Beoordelingen Hentra Auto's

9,0
48 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 48 beoordelingen

H uit Sittard

10-07-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gastvrij no-nonse en eerlijk. What you see is what you get met ruimte voor een eventuele inruiler. De auto werd zeer netjes met een nieuwe apk, beurt, volle tank en dito bos bloemen voor de vrouw afgeleverd. Vooralsnog erg tevreden en zeker het bezoeken waard, ook als je er een paar extra kilometers voor moet rijden.


Ja, ik beveel dit aan

henk uit zuidwolde

30-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: auto gekocht vw tiguan

na een half jaar ging er iets stuk

prima opgelost en netjes gemaakt

top bedrijf en prima service


Ja, ik beveel dit aan

Adri uit Nijverdal

17-02-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: No nonsens bedrijf met goed en breed aanbod van mooie occasions. Zeer correct en service gericht. Absoluut de moeite waard om te bezoeken als je op zoek bent naar je volgende auto.


Ja, ik beveel dit aan

S uit Joure

24-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie Audi A3 gekocht. Netjes afgeleverd en prima service, zelfs na de koop.


Ja, ik beveel dit aan

Enno uit Zwartsluis

12-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gelukkig nog een bedrijf waar de klant voorop staat ! Jongens die verstand van verkoop en onderhoud hebben. Mooi net jong bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

26-11-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

28-09-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: VW Polo gekocht: we werden vriendelijk te woord gestaan. Er was goed te onderhandelen. En bij de aflevering bleek er zelfs nog méér gedaan te zijn dan afgesproken!! (Nieuwe achterbanden, ruitenwissers, e.d.)


Ja, ik beveel dit aan

Jelmer uit Haskerdijken

21-09-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Deze week een mooie BMW 1 serie opgehaald..nette zaak,aardige verkopers en goede service.zeker een kijkje waard!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Terband

30-08-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ervaring: Gevonden via marktplaats,en na contact een prima auto gekocht.( mooie Audi Q5 )
met een service van een stel vriendelijke en leuke jongens.

👍👍


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Ommen

17-08-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Onderweg auto pech, dit door de jongens perfect opgelost.
Andere auto gestuurd en onze in de vakantie gerepareerd.
Alleen maar top, mag ook wel is gezegd worden.


Ja, ik beveel dit aan