Beoordelingen Henk Kuiper Auto's

8,5
503 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 503 beoordelingen

Anoniem

17-01-2018
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Toen ik mijn bij Henk Kuiper Auto's gekochte auto op kwam halen, kreeg ik niet het gevoel dat ik mijn nieuwe auto op kwam halen. Leek meer alsof ik mijn auto kwam halen nadat deze een beurt had gehad: even uitleg van wat er gedaan was. Het had wel wat meer mogen zijn bij het kopen van een bijna nieuwe auto. Het gaat om een groot geld bedrag, maar kreeg niet het gevoel dat het een unieke gebeurtenis is, leek productie werk.


Ja, ik beveel dit aan

S. uit Staphorst

02-01-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Philip uit Naarden

30-12-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top, goede service, vriendelijk personeel


Ja, ik beveel dit aan

Alco uit Meppel

22-12-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Niet eerder zo’n goede service gehad als bij Henk Kuiper. Al jaren mijn vaste adres voor APK, onderhoud, bandenstalling. Het vakmanschap is sowieso erg goed, maar de extra service die ze bieden maakt het af. Prijs kwaliteit is ook erg goed, en communicatie tijdens onderhoud is top. Super!


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Staphorst

17-12-2017
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Zelhem

16-12-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Dik uit IJSSELMUIDEN

13-12-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een klantvriendelijk bedrijf waar je vakkundig geholpen wordt zowel bij de aankoop als bij eventuele problemen kortom eeniet aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Poortugaal

13-12-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Zwolle

09-12-2017
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: De ervaringen met dit bedrijf zijn prima. Ze staan altijd voor ons klaar. Het gaat altijd op een rustige en uitermate klantvriendelijke manier.
Bij schade of onderhoud wordt altijd duidelijk verklaard, wat er aan de hand is. Kortom een zeer prettig en deskundig bedrijf,


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Noordbroek

30-11-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan