Beoordelingen Hilger Autobedrijf

9,8
12 beoordelingen
  • Service 9,9
  • Deskundigheid 9,8
  • Prijs/kwaliteit 9,8
1 t/m 10 van 12 beoordelingen

mariska uit dordrecht

14-01-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Yvonne uit Dordrecht

03-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een eerlijk en meedenkende garage!


Ja, ik beveel dit aan

Nico uit Sliedrecht

13-02-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fijn en eerlijk bedrijf dat mee denkt en met veel geduld ook lastige problemen weet op te lossen.


Ja, ik beveel dit aan

daniel uit zwijndrecht

21-12-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer fijne en goede ervaring


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Dordrecht

17-08-2015
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Kevin uit Alblasserdam

26-06-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heel goed bedrijf en de mensen weten precies waar het over gaat. Ik kom er graag en zou ook niet zomaar naar een ander toe gaan.


Ja, ik beveel dit aan

jolanda uit den haag

17-06-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: wat een SUPER bedrijf! Iedereen zou naar hun toe moeten gaan. Heel vakbekwaam, geduldig, vriendelijk enz. Ga absoluut naar hun toe als u iets heeft met u auto en u zult er geen spijt van krijgen.


Ja, ik beveel dit aan

Albert uit Alblasserdam

22-03-2013
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Kom er al van het begin.
Heb nog nooit een klacht gehad.


Ja, ik beveel dit aan

hans uit zwijndrecht

24-11-2012
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goed en betrouwbaarbedrijf zo niet meer zo gauw naar een
andere gaan . deze mensen doen hun werk goed en de service is ook toppie .


Ja, ik beveel dit aan

Krishen uit Dordrecht

18-04-2012
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: vakbekwaam, vakkundig, eerlijk, gewoonweg een top en betrouwbare garage.
Vergeleken bij de andere "bovag"garage`s in Dordrecht is Hilger
de betrouwbaarste garage.
Voor mijn auto (Jaguar) was er geen dealer garage in dordrecht, na bijna alle garage`s bezocht te hebben, kwam ik bij toeval bij Hilger aan.
Sindsdien (6 jaar) qua service, apk, reparaties etc. bij hun gebleven.
Als ik mag aanbevelen, je kan eens proberen bij een reparatie oid bij hun te gaan. Je zou versteld staan!!!!
Echt top.


Ja, ik beveel dit aan