Beoordelingen Henk Kuiper Auto's

8,5
521 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 521 beoordelingen

Wesley uit Oud-Beijerland

17-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In november een VW Polo gekocht en nog steeds super blij. Vriendelijk personeel en goede service ook na de aankoop.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Amersfoort

13-04-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bij Henk Kuiper een VE Tiguan gekocht. Uitermate vriendelijk geholpen, servicegericht en, ook niet onbelangrijk, een erg goede auto gekocht!


Ja, ik beveel dit aan

Sylvia uit Raalte

09-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-04-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


sjmm uit Gemert

20-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-03-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke en hulpvaardige ontvangst. Luisterend oor voor de klant. Deskundige voorlichting. Betrouwbare indruk. Prettige onderhandeling inruil auto. Transparant t.o.v. aanbod. After sales: uiterst behulpzaam


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Roermond

15-03-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Correcte behandeling, komen na wat ze beloven, prima service en zeer tevreden over de gekochte auto.


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Emmen

02-03-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ervaring met deze firma, exclusieve / nette autos


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Assen

02-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben zeer goede ervaring met Henk Kuiper na aankoop van onze auto waren de sierstrips van de auto wat aangetast geen probleem werd keurig opgelost en wij kregen een nette leenauto mee super service


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

26-02-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan