Beoordelingen Holiday Sport B.V.

9,1
378 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 378 beoordelingen

H uit Aalten

16-03-2019
10

Ervaring: Positief. Vriendelijke ontvangst, goede voorlichting, tijd voor de klant, correcte afhandeling van de aankoop van een caravan.


Reden van bezoek Aankoop caravan, camper of vouwwagen


Ja, ik beveel dit aan

Gert uit Zutphen

16-03-2019
10

Reden van bezoek Aankoop caravan, camper of vouwwagen


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Ruurlo

23-02-2019
8,3

Ervaring: Al de keren dat wij dit bedrijf hebben bezocht zijn we keurig en vooral vriendelijk ontvangen. De aankoop van onze caravan, en de inruil van onze oude caravan is probleemloos verlopen.


Reden van bezoek Aankoop caravan, camper of vouwwagen


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Zieuwent

20-02-2019
9,0

Reden van bezoek Aankoop caravan, camper of vouwwagen


Ja, ik beveel dit aan

Fam uit Ruurlo

19-02-2019
10

Ervaring: SUPER,gewoon SUPER


Reden van bezoek Aankoop caravan, camper of vouwwagen


Ja, ik beveel dit aan

hilde uit goor

06-02-2019
9,0

Ervaring: wij hebben er onze caravan gekocht en de oude ingeruild. We zijn erg goed vriendelijk en vakkundig geholpen.
Ze namen alle tijd. zowel bij kopen als bij ophalen. echt een aanrader


Reden van bezoek Aankoop caravan, camper of vouwwagen


Ja, ik beveel dit aan

Harry uit Ommen

06-02-2019
9,0

Ervaring: zeer goed


Reden van bezoek Aankoop caravan, camper of vouwwagen


Ja, ik beveel dit aan

Robert & Cis uit Molenhoek

20-01-2019
9,0

Ervaring: De grote schade aan onze caravan is perfect hersteld, zeer prettig bedrijf, uitstekende service, zeer klantgerichte medewerkers!


Reden van bezoek Onderhoud en/of APK|Reparatie en/of Schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Vries

28-12-2018
9,7

Ervaring: Nadat we 5 jaar met de tent op vakantie waren geweest, gingen we op zoek naar een 2e hands caravan. Zeer correct geholpen, goed kunnen onderhandelen over de prijs en bovenal geholpen of we een nieuwe caravan hadden gekocht. Echt top geholpen. Een aanrader.


Reden van bezoek Aankoop caravan, camper of vouwwagen


Ja, ik beveel dit aan

harry uit terherne

07-12-2018
8,7

Ervaring: Prettige, deskundige verkoopafdeling.Er wordt nagekomen wat is afgesproken.


Reden van bezoek Aankoop caravan, camper of vouwwagen


Ja, ik beveel dit aan