Beoordelingen Holiday Sport B.V.

9,1
371 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 371 beoordelingen

Robert & Cis uit Molenhoek

20-01-2019
9,0

Ervaring: De grote schade aan onze caravan is perfect hersteld, zeer prettig bedrijf, uitstekende service, zeer klantgerichte medewerkers!


Reden van bezoek Onderhoud en/of APK|Reparatie en/of Schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Vries

28-12-2018
9,7

Ervaring: Nadat we 5 jaar met de tent op vakantie waren geweest, gingen we op zoek naar een 2e hands caravan. Zeer correct geholpen, goed kunnen onderhandelen over de prijs en bovenal geholpen of we een nieuwe caravan hadden gekocht. Echt top geholpen. Een aanrader.


Reden van bezoek Aankoop caravan, camper of vouwwagen


Ja, ik beveel dit aan

harry uit terherne

07-12-2018
8,7

Ervaring: Prettige, deskundige verkoopafdeling.Er wordt nagekomen wat is afgesproken.


Reden van bezoek Aankoop caravan, camper of vouwwagen


Ja, ik beveel dit aan

John uit Fundu Moldovei

01-12-2018
9,7

Ervaring: Zeer prettig bedrijf waar iedereen zich realiseert dat de klant uitijndelijk het salaris betaalt. Dat uit zich in een zeer klantgerichte mentaliteit zonder kleverig te worden. Goede (ook onderlinge) sfeer.
Deskundig, meedenken, service en een zeer goede ondersteuning, ook na de aankoop.


Reden van bezoek Aankoop caravan, camper of vouwwagen


Ja, ik beveel dit aan

Gé uit OLST

01-12-2018
10

Reden van bezoek Aankoop caravan, camper of vouwwagen


Ja, ik beveel dit aan

Berry uit RHEDEN

14-11-2018
9,0

Ervaring: A bon vin, point d'enseigne !


Reden van bezoek Aankoop caravan, camper of vouwwagen


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Koog aan de Zaan

09-11-2018
9,0

Ervaring: Ik ben uiterst correct, vriendelijk en ( voor zover ik dan kan beoordelen) deskundig geholpen.


Reden van bezoek Aankoop caravan, camper of vouwwagen


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Twello

03-11-2018
8,7

Reden van bezoek Aankoop caravan, camper of vouwwagen


Ja, ik beveel dit aan

jo uit horst limburg

31-10-2018
8,0

Ervaring: Dit was voor ons de eerste keer dat we er kwamen.
zijn zeer vriendelijk ontvangen.
En hebben n mooie caravan gekocht .


Reden van bezoek Aankoop caravan, camper of vouwwagen


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit ZUTPHEN

30-10-2018
9,0

Ervaring: Tijdens en voorafgaand aan de aankoop van onze caravan zijn we op een zeer prettige manier te woord gestaan door Berry Holtslag. Er was sprake van een ongedwongen sfeer, vragen werden deskundig beantwoord en de caravan werd tip-top afgeleverd.


Reden van bezoek Aankoop caravan, camper of vouwwagen


Ja, ik beveel dit aan