Beoordelingen Holiday Sport B.V.

9,1
354 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 354 beoordelingen

Klaasje en Henk uit Eerbeek

15-09-2018
9,0

Reden van bezoek Aankoop in kampeer winkel|Aankoop caravan, camper of vouwwagen


Ja, ik beveel dit aan

Guido uit Deventer

09-09-2018
8,7

Reden van bezoek Aankoop in kampeer winkel|Aankoop caravan, camper of vouwwagen


Ja, ik beveel dit aan

Herman en Angelica uit Didam

03-09-2018
10

Ervaring: We kochten er altijd al de vakantieboeken omdat Holliday sport daarin een enorme keuze heeft. We hebben nu een nieuwe caravan gekocht en we zijn prima geholpen zowel tijdens de koop, de aflevering maar ook voor kleine dingen uit de winkel. Altijd is er vakkundige informatie en altijd is er koffie.


Reden van bezoek Aankoop in kampeer winkel|Aankoop in wandel en reiswinkel|Aankoop caravan, camper of vouwwagen


Ja, ik beveel dit aan

Fam. uit Deventer

02-09-2018
9,7

Ervaring: zeer transparant en klant vriendelijk. Holiday Sport doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Wij hebben het als erg prettig ervaren om hier een caravan te kopen


Reden van bezoek Aankoop caravan, camper of vouwwagen


Ja, ik beveel dit aan

Fam uit Nispen

01-09-2018
10

Ervaring: Super zo we daar omtvangen en geholpen zijn. Caravan ongezien gekocht en ze maken alles waar wat ze zeggen.
Complimeneten aan Ferry en zijn team.


Reden van bezoek Aankoop caravan, camper of vouwwagen


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Oud-Beijerland

24-08-2018
8,0

Ervaring: Hebben al enkele jaren goede ervaring met Holiday sport. Worden altijd prettig en als klant behandeld.


Reden van bezoek Aankoop caravan, camper of vouwwagen


Ja, ik beveel dit aan

Fam. uit Noordijk

23-08-2018
8,7

Ervaring: Wij hebben een caravan (occasion) gekocht en bij de aanschaf had men alle tijd voor ons ondanks dat het er erg druk was, we mochten voordat we de caravan op naam kregen de voortent al bij hun op het terrein opzetten. De service is echt top want toen we de caravan eenmaal thuis hadden en de koelkast niet naar behoren bleek te werken is er tot 3 keer toe iemand bij ons aan huis geweest om te helpen( zelfs op z'n vrije zaterdag), en inmiddels werkt de koelkast prima. Holiday Sport ga zo door!!! we hebben een prima eerste vakantie gehad met onze caravan.


Reden van bezoek Aankoop in kampeer winkel|Aankoop caravan, camper of vouwwagen


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Zutphen

23-08-2018
9,0

Ervaring: Holiday Sport is een klantgericht bedrijf. Ze onderscheiden zich door niet alleen service te geven, maar ook aftersale service te bieden. Enthousiasme en vriendelijkheid zijn twee eigenschappen die meteen bij binnenkomst opvallen.
Vanwege hun kennis en vakkundigheid, het uitgebreide assortiment en caravans is Holiday Sport voor ons voor wederom het aanschafadres voor onze nieuwe Hobby caravan geworden !
Ik geef Holiday Sport op de punten Service, Deskundigheid en Prijs dan ook een dikke 9.


Reden van bezoek Aankoop in kampeer winkel|Aankoop caravan, camper of vouwwagen


Ja, ik beveel dit aan

fam. uit Middelburg

19-08-2018
9,0

Ervaring: Bijzonder goede ervaring met dit bedrijf.
Ondanks dat de lokatie voor ons niet naast de deur is (we wonen 285 km verder) hebbben we er toch voor gekozen
hier zaken te doen.
Prijs/kwaliteis verhouding is goed.
Prettig vakbekwaam personeel.
Hoog in het vaandel staat--afspraak is afspraak



Reden van bezoek Aankoop caravan, camper of vouwwagen


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Nijverdal

18-08-2018
10

Ervaring: Kan alleen maar zeggen dat het een feestje is om daar een caravan te kopen, fijne rustige en vakkundige uitleg en erg behulpzaam .


Reden van bezoek Aankoop in kampeer winkel|Aankoop caravan, camper of vouwwagen


Ja, ik beveel dit aan