Beoordelingen Holiday Sport B.V.

9,1
392 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 392 beoordelingen

Leendert uit Doetinchem

10-05-2019
8,0

Ervaring: We zijn zeer teveden over de begeleidng bij de aankoop van onze nieuwe caravan!
We zijn er super blij mee en hopen er lang plezier van te hebben.
.Alles is naar tevredenheid afgehandeld.


Reden van bezoek Aankoop in kampeer winkel|Aankoop caravan, camper of vouwwagen


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Enschede

10-05-2019
9,0

Ervaring: Uitermate goed geholpen.
Klantvriendelijk, deskundig. Niet het gevoel dat me iets wordt aangepraat.
TIP: ik zou standaard een formulier meegeven met het werkelijk gewicht van de caravan bij aflevering.
Ik had daar om gevraagd, er werd een notitie gemaakt, maar bij de aflevering was ik zo enthousiast, dat ik er zelf op dat moment niet meer aandacht.


Reden van bezoek Aankoop caravan, camper of vouwwagen


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Den Haag

03-05-2019
9,7

Ervaring: Ik kom al heel wat jaren bij HS n ook nu weer bij de aanschaf van nieuwe voortent. Zeer kundig en prettig geadviseerd en geholpen door Toon. Prettige mensen daar in Lochem, mooi bedrijf, enorme keuze met goeie spullen. Aanrader.


Reden van bezoek Aankoop in kampeer winkel|Aankoop caravan, camper of vouwwagen|Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Peter en Marijke uit 2411 AT Bodegraven

01-05-2019
9,3

Ervaring: Heel fijn bedrijf met zeer goede service
Hier onze eerste caravan gekocht (tweedehands)
Wat kleine mankementen werden prima en snel verholpen
Zeer vriendelijke mensen die nog de tijd voor je nemen
Voor ons niet naast de deur maar is de reisafstand zeker waard


Reden van bezoek Aankoop in kampeer winkel|Aankoop caravan, camper of vouwwagen|Reparatie en/of Schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

T uit Biert

24-04-2019
8,7

Ervaring: Prettig contact, deskundig personeel en zeer goede afhandeling en levering nieuwe caravan. Top.


Reden van bezoek Aankoop caravan, camper of vouwwagen


Ja, ik beveel dit aan

Henri uit Markelo

24-04-2019
7,7

Ervaring: Prima


Reden van bezoek Aankoop caravan, camper of vouwwagen


Ja, ik beveel dit aan

Bert en Jet uit Hengelo o

22-04-2019
10

Ervaring: Zeer prettig geholpen. Er wordt echt tijd genomen voor een gesprek, zeer zeker geen verkooppraatje, maar oprechte belangstelling. De uitleg over het zo optimaal kunnen benutten van de mogelijkheden die onze aangeschafte caravan bied, was duidelijk en uitgebreid. Ook hier werd weer veel tijd voor genomen!


Reden van bezoek Aankoop caravan, camper of vouwwagen


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Didam

20-04-2019
10

Ervaring: De is de tweede nieuwe caravan die wij hier hebben gekocht. Geweldig en deskundig personeel. De klant is hier nog belangrijk. Topbedrijf tot u toe dan .....


Reden van bezoek Aankoop caravan, camper of vouwwagen


Ja, ik beveel dit aan

Wil uit Zelhem

19-04-2019
8,0

Ervaring: Onze caravan voor het eerst een onderhoudsbeurt gehad.
Alles naar wens geregeld.
Uitstekende service een betrouwbare indruk gekregen.


Reden van bezoek Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Aard uit Laren

12-04-2019
8,0

Reden van bezoek Aankoop caravan, camper of vouwwagen


Ja, ik beveel dit aan