Beoordelingen HJM Mulder Auto's

9,0
35 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 35 beoordelingen

Frits uit Linne

06-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week een mooie Pontiac Firebird gekocht bij dit autobedrijf. Heel gemoedelijk,geen maatpak,gewone man met verstand van zaken. Mooie deal kunnen maken. De foto's op de site komen overeen met de werkelijkheid. Top! Kortom een aanrader. Thanks Hendrikus.


Ja, ik beveel dit aan

Robbin uit Utrecht

21-11-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prettig, vriendelijk en eerlijk.


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Apeldoorn

20-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Waren opzoek naar een goede tweedehandse opel vectra en gevonden bij autobedrijf hmj mulder wij zijn zeer deskundig geholpen en alle tijd voor ons gemaakt ik raad dit autobedrijf zeker weten aan onder een bakje koffie alles geregeld door deze autobedrijf volgende auto gaan we zeker ook hier weer kopen!!


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Ede

16-10-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

d uit amsterdam

04-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Blij met mijn nieuwe auto, heel vriendelijk bedrijf waar je nog normaal geholpen word en er tijd voor je genomen word. aanrader!!


Ja, ik beveel dit aan

Mario uit Zutphen

19-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Onlangs een Hyundai bij dit topbedrijf gekocht. Bij thuiskomst bleek een lamp het niet te doen en de temperatuur liep op gelijk gebeld en het antwoord was we komen hem morgenvroeg ophalen en s’middags weer netjes thuis brengen en dat werd ook gedaan👍👍maar het oplopen van de temperatuur was echter niet verholpen Toen er de volgende dag mee gingen rijden liep de temperatuur weer op en weer gebeld en het antwoord was weer we komen hem morgen weer ophalen en s’middags weer thuis terug brengen en weer dat weer netjes gedaan👍👍nu maar hopen als het goed blijft anders moest ik weer gelijk bellen. Echt een topbedrijf een van de weinige in Apeldoorn. Als ik weer een andere auto ga kopen ga ik weer eerst bij dit bedrijf kijken. Nogmaals een superbedrijf. Ga zo door een dikke pluim


Ja, ik beveel dit aan

klaas uit twello

24-08-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: bedankt hendrikus voor een goede aankoop van mijn nieuwe volkswagen polo. Wij zijn er erg blij mee en komen zeker over een aantal jaar terug. Een aan te bevelen bedrijf waar je normaal en deskundig geholpen word.


Ja, ik beveel dit aan

H.A. uit Zutphen

29-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bijzonder vriendelijk en deskundig.


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Enschede

28-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer plezierig! Ruime openingstijden en gemakkelijk in de communicatie!


Ja, ik beveel dit aan

Klaas uit Veendam

14-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Citroën Jumper gekocht
Netje geholpen en super auto


Ja, ik beveel dit aan