Beoordelingen Holiday Sport B.V.

9,1
341 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 341 beoordelingen

Jan en Anja uit Winterswijk

15-07-2018
8,0

Ervaring: Zeer vriendelijk personeel. Goede uitleg. Nemen alle tijd voor je.Dikke pluim.


Reden van bezoek Aankoop caravan, camper of vouwwagen


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Papendrecht

14-07-2018
8,7

Ervaring: Klantvriendelijkeheid Staat voorop dat is belangrijk als klant, en men neemt alle tijd voor je.


Reden van bezoek Aankoop caravan, camper of vouwwagen


Ja, ik beveel dit aan

Fred en Annelies uit Purmerend

06-07-2018
9,0

Ervaring: Een ruim gesorteerd bedrijf. Vriendelijk personeel.
En onze oude caravan konden we op hun terrein laten en bij het ophalen van de nieuwe caravan kregen we ruim de tijd om onze spullen over te brengen


Reden van bezoek Aankoop in kampeer winkel|Aankoop caravan, camper of vouwwagen


Ja, ik beveel dit aan

Gerben uit Dronten

06-07-2018
9,0

Ervaring: Zeer correcte behandeling. Klantgericht waarbij je je als klant centraal gesteld voelt. Een bedrijf waar ik graag nog terug kom!


Reden van bezoek Aankoop caravan, camper of vouwwagen


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Enkhuizen

01-07-2018
10

Ervaring: Zeer goed. Klantvriendelijk. Luisteren goed wat jij wil. Behulpzaam


Reden van bezoek Aankoop caravan, camper of vouwwagen


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

27-06-2018
9,0

Ervaring: Bij Holiday staat de klant nog centraal.


Reden van bezoek Aankoop caravan, camper of vouwwagen


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Enschede

19-06-2018
8,7

Ervaring: Nieuwe caravan gekocht. Vriendelijk en uitstekend geholpen door Bert.


Reden van bezoek Aankoop caravan, camper of vouwwagen


Ja, ik beveel dit aan

Gonda uit Enschede

13-06-2018
10

Ervaring: Prettig geholpen voor de 2e keer een caravan gekocht, niets moet alles mag


Reden van bezoek Aankoop caravan, camper of vouwwagen


Ja, ik beveel dit aan

GW uit Zelhem

04-06-2018
8,3

Ervaring: Vriendelijk en meedenkend bij aankoop van een caravan.
Jammer dat er bij aflevering van de nieuwe caravan geen steunplaten aan het chassis zitten om de Alko krik bij vervanging (reservewiel --> Fendt caravan) te kunnen gebruiken. Dit is wel een noodzaak om beschadiging chassis te voorkomen.


Reden van bezoek Aankoop caravan, camper of vouwwagen


Ja, ik beveel dit aan

R uit Warnsveld

02-06-2018
7,7

Ervaring: Medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Er wordt met de klant meegedacht. Zijn reƫel bij de inruil en aankoop van een caravan.


Reden van bezoek Aankoop caravan, camper of vouwwagen|Reparatie en/of Schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan