom je samen tot de juiste oplossing. De auto is een top staat afgeleverd en de nazorg is ook al top. Ik zou iedereen dit jonge en frisse bedrijf aanraden waar service en klantvriendelijkeheid hoog in het vaandel staan. Niks op aan te merken


Ja, ik beveel dit aan

Wiebe uit Almere

01-06-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk en goed en snel geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

D uit Ijsselmuiden

27-05-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk behulpzaam meedenken met klant
Super goede ervaring


Ja, ik beveel dit aan

Jef uit Zuid beijerland

26-05-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Correct, beleefd, denken mee, komen afspraken na, eigenlijk zoals het hoort natuurlijk, in deze doen ze dat ook, heel erg prettig.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

20-05-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Joris uit Zeewolde

11-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na goed contact en een proefrit, drie dagen later terug voor een tweede proefrit. Besloten de auto te nemen, vlotte, vriendelijke afhandeling en zelfde dag nog auto mee naar huis. Tevens een prachtig bod gekregen voor inruil oude auto. Conclusie: zeer tevreden over dit nog jonge bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Ellen uit Denekamp

09-05-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Wateringen

06-05-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Enthousiast team, klantvriendelijk!


Ja, ik beveel dit aan