Beoordelingen Hoekstra Verkeersopleidingen

8,4
56 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 7,9
1 t/m 10 van 56 beoordelingen

Anoniem

21-09-2018
2,7

Ervaring:
Erg slechte rijschool, wilde mijn lessen zo snel mogelijk achter elkaar om snel me rijbewijs te hebben en vervolgens heb ik een les omde week, ook zijn ze vaak totaal onbereikbaar om een les te verplatsen en als je ze dan een dag voor je les eindelijk te pakken krijg en dan zeggen ze dat je te laat bent en je les kwijt bent, ook als je vraagt om je lessen in de middag te krijgen plannen ze je in om 8 uur in de ochtend, het enige wat wel goed was is de instructuur. 3/10 totaal geen aanrader


Daan

05-09-2018
10
Ja, ik beveel dit aan

Nick uit De rijp

11-06-2018
8,3

Ervaring: Fijne instructeurs die je goed op de hoogte houden.


Ja, ik beveel dit aan

David uit Alkmaar

30-04-2018
9,7

Ervaring: Ik als 28 jarige die al behoorlijk wat rijscholen gezien had, op zaterdagmiddag binnengelopen bij Hoekstra voor een In-test. Wel eerst afspraak gemaakt en aangegeven dat ik een ervaren, rustige en bovendien zeer deskundige zoek. Geen joch van 30 die je door je cursus heen jaagt! Rene was tijdens mijn lessen heel erg bezig met mij beter maken en vooral rust toe te passen in mijn rijden. Nogmaals, bedankt René voor de leerzame en humorvolle lessen! David


Ja, ik beveel dit aan

Mirelle uit Heerhugowaard

21-11-2017
10

Ervaring: Echt top! Voorjaar binnen komen lopen met de vraag kan ik voor de zomer mijn motor rijbewijs hebben? Ja dat kan zeker. Met goede/ vrolijke hulp en communicatie aan de balie alles uitgestippeld en tussentijds bij kunnen stellen. Ze zullen je nooit express voor teveel lessen laten komen. Maar ook waken voor te weinig zodat je niet zakt. Erg fijn af en toe een andere instructeur die toch weer anders naar je kijkt en motiveert. Serieus en bekwaam top! Heb een hele zomer van mijn in 1 x behaalde motor rijbewijs kunnen genieten. Dank jullie wel. Ook niets gemerkt van de verhuizing tijdens mijn lessen.


Ja, ik beveel dit aan

N.v.t

08-11-2017
2,0

Ervaring: Slecht vooral contact


Patrick uit Schagerbrug

17-09-2017
8,7

Ervaring: Top kan niks anders zeggen!


Ja, ik beveel dit aan

John uit Alkmaar

15-08-2016
9,7

Ervaring: Mijn BE rijbewijs snel gehaald. Goede opleiding en in 1 x geslaagd. Uitstekend bedrijf. Ik had mijn vrachtwagen en motorrijbewijs al bij Hoekstra gehaald.


Ja, ik beveel dit aan

Joël uit Ursem

24-02-2016
8,7

Ervaring: trekkerrijbewijs


Ja, ik beveel dit aan

Annette uit Winkel

21-02-2016
10

Ervaring: Fantastisch ik raad het iedereen aan, Mijn rijbewijs in korte tijd gehaald super. Prima rijles gehad


Ja, ik beveel dit aan