Beoordelingen HJM Mulder Auto's

9,0
39 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 39 beoordelingen

Martijn uit Lelystad

10-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super fijne verkoper. Reageert snel, is eerlijk en absoluut geen praatjes of valse beloftes. Wij hebben een Golf 6 gekocht uit 2011. De auto is werkelijk als nieuw en rijd geweldig. Zoals het er nu uitziet ga ik voor een volgende auto weer naar Apeldoorn.


Ja, ik beveel dit aan

Turgay uit Deventer

02-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk en een vertrouwelijk bedrijf. Zeker een aanrader in Apeldoorn.


Ja, ik beveel dit aan

Caroline uit Naaldwijk

28-03-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie tweedehands auto gekocht, waar we heel blij mee zijn. Je wordt eerlijk behandeld en alles gaat in goed vertrouwen! Fijn dat het ook nog op deze manier kan!


Ja, ik beveel dit aan

Mascha uit Overdinkel

01-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Fijn geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Frits uit Linne

06-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week een mooie Pontiac Firebird gekocht bij dit autobedrijf. Heel gemoedelijk,geen maatpak,gewone man met verstand van zaken. Mooie deal kunnen maken. De foto's op de site komen overeen met de werkelijkheid. Top! Kortom een aanrader. Thanks Hendrikus.


Ja, ik beveel dit aan

Robbin uit Utrecht

21-11-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prettig, vriendelijk en eerlijk.


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Apeldoorn

20-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Waren opzoek naar een goede tweedehandse opel vectra en gevonden bij autobedrijf hmj mulder wij zijn zeer deskundig geholpen en alle tijd voor ons gemaakt ik raad dit autobedrijf zeker weten aan onder een bakje koffie alles geregeld door deze autobedrijf volgende auto gaan we zeker ook hier weer kopen!!


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Ede

16-10-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

d uit amsterdam

04-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Blij met mijn nieuwe auto, heel vriendelijk bedrijf waar je nog normaal geholpen word en er tijd voor je genomen word. aanrader!!


Ja, ik beveel dit aan

Mario uit Zutphen

19-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Onlangs een Hyundai bij dit topbedrijf gekocht. Bij thuiskomst bleek een lamp het niet te doen en de temperatuur liep op gelijk gebeld en het antwoord was we komen hem morgenvroeg ophalen en s’middags weer netjes thuis brengen en dat werd ook gedaan👍👍maar het oplopen van de temperatuur was echter niet verholpen Toen er de volgende dag mee gingen rijden liep de temperatuur weer op en weer gebeld en het antwoord was weer we komen hem morgen weer ophalen en s’middags weer thuis terug brengen en weer dat weer netjes gedaan👍👍nu maar hopen als het goed blijft anders moest ik weer gelijk bellen. Echt een topbedrijf een van de weinige in Apeldoorn. Als ik weer een andere auto ga kopen ga ik weer eerst bij dit bedrijf kijken. Nogmaals een superbedrijf. Ga zo door een dikke pluim


Ja, ik beveel dit aan