Beoordelingen HJM Mulder Auto's

9,0
33 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 33 beoordelingen

Mark uit Apeldoorn

20-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Waren opzoek naar een goede tweedehandse opel vectra en gevonden bij autobedrijf hmj mulder wij zijn zeer deskundig geholpen en alle tijd voor ons gemaakt ik raad dit autobedrijf zeker weten aan onder een bakje koffie alles geregeld door deze autobedrijf volgende auto gaan we zeker ook hier weer kopen!!


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Ede

16-10-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

d uit amsterdam

04-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Blij met mijn nieuwe auto, heel vriendelijk bedrijf waar je nog normaal geholpen word en er tijd voor je genomen word. aanrader!!


Ja, ik beveel dit aan

Mario uit Zutphen

19-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Onlangs een Hyundai bij dit topbedrijf gekocht. Bij thuiskomst bleek een lamp het niet te doen en de temperatuur liep op gelijk gebeld en het antwoord was we komen hem morgenvroeg ophalen en s’middags weer netjes thuis brengen en dat werd ook gedaan👍👍maar het oplopen van de temperatuur was echter niet verholpen Toen er de volgende dag mee gingen rijden liep de temperatuur weer op en weer gebeld en het antwoord was weer we komen hem morgen weer ophalen en s’middags weer thuis terug brengen en weer dat weer netjes gedaan👍👍nu maar hopen als het goed blijft anders moest ik weer gelijk bellen. Echt een topbedrijf een van de weinige in Apeldoorn. Als ik weer een andere auto ga kopen ga ik weer eerst bij dit bedrijf kijken. Nogmaals een superbedrijf. Ga zo door een dikke pluim


Ja, ik beveel dit aan

klaas uit twello

24-08-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: bedankt hendrikus voor een goede aankoop van mijn nieuwe volkswagen polo. Wij zijn er erg blij mee en komen zeker over een aantal jaar terug. Een aan te bevelen bedrijf waar je normaal en deskundig geholpen word.


Ja, ik beveel dit aan

H.A. uit Zutphen

29-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bijzonder vriendelijk en deskundig.


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Enschede

28-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer plezierig! Ruime openingstijden en gemakkelijk in de communicatie!


Ja, ik beveel dit aan

Klaas uit Veendam

14-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Citroën Jumper gekocht
Netje geholpen en super auto


Ja, ik beveel dit aan

N uit Lelystad

08-07-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eind maart een 2e hands auto (Huyndai i30) gekocht bij HJM Mulder, zeer vriendelijk en een goede deal kunnen maken met inruil. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Na 3 maanden hadden wij een probleem met auto en na contact opgenomen te hebben met Mulder heeft hij dit probleem keurig opgelost. Dus in aftersales ook een dikke 10!!


Ja, ik beveel dit aan

Serge uit Rotterdam

28-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede ervaring gehad met HJM Mulder Auto's. Klantvriendelijk en behulpzaam! Ik ben zeer tevreden met de auto die ik bij HJM Mulder Auto's heb gekocht. De volgende keer als ik weer een auto moet aanschaffen dan kijk ik als eerst bij HJM Mulder Auto's. Een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan