Beoordelingen Hoekstra Verkeersopleidingen

8,5
49 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 49 beoordelingen

John uit Alkmaar

15-08-2016
9,7

Ervaring: Mijn BE rijbewijs snel gehaald. Goede opleiding en in 1 x geslaagd. Uitstekend bedrijf. Ik had mijn vrachtwagen en motorrijbewijs al bij Hoekstra gehaald.


Ja, ik beveel dit aan

Joël uit Ursem

24-02-2016
8,7

Ervaring: trekkerrijbewijs


Ja, ik beveel dit aan

Annette uit Winkel

21-02-2016
10

Ervaring: Fantastisch ik raad het iedereen aan, Mijn rijbewijs in korte tijd gehaald super. Prima rijles gehad


Ja, ik beveel dit aan

Sue-laine uit Heerhugowaard

16-02-2016
7,7

Ervaring: Ik ben erg tevreden over de begeleiding die ik bij Hoekstra heb gehad. De mensen die daar werken zijn vriendelijk en erg betrokken.


Ja, ik beveel dit aan

Nienke uit Schermerhorn

11-02-2016
6,7
Ja, ik beveel dit aan

Theun uit Heerhugowaard

07-02-2016
8,3

Ervaring: Prima opleiding gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Björn uit STOMPETOREN

07-02-2016
10
Ja, ik beveel dit aan

Sylvia uit Alkmaar

24-07-2015
9,3

Ervaring: Voor mijn Code 95 pakket wilde ik een aantal onderdelen samenstellen (VCA-vol, BHV, heftruck en het nieuwe rijden), daar werd ik Top in begeleid door Opleidingsadviseur Stef Visser en de administratie.
Ik wilde een combinatie pakket volgen i.v.m. solliciteren waarbij
VCA-vol, BHV en Heftruck een belangrijk item zijn.
Hierdoor is mijn kans op een baan 80% vergroot en ben hiervoor Hoekstra Verkeersopleidingen ontzettend dankbaar.

Groetjes, Sil


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Alkmaar

22-02-2015
9,3
Ja, ik beveel dit aan

elze uit alkmaar

05-11-2014
8,0
Ja, ik beveel dit aan